2009 Kasm Anneleri

bu funda karusu beniöldürecek doktor kıcı kırık ki ilaç vermiş içmeye tırsıo deliiiiiiiiiiiii iç nan ilaçlarını içmez de enfeksyonun daha ilerlerse cok kötü olur bak senin için dokorun mal değil o ilaçları sana vermiş hemde onlar hafif benim aldıklarım daha cetindi emin ol içç manyaklık etmeeeeeeeeeee:mymeka::mymeka::mymeka:

noluyonuz nan bugüünn nehir de sıkılıyom diyip duruyoo
ben de nefes alamıyom yaaaa karnımda bişeler oluyo da bebiş mi hareket edii yoosa kasılmamı annayamıyomm

şuursuz bende nefes alamıom geceleri uyumaya korkuom bebek diyaframımı yukarı itmiş kendi yayılmışşş ya boğulursam die uyuyamıom :1no2::1no2:

ne oldu kıslar size böyle yaaa gelin şimdi 2 geyik açarız açılırsınızalkisalkisalkis

:çok üzgünüm::çok üzgünüm: geldim

dr.verdiyse bi bildiği vardır bakalım bende haftaya gidiyorum pazartesi yada salıya randevu alacağım bana ne diyecekCADIARZU

:roflol: :roflol:
olurmu nan size de cerinle beraber ders verücüz yaa :roflol:
nasıl ders vericeniz bakıyım
uygulamalı olarak mı kaydirigubbakcemile3
elbis senmı geldın bacı slm
ıtek nan valla dıyom hazı yemıyom sızı nan cok cıddıyım sositososito
he sende gel asamları kartanem ıncı tadem bu garular cok geyık oluyolar aksamları :jeyyar:
laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae
yok kuzum şaka yapıyom haaa
kıs akşamları ne kaynatıyonuz bensiz:jeyyar:
gel anacım kaçırmaa kaydirigubbakcemile
offfffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nekaaaaaaaaaaaaaaaaaa sıkıcııııııııııııı bi günnnnnnnnnnnnnnnnn
ne oldu dadlummm opuyorumnanaktan
hee naan beni bekleyin anacuumm aaşama sizlerleyüünn
gel gel bekliyokk
selam kizlar

offfffffff cok acayip bigün yaa
kendimi bi koltuktan bi koltuga atiyorum..icim daraliyo bugünnnn
kocisimde iki kelime bile konusamadan ise gitti gecermi bu gün yaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm:
noluyoo size bugün yaaa
bende tam tersi kendimi çok enerjik hissediyomm :lepi:
heee anladım
heee yaaa neler kaçırmışım bensiz girilir mi böyle konulara:roflol::roflol:
sen gelme nan yaşın kurtarmıyooo delikafadulden
ben de nefes alamıyom yaaaa karnımda bişeler oluyo da bebiş mi hareket edii yoosa kasılmamı annayamıyomm

ne kasılması nan iş açma başına :1shok:
yoksam sende ebiş gibi erken mi doğurcann delikafadulden

sen yine cok sumu ictinde karnin sisti nefes alamiyon

ne oldu kıslar size böyle yaaa gelin şimdi 2 geyik açarız açılırsınızalkisalkisalkis
ne biliyim yaa hamile depresyonumudur nedir...hicbisey yapmak gelmiyo icimden bugün, bulasiklarim bile duruo bu saat oldu düsünün artik..

bence sen yakalanma ona yoksa yandin soru üstüne soru dünden beri seni ariyo

dr.verdiyse bi bildiği vardır bakalım bende haftaya gidiyorum pazartesi yada salıya randevu alacağım bana ne diyecekCADIARZU

güzel haberlerle gelirsin inşallah :lepi:

bilmiom ne oldu öleyim bi tuhafım :çok üzgünüm:

şuursuz bende nefes alamıom geceleri uyumaya korkuom bebek diyaframımı yukarı itmiş kendi yayılmışşş ya boğulursam die uyuyamıom :1no2::1no2:

:teselli:gel kuzum gelll
yaa bende uyuyamıyorum her saat başı uyanıyorum gece su içmeye kalkarken bi sancı girdi geri yattım kalkamadım

kartanesi sagol bacım valla bakıyoz bunların hiçbirini ben almadım çorap dahi alanlar sagolsun..ayın 20 gelsin çıkacam bir kaç. bir şey almaya..

