noluyonuz nan bugüünn nehir de sıkılıyom diyip duruyoo
ben de nefes alamıyom yaaaa karnımda bişeler oluyo da bebiş mi hareket edii yoosa kasılmamı annayamıyomm
ben de nefes alamıyom yaaaa karnımda bişeler oluyo da bebiş mi hareket edii yoosa kasılmamı annayamıyomm
ne oldu kıslar size böyle yaaa gelin şimdi 2 geyik açarız açılırsınızalkisalkisalkis
bu funda karusu beniöldürecek doktor kıcı kırık ki ilaç vermiş içmeye tırsıo deliiiiiiiiiiiii iç nan ilaçlarını içmez de enfeksyonun daha ilerlerse cok kötü olur bak senin için dokorun mal değil o ilaçları sana vermiş hemde onlar hafif benim aldıklarım daha cetindi emin ol içç manyaklık etmeeeeeeeeeee:mymeka::mymeka::mymeka:
nasıl ders vericeniz bakıyım:roflol: :roflol:
olurmu nan size de cerinle beraber ders verücüz yaa :roflol:
laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelaeelbis senmı geldın bacıslm
ıtek nan valla dıyom hazı yemıyom sızı nan cok cıddıyım sositososito
he sende gel asamları kartanem ıncı tadem bu garular cok geyık oluyolar aksamları :jeyyar:
gel anacım kaçırmaa kaydirigubbakcemileyok kuzum şaka yapıyom haaa
kıs akşamları ne kaynatıyonuz bensiz:jeyyar:
ne oldu dadlummm opuyorumnanaktanofffffffffffffff yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa nekaaaaaaaaaaaaaaaaaa sıkıcııııııııııııı bi günnnnnnnnnnnnnnnnn
gel gel bekliyokkhee naan beni bekleyin anacuumm aaşama sizlerleyüünn
noluyoo size bugün yaaaselam kizlar
offfffffff cok acayip bigün yaa
kendimi bi koltuktan bi koltuga atiyorum..icim daraliyo bugünnnn
kocisimde iki kelime bile konusamadan ise gitti gecermi bu gün yaaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm:
sen gelme nan yaşın kurtarmıyooo delikafaduldenheee anladım
heee yaaa neler kaçırmışım bensiz girilir mi böyle konulara:roflol::roflol:
sen yine cok sumu ictinde karnin sisti nefes alamiyonnoluyonuz nan bugüünn nehir de sıkılıyom diyip duruyoo
ne biliyim yaa hamile depresyonumudur nedir...hicbisey yapmak gelmiyo icimden bugün, bulasiklarim bile duruo bu saat oldu düsünün artik..ne oldu kıslar size böyle yaaa gelin şimdi 2 geyik açarız açılırsınızalkisalkisalkis
bence sen yakalanma ona yoksa yandin soru üstüne soru dünden beri seni ariyobu funda karusu beniöldürecek doktor kıcı kırık ki ilaç vermiş içmeye tırsıo deliiiiiiiiiiiii iç nan ilaçlarını içmez de enfeksyonun daha ilerlerse cok kötü olur bak senin için dokorun mal değil o ilaçları sana vermiş hemde onlar hafif benim aldıklarım daha cetindi emin ol içç manyaklık etmeeeeeeeeeee:mymeka::mymeka::mymeka:
dr.verdiyse bi bildiği vardır bakalım bende haftaya gidiyorum pazartesi yada salıya randevu alacağım bana ne diyecekCADIARZU
nasıl ders vericeniz bakıyım
uygulamalı olarak mı kaydirigubbakcemile3
laelaelaelaelae laelaelaelaelae laelaelaelaelae
gel anacım kaçırmaa kaydirigubbakcemile
ne oldu dadlummm opuyorumnanaktan
gel gel bekliyokk
noluyoo size bugün yaaa
bende tam tersi kendimi çok enerjik hissediyomm :lepi:
sen gelme nan yaşın kurtarmıyooo delikafadulden
ne kasılması nan iş açma başına :1shok:
yoksam sende ebiş gibi erken mi doğurcann delikafadulden
şuursuz bende nefes alamıom geceleri uyumaya korkuom bebek diyaframımı yukarı itmiş kendi yayılmışşş ya boğulursam die uyuyamıom :1no2::1no2:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm: geldim
sen yine cok sumu ictinde karnin sisti nefes alamiyon
ne biliyim yaa hamile depresyonumudur nedir...hicbisey yapmak gelmiyo icimden bugün, bulasiklarim bile duruo bu saat oldu düsünün artik..
