dolap kilidi ne nan :1shok:
he zaten cerin duysa atlar senin enesi görmek içinnnn tımam anamm herkese uyarsa bi yolunu bulur gelürük saa
korkmuyonmu nan bizden inmiyiz cinmiyiz :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: face e bakmış nan bi dee
gıı bu itek baa gelin diyooo
hoşgeldinnopuyorumnanaktanselam kızlar, nasılsınız
opuyorumnanaktan
tünaydın çillimmm benimm opuyorumnanaktanhepinize tunaydın bacılarrrr
hepimiz aynıyız canım arızalar başladı artık :sinifsinif:SLM arkadaşlar bende dün dr. gittim herşey yolundaymış.haftasıyla uyumlu 1 kilo olmuş 26. haftada.bakalım hayırlısı ben her gün bi dertle kalkıyorum bugünde bel ağrısı ve mide ağrısı..hayırlısıyla hepimiz alsak kucağımıza...
:gitme: güle gülee :gitme:canlarım ben kaçıyorum midem fena oldu.accık uzanıcam.öptüm hepiciğinizi opuyorumnanaktan
sadece canliz için mi geliyon nan :mymeka::roflol: :roflol: :roflol: canliz geliyosa aaşamları ben de gelürün gıı delikafadulden
nan bende bayıldım onnara daa çok pahalı deelmiydi gıı 118 lira falandı benim beğendiklerimmkızlar mother carede çok güsel tulumlar var kürklü felan astronot tulum denio sanırsam
ay penguenlisi ayılısı kaplanlısı bayıldm nan alacam kızıma
100-120 civarı deyüü hatırlıyom been:roflol::roflol::roflol: senin suçun yok gülümm :roflol:
kaçliradı kızzz :uhm:
değer mi diyon gııkız en pahalısı 100 tldi 70 ede vardı ama değer vallaha battaniyeye sarmana gerek yok kışın sok içine ay kulakları felan var nan bayılırsın görsen bidiğin ayı penguen falan oluo kalın baya sıcacık tutar
gel tabi gıııı ayy ne hoş olaar ne hoş olaarr :lepi:hey bende gelem be bende angaradayım hemide müsaitim artık çalışmıyorumda.kızlar sagolun ...kartanem profilimde albüm ama arkadaş listesinde degilsen görmeyebilirsin.
:roflol: :roflol: :roflol:kıs enes mutfak dolaplarını karıştırıp döküyor bizde çocuklar için dolap kilidi var ondan aldık açamıyor artık:lepi:
niye korkcam kıs korkulacak bi yanınız mı var ama her ihtimale karşılık 155i yakınımda bulundururumkaydirigubbakcemile3:roflol:
hee olur valla süper olur :lepi:bak eğer enesi satacak bir yer bulursam dışarıda olabilir kafanıza göre takılın işte
hani şöyle bebek mağazalarının çok olduğu bir yerde:roflol:
sadece canliz için mi geliyon nan :mymeka:
nan bende bayıldım onnara daa çok pahalı deelmiydi gıı 118 lira falandı benim beğendiklerimm
100-120 civarı deyüü hatırlıyom been
değer mi diyon gıı
gel tabi gıııı ayy ne hoş olaar ne hoş olaarr :lepi:
:roflol: :roflol: :roflol:
elbis senmı geldın bacıslm
ıtek nan valla dıyom hazı yemıyom sızı nan cok cıddıyım sositososito
he sende gel asamları kartanem ıncı tadem bu garular cok geyık oluyolar aksamları :jeyyar:
oooooooo ne kaynatmıyozkı :lepi: + 18 aştık + 30 oldu artık :lepi:yok kuzum şaka yapıyom haaa
kıs akşamları ne kaynatıyonuz bensiz:jeyyar:
offfffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nekaaaaaaaaaaaaaaaaaa sıkıcııııııııııııı bi günnnnnnnnnnnnnnnnn
oooooooo ne kaynatmıyozkı :lepi: + 18 aştık + 30 oldu artık :lepi:
niden yavrımmm ohh evdesınnasıl sıkılıyon nan anlamıyom haaa hacııı delikafadulden
mont deel gıı benim dediğiimm battaniye kimin bişee uyurken bile giyebülüü yaneewalla ben almayacağım o montlardan çünkü kışın fazla bir yere çıkmıyoruz çıksak bile arabayla gittiğimiz için gerek duymuyorum
onun yerine uyku tulumu alırım daha iyi çok kullanışlı oluyor şimdi hem enese hem kardeşine alacağım
hee naan beni bekleyin anacuumm aaşama sizlerleyüünnelbis senmı geldın bacıslm
ıtek nan valla dıyom hazı yemıyom sızı nan cok cıddıyım sositososito
he sende gel asamları kartanem ıncı tadem bu garular cok geyık oluyolar aksamları :jeyyar:
yok kuzum şaka yapıyom haaa
kıs akşamları ne kaynatıyonuz bensiz:jeyyar:
mont deel gıı benim dediğiimm battaniye kimin bişee uyurken bile giyebülüü yanee
ama ben de şimcik almıcam kışın ilerleryen zamanlarında alabülürün lazım olursaa
hee naan beni bekleyin anacuumm aaşama sizlerleyüünn
oo anam neler kaçırmışın neler nan
noluyonuz nan bugüünn nehir de sıkılıyom diyip duruyooselam kizlar
offfffffff cok acayip bigün yaa
kendimi bi koltuktan bi koltuga atiyorum..icim daraliyo bugünnnn
kocisimde iki kelime bile konusamadan ise gitti gecermi bu gün yaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm:
selam kizlar
offfffffff cok acayip bigün yaa
kendimi bi koltuktan bi koltuga atiyorum..icim daraliyo bugünnnn
kocisimde iki kelime bile konusamadan ise gitti gecermi bu gün yaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm:
offfffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nekaaaaaaaaaaaaaaaaaa sıkıcııııııııııııı bi günnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?