:roflol::roflol: he özelden yazmıs yetmemiş konu acmış bide oda yetmemiş rep vermiş bana repin yanınada yazmış :roflol::roflol::roflol::roflol:

anam bi kasılmayı öğretemedik buna haaaa:mymeka:
öğrenemedim nan kasılamadan doğurcam ben bu gidişlee :roflol: :roflol:

ayy ben zaten sabah kahvaltı yapıyom öölene kadar nefes alamıyom öğlen yiyom akşama kadar gene ööle
zaten çook uzun süredir burnum sürekli tıkalı uyurken ağzımdan nefes alıyoom :çok üzgünüm:
nasıl ders vericeniz bakıyım
uygulamalı olarak mı kaydirigubbakcemile3
ne kasılması nan iş açma başına :1shok:
yoksam sende ebiş gibi erken mi doğurcann delikafadulden
hee saa uygulamalı bi ders lazım aslında bi ayartamadın arif enişteyi :roflol: :roflol:
ebiş gibi doğursam benim bebiş onunki kaa olmaz gıı daha 1 kilocuk sabii :roflol:
sen yine cok sumu ictinde karnin sisti nefes alamiyon
çok su deel de bu sefer çok yemek yedim gaaba

:teselli:gel kuzum gelll
yaa bende uyuyamıyorum her saat başı uyanıyorum gece su içmeye kalkarken bi sancı girdi geri yattım kalkamadım

uyanmak ayrı ya ben boğuluodum gecen geceeeeeeee nefessssssssssssssssssssssss alamıommmmmmmmmmm dieeeeeeeeeeee bi fırladım normalde dötümü zor kaldırıom yataktan resmen havalara uctum ölüom die ya cok korktummm kocişte tırstıı hemde nasııııııı:bbo:kafamçokkarıştı:1shok::1shok::1shok:

güzel haberlerle gelirsin inşallah :lepi:

bilmiom ne oldu öleyim bi tuhafım :çok üzgünüm:
ayyy inş. yaaa geçen gün rüyamda hiç sancım yokmuş sadece karnım ağrıyormuş bebek geliyor diyor dr.hast.yatıyorum 3 kişi aynı yatakta doğum yapıyormuş tövbe yarabbim dedim uyanında devlet hast.bile olmayan şeyi gördüm haaaa:roflol::roflol::roflol:
kızlar oooo daralmayın benimde canım sıkılıyor kocişinde her hareketine takılıyom zaten bu ara darlandım gene.

geçen haftada ben öyleydim ama benimki dolunaydandı:roflol:

elif sagol yazdım diger topikte .kızlar sizede tşk ederim begendiginiz için.albümde diger kıyafetlerde var ama hepsini ekleyemedim..

az ye ozaman senin yemek yemekten oluo demekki :umursamaz:

kızlar oooo daralmayın benimde canım sıkılıyor kocişinde her hareketine takılıyom zaten bu ara darlandım gene.
benimde kocisle galiba iki kelime konusmadan ise gitti..sanki benimle ilgilenmiyo gibime gelio bu günlerde..aslinda öyle degil ama öyle hissediyorum

kartanesi sagol bacım valla bakıyoz bunların hiçbirini ben almadım çorap dahi alanlar sagolsun..ayın 20 gelsin çıkacam bir kaç. bir şey almaya..
senin resimleri düzenledim giiss git bak

:roflol::roflol: he özelden yazmıs yetmemiş konu acmış bide oda yetmemiş rep vermiş bana repin yanınada yazmış :roflol::roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol:
gercekten mi ayy valla iki kici kirik haptan bukadar korkulurmu..sanki coban yazdi onlari doktor yazdi kullan iste deli karikaydirigubbakcemile3

ooh ne güzel ne güzel biz de artık bu haftasonu hafiften odayı ayarlamaya çalışcez eşyalar poşetlerde sinir oluyom dolabına yerleştirmek istiyom artıık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…