benim vaar kaydirigubbakcemile2benimde yok jartiyerim.gı gerçi doğru düzgün etek giydiğim yok benim hep kot hep kot valla erkek gibi geziyom
yok nan biliyom.diyomki ben normaldede etek giymem.yılda bir herhal.ama jartiyer giysem sever eminim benimki.benimkide boğa burcu ve bende
kızım kartanesi akşamları çok şeyler kaçırıyon burdaa heee sositososito
inş testen bişey çıkmazda bebiş tombiş olur.
yok kız çok deeldiiir dr. zaten sölerdii bi de ultrason dooru ölçmüyokiiislm kızlar sabah şeker yüklemesi için test yaptım. çok kötüyüm. baş dönmesi mide bulantısı var. bide ben 24+1 günlük hamileyim bebegim 900 gr netten bakınca 27 haftanın kilosunu taşıyor. çok mu fazla yoksa normal mi
keşke akşam gelseydin nan yıkıldık resmennn
slm canım bence hiç kendini yorma canım
falla bence anormal diil bazı insanların bebekleri daha toplu oluyo bi de birçok arkadaşım 3,5 kg 4 kg bebek beklerken doğumda çok daha düşük kilolu doğurdular mesela bi arkadaşıma dr. 3,700 gr dedi ama kız2 gün sora doğurdu 3,250 kg belli olmaz yani ultrason tam ölçmüyo kiloyu
git al hemen yükle bakalımm zemuszemushe yaa saaa didim kaydirigubbakcemile3
evett canım bebişime ve canlizin bebişine bişler bakıcam opuyorumnanaktan
hemde ne yıkıldıkk kaydirigubbakcemile3keşke akşam gelseydin nan yıkıldık resmennn
benim vaar kaydirigubbakcemile2
giy kız giiiyy :jeyyar:
aşam gircem nan bundan soor baaanee lig de başladı kociş ya maç izliyo ya oyun oyniii zaten korkusundan baa da dokunmii uyuyup kalcaama buraya takılen gııı :sm_cool:
git al hemen yükle bakalımm zemuszemus
hemde ne yıkıldıkk kaydirigubbakcemile3
kız sende az değilmişsin heee :jeyyar: ben jartıyeri yolda görsem tanımam :umursamaz: benim sadece dilimde war iştee bide adım çıkmış dokuza inmez sekizee delikafadulden
gel takıl bacım akşamlarıı burasıı tam şenlikk :teytey:
keşke akşam gelseydin nan yıkıldık resmennn
slm canım bence hiç kendini yorma canım
falla bence anormal diil bazı insanların bebekleri daha toplu oluyo bi de birçok arkadaşım 3,5 kg 4 kg bebek beklerken doğumda çok daha düşük kilolu doğurdular mesela bi arkadaşıma dr. 3,700 gr dedi ama kız2 gün sora doğurdu 3,250 kg belli olmaz yani ultrason tam ölçmüyo kiloyu
git al hemen yükle bakalımm zemuszemus
hemde ne yıkıldıkk kaydirigubbakcemile3
kız sende az değilmişsin heee :jeyyar: ben jartıyeri yolda görsem tanımam :umursamaz: benim sadece dilimde war iştee bide adım çıkmış dokuza inmez sekizee delikafadulden
gel takıl bacım akşamlarıı burasıı tam şenlikk :teytey:
alamda yükleyem bacım hade ben hazırlanıyom giderken dirim ben sizeeee
canlız akşam öldürdü bizi gülmektennn :roflol:resmen altımıza işedikk gülmekten :roflol:ebiiş naaan erken doğurmuşun habarimiz yok hala ne geziyon buralardaa kaydirigubbakcemile3
bi de maşallah şimdiden 3600 müş normal doğursan nolcaadıı
ayyy bu canliz garusu beni öldüreceeek akşam aklı herüfte kaldı heralde yazılanları okurkeneee :roflol:
hee hacı gelde bize bi ders wer bee hayrınaa laelaelaelaelaegelem de annatem size jartiyer neymiş deyüü :roflol: :roflol:
kimin derdi bitiyooki canımmm :1no2: hepimizde ayrı bi arızaa kafamçokkarıştıkıslar yaaa bu ilaçlar mide ağrısı yaptı bağaa.benimde derdim hiç bitmiyo demi? :bbo
slm kızlar nasılsınız p.tesi doktora gittim akşam herşey gayet iyi gidiyor hafta sı ile uyumlu gidiyor dedi.ortalama tam kusurunu öylemedi ama 800 gr kusur olmuş dedi.yine et süt yumurta meyve yemeye dikkat dedi.bu ay biraz fazla kilo almışım dengelemem lazım.dün sabahta hastaneye gittim şeker yüklemesi kan sayımı idrara falan bakıldı az önce eşim almaya gitti idrar hariç iyi çıkmış sonuçlar ama kan hapına başlayacam artık..durum böyle ...ee kızlar nasılsınız?
kızlar ya ben albüme beroşun cicilerini ekledim bir iki tanesini topige eklemek istiyorum ama nasıl ekleyecem bilmiyorum.
he yaa saaa didim kaydirigubbakcemile3
evett canım bebişime ve canlizin bebişine bişler bakıcam opuyorumnanaktan
tünaydın canım a.s.hepinize tunaydın bacılarrrr
benım oglumamı opuyorumnanaktan delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?