2009 Kasm Anneleri

senınkıler bamya mı kızz :roflol: :roflol:

anam buda bendeen :roflol:
kız bende gece uyanıyom yaa dönmekten bağırıyom ayyyyyyyy offfffffffffff
uyuyamıyooooooom diyeee uayndırıyom kocişiiii :roflol::roflol::roflol:

kolay gelsin neslicimm zemuszemus
çok şükür valla bende iyiyim oğluşumdaa..
senin kızcenin adı ne nesli karar verdinmii??

senınkıler bamya mı kızz :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol: allam öleceeemmm :roflol:

kolay gelsin nesliii atlattın hadi bakalım
valla bizde de durumlar aynı oğluşumla şafak sayıyoruzkaydirigubbakcemile3

sıpam uyurkene bende uyuyam dedim epey uyumusumki tekme tokat kaldırdı beniiiiiiiiii şimdiden doğum sonrası temposuna alıstırıo beni uykusuzzzzzzzzzzz her geceeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

bişey sorucam , gerçi teeee 3 aylıkken neyin sormuştum emme bi daha sormak icap etti.
Ben eşimle girmek istiyorum doğuma. Buna he diyen özle hastaneler hangileridir acep. Tek tek aramakla da olmiiyi.:sinifsinif:

Bi tanıdığınız bildiğiniz yok mu la, şu hastane şu doktor izin veriyo deyü : (istanbıul elbet)

yok nann ne sümüğü :mymeka:bu dadlu bamya:roflol::roflol::roflol:
seninki doğsun görürüz bamya mı sümüklümü
ne zannediyorsa içerdekini:roflol::roflol:

he nan hakkat ne sanıosa kargaya yavrusu şahin gelir die bosuna dememişlerr canlizde bişe sanıo karnında doğan görünümlü sahin tasıo mercedezz sanıo onu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

kızlaaarrr eve gider gitmez atcam kendimi yatağa nasıl uykum var annatamam yaaaa ooof niye bele oldum beeen

he nan hakkat ne sanıosa kargaya yavrusu şahin gelir die bosuna dememişlerr canlizde bişe sanıo karnında doğan görünümlü sahin tasıo mercedezz sanıo onu :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bamyayı beyenmiyo gacu ne çıkaracaksa artık:roflol:
kızlaaarrr eve gider gitmez atcam kendimi yatağa nasıl uykum var annatamam yaaaa ooof niye bele oldum beeen

yaa bu uyku bende de öle yaa gündüz uyuyorum birde akşam hemen uyuklamaya başlıyorum mirmirmirmir

nereye gittiniz nan şurda uyumadan yarım saat daha geçirmem lazıııımmmm konuşun nan

bamyayı beyenmiyo gacu ne çıkaracaksa artık:roflol:

yaa bu uyku bende de öle yaa gündüz uyuyorum birde akşam hemen uyuklamaya başlıyorum mirmirmirmir

valla şimdiden izin zamanı gelse demeye başladım yaa daha 2 ay var -tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…