nan kenyaa ben senin o i love daddy yazan t-shirtüne bayıldıım ben de istiyom ondaan
hadi yeni ciciler al da gel gıı sen pijamaları bile halletmişin anaaam
SLM arkadaşlar bende dün dr. gittim herşey yolundaymış.haftasıyla uyumlu 1 kilo olmuş 26. haftada.bakalım hayırlısı ben her gün bi dertle kalkıyorum bugünde bel ağrısı ve mide ağrısı..hayırlısıyla hepimiz alsak kucağımıza...
hepinize tunaydın bacılarrrr
benım oglumamı opuyorumnanaktan delikafadulden
he yaaa oğlusuna ve benim kızısıma cicişler bakmaaa gidiyom opuyorumnanaktan
yok kız doktor söyledi kan hapına başla diye yanlışmı yazdım acaba bazen yazarken yazılar karışıyor..benimde aklım nerde adam akıllı yazamamışım pardon idrar sonucunu alamadık henüz çıkmamış ama kan sonuçlarına göre doktorum artık kan hapına başlayalım demiş durum böyle neyse sonra nehiriver geldiginde sorarım..sagol cnm
bende cerın karusunun tulumları bayıldım nan ınsan hepısınden ıstıyo bu ne iş yaaa :lepi: bende burda ondan arastırıyom bulucm ınsallah
slm canım a.s. maşallah bebişine
bitlise gönderdik canım kısa dönem yapıp gelecek inş.hayırlı teskereler cnm nereye gönderdiniz abiniiizemuszemus
sağol canıııım geldim artık buradayımopuyorumnanaktanopuyorumnanaktannerelerdesin gıı sen öslettin kendini bacımmopuyorumnanaktan
bu arada Allah kawuştursun sağlıcakla gidip sağlıcakla gelsin inşallah:Saruboceq:
allah kavuştursun canımcımm
ya bende netten baktım hee oralarda da oluyomuş benim bacaklarımın üst kısmında ağrı mağrı yok dokununca da bişi yok sadece görüntü var varis mi onu bile annamadım varis ağrılı oluyomuş ya haniii ondan yaane
ara kıs toplanın bana gelin haaa karışmam bakkk kafayı yediiii
nan tubik cerenimo angaraya geliyomuş ya naann gelmişmidirki bi aresemmi acepp
sapol canısıııallah kavuştursun hayırlı teskereler cnm
ambulans çaaar nannnn ne olur ne olmaz delüüüüü :roflol:
saat 9 da bindiyse gelmemiştir daha gııı
yok canım fazla çıkma ihtimali varslm kızlar sabah şeker yüklemesi için test yaptım. çok kötüyüm. baş dönmesi mide bulantısı var. bide ben 24+1 günlük hamileyim bebegim 900 gr netten bakınca 27 haftanın kilosunu taşıyor. çok mu fazla yoksa normal mi
hoşgeldin canım maş.bebişimizeslm kızlar nasılsınız p.tesi doktora gittim akşam herşey gayet iyi gidiyor hafta sı ile uyumlu gidiyor dedi.ortalama tam kusurunu öylemedi ama 800 gr kusur olmuş dedi.yine et süt yumurta meyve yemeye dikkat dedi.bu ay biraz fazla kilo almışım dengelemem lazım.dün sabahta hastaneye gittim şeker yüklemesi kan sayımı idrara falan bakıldı az önce eşim almaya gitti idrar hariç iyi çıkmış sonuçlar ama kan hapına başlayacam artık..durum böyle ...ee kızlar nasılsınız?
teyzesı cok masraf etme kıyamam nan zemuszemus
yok kız doktor söyledi kan hapına başla diye yanlışmı yazdım acaba bazen yazarken yazılar karışıyor..benimde aklım nerde adam akıllı yazamamışım pardon idrar sonucunu alamadık henüz çıkmamış ama kan sonuçlarına göre doktorum artık kan hapına başlayalım demiş durum böyle neyse sonra nehiriver geldiginde sorarım..sagol cnm
kan hapına ben de başladım şekercimmslm kızlar nasılsınız p.tesi doktora gittim akşam herşey gayet iyi gidiyor hafta sı ile uyumlu gidiyor dedi.ortalama tam kusurunu öylemedi ama 800 gr kusur olmuş dedi.yine et süt yumurta meyve yemeye dikkat dedi.bu ay biraz fazla kilo almışım dengelemem lazım.dün sabahta hastaneye gittim şeker yüklemesi kan sayımı idrara falan bakıldı az önce eşim almaya gitti idrar hariç iyi çıkmış sonuçlar ama kan hapına başlayacam artık..durum böyle ...ee kızlar nasılsınız?