bence sen yakalanma ona yoksa yandin soru üstüne soru dünden beri seni ariyo
o enerjinden banada yolla giz accik yoksa daral geliyydelikafaduldennoluyoo size bugün yaaa
bende tam tersi kendimi çok enerjik hissediyomm :lepi:
öğrenemedim nan kasılamadan doğurcam ben bu gidişlee :roflol: :roflol:anam bi kasılmayı öğretemedik buna haaaa:mymeka:
ayy ben zaten sabah kahvaltı yapıyom öölene kadar nefes alamıyom öğlen yiyom akşama kadar gene ööleşuursuz bende nefes alamıom geceleri uyumaya korkuom bebek diyaframımı yukarı itmiş kendi yayılmışşş ya boğulursam die uyuyamıom :1no2::1no2:
:çok üzgünüm::çok üzgünüm: geldim
hee saa uygulamalı bi ders lazım aslında bi ayartamadın arif enişteyi :roflol: :roflol:nasıl ders vericeniz bakıyım
uygulamalı olarak mı kaydirigubbakcemile3
ne kasılması nan iş açma başına :1shok:
yoksam sende ebiş gibi erken mi doğurcann delikafadulden
çok su deel de bu sefer çok yemek yedim gaabasen yine cok sumu ictinde karnin sisti nefes alamiyon
:teselli:gel kuzum gelll
yaa bende uyuyamıyorum her saat başı uyanıyorum gece su içmeye kalkarken bi sancı girdi geri yattım kalkamadım
ayyy inş. yaaa geçen gün rüyamda hiç sancım yokmuş sadece karnım ağrıyormuş bebek geliyor diyor dr.hast.yatıyorum 3 kişi aynı yatakta doğum yapıyormuş tövbe yarabbim dedim uyanında devlet hast.bile olmayan şeyi gördüm haaaa:roflol::roflol::roflol:güzel haberlerle gelirsin inşallah :lepi:
bilmiom ne oldu öleyim bi tuhafım :çok üzgünüm:
kızlar oooo daralmayın benimde canım sıkılıyor kocişinde her hareketine takılıyom zaten bu ara darlandım gene.
öğrenemedim nan kasılamadan doğurcam ben bu gidişlee :roflol: :roflol:
ayy ben zaten sabah kahvaltı yapıyom öölene kadar nefes alamıyom öğlen yiyom akşama kadar gene ööle
zaten çook uzun süredir burnum sürekli tıkalı uyurken ağzımdan nefes alıyoom :çok üzgünüm:
hee saa uygulamalı bi ders lazım aslında bi ayartamadın arif enişteyi :roflol: :roflol:
ebiş gibi doğursam benim bebiş onunki kaa olmaz gıı daha 1 kilocuk sabii :roflol:
çok su deel de bu sefer çok yemek yedim gaaba
benimde kocisle galiba iki kelime konusmadan ise gitti..sanki benimle ilgilenmiyo gibime gelio bu günlerde..aslinda öyle degil ama öyle hissediyorumkızlar oooo daralmayın benimde canım sıkılıyor kocişinde her hareketine takılıyom zaten bu ara darlandım gene.
senin resimleri düzenledim giiss git bakkartanesi sagol bacım valla bakıyoz bunların hiçbirini ben almadım çorap dahi alanlar sagolsun..ayın 20 gelsin çıkacam bir kaç. bir şey almaya..
:roflol::roflol: he özelden yazmıs yetmemiş konu acmış bide oda yetmemiş rep vermiş bana repin yanınada yazmış :roflol::roflol::roflol::roflol:
kartanesi sagol bacım valla bakıyoz bunların hiçbirini ben almadım çorap dahi alanlar sagolsun..ayın 20 gelsin çıkacam bir kaç. bir şey almaya..
kocişin gitti mibilmiom ne oldu öleyim bi tuhafım :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?