2009 Kasm Anneleri

benimde yok jartiyerim.gı gerçi doğru düzgün etek giydiğim yok benim hep kot hep kot valla erkek gibi geziyom
benim vaar kaydirigubbakcemile2
yok nan biliyom.diyomki ben normaldede etek giymem.yılda bir herhal.ama jartiyer giysem sever eminim benimki.benimkide boğa burcu ve bende

giy kız giiiyy :jeyyar:

kızım kartanesi akşamları çok şeyler kaçırıyon burdaa heee sositososito

aşam gircem nan bundan soor baaanee lig de başladı kociş ya maç izliyo ya oyun oyniii zaten korkusundan baa da dokunmii uyuyup kalcaama buraya takılen gııı :sm_cool:

yok kız çok deeldiiir dr. zaten sölerdii bi de ultrason dooru ölçmüyokiii

ben gelcem nan bundan sooraaa :sm_cool:
gıı ebişş cerenimo msj atmış ekibi topla görüşek dii daha yoldaymıışş

he yaa saaa didim kaydirigubbakcemile3
evett canım bebişime ve canlizin bebişine bişler bakıcam opuyorumnanaktan
git al hemen yükle bakalımm zemuszemus
keşke akşam gelseydin nan yıkıldık resmennn
hemde ne yıkıldıkk kaydirigubbakcemile3

kız sende az değilmişsin heee :jeyyar: ben jartıyeri yolda görsem tanımam :umursamaz: benim sadece dilimde war iştee bide adım çıkmış dokuza inmez sekizee delikafadulden
gel takıl bacım akşamlarıı burasıı tam şenlikk :teytey:

ebiiş naaan erken doğurmuşun habarimiz yok hala ne geziyon buralardaa kaydirigubbakcemile3
bi de maşallah şimdiden 3600 müş normal doğursan nolcaadıı

ayyy bu canliz garusu beni öldüreceeek akşam aklı herüfte kaldı heralde yazılanları okurkeneee :roflol:

gelem de annatem size jartiyer neymiş deyüü :roflol: :roflol:

yoramıyom zaten canım ellerim izin vermiyooo :çok üzgünüm:

alamda yükleyem bacım hade ben hazırlanıyom giderken dirim ben sizeeee

slm kızlar nasılsınız p.tesi doktora gittim akşam herşey gayet iyi gidiyor hafta sı ile uyumlu gidiyor dedi.ortalama tam kusurunu öylemedi ama 800 gr kusur olmuş dedi.yine et süt yumurta meyve yemeye dikkat dedi.bu ay biraz fazla kilo almışım dengelemem lazım.dün sabahta hastaneye gittim şeker yüklemesi kan sayımı idrara falan bakıldı az önce eşim almaya gitti idrar hariç iyi çıkmış sonuçlar ama kan hapına başlayacam artık..durum böyle ...ee kızlar nasılsınız?

canlız akşam öldürdü bizi gülmektennn :roflol:resmen altımıza işedikk gülmekten :roflol:
bide diyoki maşallah benimki daha bi kılobile değil seninki 3600müş maşşalah diyoo bide nazarlık koydu yanınaa :roflol: :roflol:
gelem de annatem size jartiyer neymiş deyüü :roflol: :roflol:
hee hacı gelde bize bi ders wer bee hayrınaa laelaelaelaelae

kıslar yaaa bu ilaçlar mide ağrısı yaptı bağaa.benimde derdim hiç bitmiyo demi? :bbo
kimin derdi bitiyooki canımmm :1no2: hepimizde ayrı bi arızaa kafamçokkarıştı

maşallah bebeğine idrar tahlılınede o kadar takılma bu haftalarda herkesin idrarında bişey çıkıyoo çözümüde var çok şükürr
fazla kılo almısım diyosun hemde kan hapına baslıcam diyosun doktorun mu verdi kan hapının kendi kafana göre kullanma daha cok kilo alırsın

yok kız doktor söyledi kan hapına başla diye yanlışmı yazdım acaba bazen yazarken yazılar karışıyor..benimde aklım nerde adam akıllı yazamamışım pardon idrar sonucunu alamadık henüz çıkmamış ama kan sonuçlarına göre doktorum artık kan hapına başlayalım demiş durum böyle neyse sonra nehiriver geldiginde sorarım..sagol cnm

SLM arkadaşlar bende dün dr. gittim herşey yolundaymış.haftasıyla uyumlu 1 kilo olmuş 26. haftada.bakalım hayırlısı ben her gün bi dertle kalkıyorum bugünde bel ağrısı ve mide ağrısı..hayırlısıyla hepimiz alsak kucağımıza...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…