valla anlamadım yavv,cerin vardı bi ara oda kaçtı hiç demedenklava: klava:
:roflol::roflol:
benimki dönmemden uyanmıyoda ben uyansın diyee hoooooooff pooffffff uyuyamıyoomm diye bağırıyom:roflol::roflol::roflol:
oda aşkım napayım bi yastık daa verimmi,su getirimmi,çişe gideliimi diye delü oluyoo :roflol::roflol::roflol:
bananeee baba olmak kolaymııııı :roflol:
bende iyiyim opuyorumnanaktan
:roflol: :roflol: :roflol: bu adamların aynı dünyada yaşadığına emin misin? sanki bunlardan birisi uzaydan gelmişş ama hangisiii :roflol: 2 adam arasında bu kadar fark olur mu yaaa :roflol:
neyse şekerim aman allah nazarlardan saklasınkocişinin kıçını kaşı kızz yoksam nazarım değicek adama Allah korusun
hee kızzz valla biri uzaylı ama hangisi dersin :roflol::roflol::roflol:
sanırım ikiside uç nokta oluyoo :roflol::roflol:
şimdi gece gece uyuyan adamın k.çını kaşıtma banaaa :roflol::roflol:
dert açma başımaa :jeyyar::jeyyar:
koptum nan zabah zabah milletde suratıma bakıyo bu karu neeen gülüyo deyü
millet açmış netten gazete okuyo felaket haberleri suratlar beş karış ben gebeş gebeş gülüyom kk yı açtığımdan berii :roflol: :roflol:
adamım geçmişi okuyodum gıı daha kimse düşmez diyee
o listeyi bana da gönder nan faceden mi gönderiyon nerden gönderiyosan söz muredaya sölemem zemuszemus
ahh kıyammmaaam karakızım yaaaa inş. çok tekrarlamadan şu kalan 3 ayımızı da geçirirsin canım benimmkızlar herkese günaydın
ben düngece fenalaştım yine artık bel ağrım tuttu yine inanın felç geçiriyorum sandım yine ayaklarım tutmadı bağıra bağıra ağladım ağrılardan kocacım küvete ılık su doldurdu rahatlarım diye olmadı bir tane parol içtim bütün gece havlu ısıtıp koydu kocam gözlerimi artık ağlamaktan açamıyordum nası uyuya kalmışım bilmiyorum bu sabah biraz daha iyiyim geldim yine işimin başına ne yapalım işe gelmek zorundayız
tahmin edebülüyorumm :roflol: :roflol:kızım boşver o liste bizi bozar :roflol:
günaydın hepiminize akşam gene net gitti uyuyamadım cersu nasıl oldu haberiniz var mı çok merak ettim dok gittimi akşam
geçmiş olsun ya krap mı giriyor ne oluyor bu kasım anaları tek tek dökülüyor anlamadım sabah 7 civarı benimde ağamı bir krap girdi hiç böyle olmamıştı uykudan uyandım bir ay çektim eşimde korktu ne oluyor diyekızlar herkese günaydın
ben düngece fenalaştım yine artık bel ağrım tuttu yine inanın felç geçiriyorum sandım yine ayaklarım tutmadı bağıra bağıra ağladım ağrılardan kocacım küvete ılık su doldurdu rahatlarım diye olmadı bir tane parol içtim bütün gece havlu ısıtıp koydu kocam gözlerimi artık ağlamaktan açamıyordum nası uyuya kalmışım bilmiyorum bu sabah biraz daha iyiyim geldim yine işimin başına ne yapalım işe gelmek zorundayız
ahh kıyammmaaam karakızım yaaaa inş. çok tekrarlamadan şu kalan 3 ayımızı da geçirirsin canım benimm
tahmin edebülüyorumm :roflol: :roflol:
cersu ılık duş almış sıcak su falan tutmuş iyi gelmiş doktora gitmemiş
kızlar çok açıktım benim minoşum açken çok tepiniyor bi kahvaltı yapalım eşimle yine gelirim.bu arada millet sıcaktan yakınıyor of be bizim ev yayla gibi valla bu yaza girdik gireli akşam uykusu bir güzül ki püfür püfür esiyor ama güzndüz sıcak oluyor
kızlar herkese günaydın
ahh kıyammmaaam karakızım yaaaa inş. çok tekrarlamadan şu kalan 3 ayımızı da geçirirsin canım benimm
Günaydın bayanlar, dün neler neler olmus,
Cersucum, Karakızım ikinizede cooook gecmiş olsun....
sağolun kızlar
inşallah kalan son aylarımızı ağrısız geçiririz ama benimki zaten daha 2 yıl öncesinden belliydi adı konmuştu yani bu ağrıları çekmem için hazır olmalısın hamileliğe demişti dr m bebeğime birşey olmasında o sağlıklı olsunda çekeceğim varsa çekeceğim artık böyle zaten bişi kalmadı allahın izni ile
ama allah hiç kimseye helede hiç bir hamileye bu ağrıları yaşatmasın kızlar inanın çok zor allah korusun felç geçiriyomuşum gibi oluyorum yürüyemiyorum nefes alamıyorum oturamıyorum düşünün artık
tatlım geçmiş olsun yaaa :teselli: nazar mı deyiyo minnoşum sanaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?