2009 Kasm Anneleri

hey bende gelem be bende angaradayım hemide müsaitim artık çalışmıyorumda.kızlar sagolun ...kartanem profilimde albüm ama arkadaş listesinde degilsen görmeyebilirsin.

dolap kilidi ne nan :1shok:

he zaten cerin duysa atlar senin enesi görmek içinnnn tımam anamm herkese uyarsa bi yolunu bulur gelürük saa
korkmuyonmu nan bizden inmiyiz cinmiyiz :roflol: :roflol:

kıs enes mutfak dolaplarını karıştırıp döküyor bizde çocuklar için dolap kilidi var ondan aldık açamıyor artık:lepi:
niye korkcam kıs korkulacak bi yanınız mı var ama her ihtimale karşılık 155i yakınımda bulundururumkaydirigubbakcemile3:roflol:

selam kızlar, nasılsınız
opuyorumnanaktan
hoşgeldinnopuyorumnanaktan
hepinize tunaydın bacılarrrr
tünaydın çillimmm benimm opuyorumnanaktan
kendine geldin mi gııı kaydirigubbakcemile3
hepimiz aynıyız canım arızalar başladı artık :sinifsinif:
canlarım ben kaçıyorum midem fena oldu.accık uzanıcam.öptüm hepiciğinizi opuyorumnanaktan
:gitme: güle gülee :gitme:
:roflol: :roflol: :roflol: canliz geliyosa aaşamları ben de gelürün gıı delikafadulden
sadece canliz için mi geliyon nan :mymeka:

kızlar mother carede çok güsel tulumlar var kürklü felan astronot tulum denio sanırsam
ay penguenlisi ayılısı kaplanlısı bayıldm nan alacam kızıma
nan bende bayıldım onnara daa çok pahalı deelmiydi gıı 118 lira falandı benim beğendiklerimm
:roflol::roflol::roflol: senin suçun yok gülümm :roflol:

kaçliradı kızzz :uhm:
100-120 civarı deyüü hatırlıyom been
değer mi diyon gıı

hey bende gelem be bende angaradayım hemide müsaitim artık çalışmıyorumda.kızlar sagolun ...kartanem profilimde albüm ama arkadaş listesinde degilsen görmeyebilirsin.
gel tabi gıııı ayy ne hoş olaar ne hoş olaarr :lepi:
:roflol: :roflol: :roflol:

bak eğer enesi satacak bir yer bulursam dışarıda olabilir kafanıza göre takılın işte
hani şöyle bebek mağazalarının çok olduğu bir yerde:roflol:
hee olur valla süper olur :lepi:
sadece canliz için mi geliyon nan :mymeka:

:roflol: :roflol:
olurmu nan size de cerinle beraber ders verücüz yaa :roflol:

walla ben almayacağım o montlardan çünkü kışın fazla bir yere çıkmıyoruz çıksak bile arabayla gittiğimiz için gerek duymuyorum
onun yerine uyku tulumu alırım daha iyi çok kullanışlı oluyor şimdi hem enese hem kardeşine alacağım

elbis senmı geldın bacı slm
ıtek nan valla dıyom hazı yemıyom sızı nan cok cıddıyım sositososito
he sende gel asamları kartanem ıncı tadem bu garular cok geyık oluyolar aksamları :jeyyar:

he sende gel asamları kartanem ıncı tadem bu garular cok geyık oluyolar aksamları :jeyyar:

yok kuzum şaka yapıyom haaa
kıs akşamları ne kaynatıyonuz bensiz:jeyyar:

offfffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nekaaaaaaaaaaaaaaaaaa sıkıcııııııııııııı bi günnnnnnnnnnnnnnnnn

oooooooo ne kaynatmıyozkı :lepi: + 18 aştık + 30 oldu artık :lepi:
offfffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nekaaaaaaaaaaaaaaaaaa sıkıcııııııııııııı bi günnnnnnnnnnnnnnnnn

niden yavrımmm ohh evdesınnasıl sıkılıyon nan anlamıyom haaa hacııı delikafadulden

oooooooo ne kaynatmıyozkı :lepi: + 18 aştık + 30 oldu artık :lepi:

niden yavrımmm ohh evdesınnasıl sıkılıyon nan anlamıyom haaa hacııı delikafadulden

hee evde olunca sıkılınmıomu yani nan deli evi dısarsımı var ruhum daralmışşşş:mymeka:

mont deel gıı benim dediğiimm battaniye kimin bişee uyurken bile giyebülüü yanee
ama ben de şimcik almıcam kışın ilerleryen zamanlarında alabülürün lazım olursaa
hee naan beni bekleyin anacuumm aaşama sizlerleyüünn

oo anam neler kaçırmışın neler nan

selam kizlar

offfffffff cok acayip bigün yaa
kendimi bi koltuktan bi koltuga atiyorum..icim daraliyo bugünnnn
kocisimde iki kelime bile konusamadan ise gitti gecermi bu gün yaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm:

nan maviiiş doldurmuşun ya gııı maşallahh hepsi çok şeker allah güzel günlerde giymeyi nasip etsiin

heee anladım
heee yaaa neler kaçırmışım bensiz girilir mi böyle konulara:roflol::roflol:

selam kizlar

kocisimde iki kelime bile konusamadan ise gitti gecermi bu gün yaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm:
noluyonuz nan bugüünn nehir de sıkılıyom diyip duruyoo
ben de nefes alamıyom yaaaa karnımda bişeler oluyo da bebiş mi hareket edii yoosa kasılmamı annayamıyomm

selam kizlar

ne oldu kıslar size böyle yaaa gelin şimdi 2 geyik açarız açılırsınızalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…