2009 Kasm Anneleri

valla anlamadım yavv,cerin vardı bi ara oda kaçtı hiç demeden klava:klava:

ya hacı annamadan dinnemeden neen dövüyon hemennn yauwwww
akşam delü oldum evde net zırt tırt koptu kafayı yidim yauwww listeye bile bakamadımmm :sinifsinif: aha şimdi işe geldim de hem laf yetiştirem hemde listeden bi çıktı alamda bakam yawrımmm

allah cezanı vermiye senin looooo :roflol: :roflol:

hahahahaa kızııııııııııımmmmm murat enişteye değecek olan nazar kaşımaklan falan koruyamas ısırıyomu napıyosa yapsın nan adam türünün nadir parçalarından biri beeeeeeeeee :roflol: :roflol: :roflol:
anam bu eda karusunu anası kadir gecesi mi doğurdu ne yauwww delikafadulden

koptum nan zabah zabah milletde suratıma bakıyo bu karu neeen gülüyo deyü
millet açmış netten gazete okuyo felaket haberleri suratlar beş karış ben gebeş gebeş gülüyom kk yı açtığımdan berii :roflol: :roflol:

adamım geçmişi okuyodum gıı daha kimse düşmez diyee
o listeyi bana da gönder nan faceden mi gönderiyon nerden gönderiyosan söz muredaya sölemem zemuszemus

sorma nan manyaklarr koparttılar beni de sabah sabahh :roflol: :roflol:

kızlar herkese günaydın
ben düngece fenalaştım yine artık bel ağrım tuttu yine inanın felç geçiriyorum sandım yine ayaklarım tutmadı bağıra bağıra ağladım ağrılardan kocacım küvete ılık su doldurdu rahatlarım diye olmadı bir tane parol içtim bütün gece havlu ısıtıp koydu kocam gözlerimi artık ağlamaktan açamıyordum nası uyuya kalmışım bilmiyorum bu sabah biraz daha iyiyim geldim yine işimin başına ne yapalım işe gelmek zorundayız

günaydın hepiminize akşam gene net gitti uyuyamadım cersu nasıl oldu haberiniz var mı çok merak ettim dok gittimi akşam

ahh kıyammmaaam karakızım yaaaa inş. çok tekrarlamadan şu kalan 3 ayımızı da geçirirsin canım benimm
kızım boşver o liste bizi bozar :roflol:
tahmin edebülüyorumm :roflol: :roflol:
günaydın hepiminize akşam gene net gitti uyuyamadım cersu nasıl oldu haberiniz var mı çok merak ettim dok gittimi akşam

cersu ılık duş almış sıcak su falan tutmuş iyi gelmiş doktora gitmemiş

geçmiş olsun ya krap mı giriyor ne oluyor bu kasım anaları tek tek dökülüyor anlamadım sabah 7 civarı benimde ağamı bir krap girdi hiç böyle olmamıştı uykudan uyandım bir ay çektim eşimde korktu ne oluyor diye

iyi sevindim geceden belli aklımdaydı ne oldu diyesüprizzzzz

Günaydın bayanlar, dün neler neler olmus,
Cersucum, Karakızım ikinizede cooook gecmiş olsun....

kızlar çok açıktım benim minoşum açken çok tepiniyor bi kahvaltı yapalım eşimle yine gelirim.bu arada millet sıcaktan yakınıyor of be bizim ev yayla gibi valla bu yaza girdik gireli akşam uykusu bir güzül ki püfür püfür esiyor ama güzndüz sıcak oluyor

Ben dün gece sıcaktan hiç uyuyamadım, kıvranıp durdum resmen, elektrik yoktu klimada acamadık. Sabahı zor ettim heralde burası 40 ın üstüne cıkıyor birde üstüne rutubet....

tatlım geçmiş olsun yaaa :teselli: nazar mı deyiyo minnoşum sanaaa

günaydın zerennn,
yaremcim kramplar için mg veriyomuş doktor çok olursa söyl sen de

tatlım geçmiş olsun yaaa :teselli: nazar mı deyiyo minnoşum sanaaa

sağol canım ya benim belimden rahatsızlığım var tatlım omuriliğimde aynı zamanda fıtık ta var bir kaç yıl önce drm bana hamileliğimde ağrılarımın çok fazla olacağını buna hazırlıklı olmam gerektiğini hatta normal hamileler bel ağrısı çeker ama sen onların çektiği ağrının 10 katını çekeceksin diye uyarmıştı
allah yardımcımız olsun şunun şurasında bişi kalmadı sağ salim şu son aylarıda atlatırsak inşallah
bebeğim sağlıklı sıhhatli olsunda ben cekerim sacın bu ağrıları yapacak bişi yok çünkü malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…