:roflol: :roflol: :roflol: canliz geliyosa aaşamları ben de gelürün gıı delikafaduldencanlız akşam öldürdü bizi gülmektennn :roflol:resmen altımıza işedikk gülmekten :roflol:
bide diyoki maşallah benimki daha bi kılobile değil seninki 3600müş maşşalah diyoo bide nazarlık koydu yanınaa :roflol: :roflol:
hee hacı gelde bize bi ders wer bee hayrınaa laelaelaelaelae
naaan kilo mu aldırcek bu kan hapııı :sm_confused:maşallah bebeğineidrar tahlılınede o kadar takılma bu haftalarda herkesin idrarında bişey çıkıyoo çözümüde var çok şükürr
fazla kılo almısım diyosun hemde kan hapına baslıcam diyosun doktorun mu verdi kan hapının kendi kafana göre kullanma daha cok kilo alırsın
herkes de nehirivere danışıyoooyok kız doktor söyledi kan hapına başla diye yanlışmı yazdım acaba bazen yazarken yazılar karışıyor..benimde aklım nerde adam akıllı yazamamışım pardon idrar sonucunu alamadık henüz çıkmamış ama kan sonuçlarına göre doktorum artık kan hapına başlayalım demiş durum böyle neyse sonra nehiriver geldiginde sorarım..sagol cnm
hadi naan ben bi dene daha hastane çıkışı alcemmm hankı mağazadan aldın gıısağol tatlım
aman tek ağrı olmasın benim çok yürüyğünce yada çok ayakta kalınca felaket şişiyor
heee bu arada kartanem hafta sonu optimuma gittim harika şeyler var bebişler için 36 liraya hastane çıkışı buldum 11 parça yanındaki mağazada aynısı 51 liraydı.
mama sandalyelesi chicconun 125 liraydı kredi kartımın hesap kesim tarihini bekliyorum hemen gidip alacağım
birde özgenin gösterdiği bi battaniye vardı yaa beyaz ondan var orada 60 lira yumuşacık birşey yaa çok güzel
ara kıs toplanın bana gelin haaa karışmam bak
sağol tatlımitek cim hayırlı teskereler canım.allah kavuştursun
yeme bizi hacııııı:jeyyar:naniknanikhihoyyyt yok nan çok ciddiyim önemlı olan benım için hatırası maddıyatı deıl valla
haccıı kaynanaya öleyaptık dıye adımız otlakcıya cıktı zaten etme bacı nan nıye aldırmıyım alsınlar torun bu sonucda ınsan beklıyo onlardan napım acımam :1no2:
kan hapına ben de başladım şekercimm
maşallah bebişine dee
:roflol: :roflol: :roflol: canliz geliyosa aaşamları ben de gelürün gıı delikafadulden
naaan kilo mu aldırcek bu kan hapııı :sm_confused:
herkes de nehirivere danışıyooo
topicin bilgesiii
hadi naan ben bi dene daha hastane çıkışı alcemmm hankı mağazadan aldın gıı
bu haftasonu bi de optimum yapek baari
haftasonu boludan dönerkene önünden geçtik hatta kociş uğrasamıydık dedi emmee hiç halim yoktu vallaa
sana mı gelek gıı olabülüüü
sağol tatlım
yeme bizi hacııııı:jeyyar:naniknanik
bücürüğün yanındakiydi heralde tam hatırlamıyorum bu hafta sonu yine gideceğim o zaman tam bakarım enes için dolap kiliti falan aldık dizlik almayı unutmuşum onu alacağım
nasıl isterseniz benim enesle çıkmam zor olacak diye dedim
buluşak nann fallayok kız çok deeldiiir dr. zaten sölerdii bi de ultrason dooru ölçmüyokiii
ben gelcem nan bundan sooraaa :sm_cool:
gıı ebişş cerenimo msj atmış ekibi topla görüşek dii daha yoldaymıışş
sağol cicimm nasıl doordum amaebiiş naaan erken doğurmuşun habarimiz yok hala ne geziyon buralardaa kaydirigubbakcemile3
bi de maşallah şimdiden 3600 müş normal doğursan nolcaadıı
ayyy bu canliz garusu beni öldüreceeek akşam aklı herüfte kaldı heralde yazılanları okurkeneee :roflol:
gözün aydın cnm herşey yolundamış ne güsel :lepi:slm kızlar nasılsınız p.tesi doktora gittim akşam herşey gayet iyi gidiyor hafta sı ile uyumlu gidiyor dedi.ortalama tam kusurunu öylemedi ama 800 gr kusur olmuş dedi.yine et süt yumurta meyve yemeye dikkat dedi.bu ay biraz fazla kilo almışım dengelemem lazım.dün sabahta hastaneye gittim şeker yüklemesi kan sayımı idrara falan bakıldı az önce eşim almaya gitti idrar hariç iyi çıkmış sonuçlar ama kan hapına başlayacam artık..durum böyle ...ee kızlar nasılsınız?
selam cnmselam kızlar, nasılsınız
opuyorumnanaktan
hoşgeldin gıııııı sositosositohepinize tunaydın bacılarrrr
benım oglumamı opuyorumnanaktan delikafadulden
:roflol: :roflol: :roflol: face e bakmış nan bi deevalla kızlar ya bende bebgıne nazr degmesın dıye koydum saf saf bıde gözun aydın dedıdm nan elbıs okumasa barı karu seyı ıle gülcek hatta yetmedı faceye baktım bu elbıs kımdı bebegını koymustur galıba bakım dıye ama yoktu bebek fotusu nan :sinifsinif:
gıı bu itek baa gelin diyooobuluşak nann falla
sağol cicimm nasıl doordum ama
gözün aydın cnm herşey yolundamış ne güsel :lepi:
selam cnm
hoşgeldin gıııııı sositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?