2009 Kasm Anneleri

hee oda iyiymiş bende dördüz doğuruodum rüyamda kocamda beyaz naylon poşet içinde 4 tane balık getiriodu hediye:roflol::roflol::roflol: bende hediyeye yeni bakışacısı getirdim rüyamda yani :roflol::roflol::roflol:

az ye ozaman senin yemek yemekten oluo demekki :umursamaz:

evet muhtemelen ama eccük yiyom böle oluyoo gaaba bebiş midemi sıkıştırıyooo
daha hiç bi öğlen yemeğinde tabakların hepsini bitirdiğimi bilmiyom millet sen yee aa hiç bişeyyememişsin diip duruyo baa alla alla sonra patlıcak olan kendileri sankii :mymeka:

kocişin gitti mi
eğer gittiyse belkim o yüzden bölesindir
gir internetten asrına bişeyler daha al belki keyfin yerine gelirr

ditmedi canım şükürki evde aldım dün asrına bi sürü şeyy yarın öbürgün gelirr:lepi::lepi:

he gı vallaa sankim coban yazdı ii dedin onu :roflol::roflol: belki hanım aysun kayacı gibi diodur dağdaki cobanla benim reçetem aynımı içmiom işteeeeeeeee:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

soda iç soda günde bi tane hem cok faydalı bebeğin içinde mideni doldurma ekmek az ye sık sık az az ye baska caremiz yok ölmeden cıkarsam su cocugu die dün sayıyım son 79 valla zemuszemuszemuszemus

ayyyy bide kabuslar başladı varyaaaaaaaa
dün gece yine rüyamda enes sehbayı üzerine düşürecekmiş düşürmesin diye bi fırladım yataktan kocişim ne oldu diyor korkmuş garibim terler içinde kalmışım :1shok:

:roflol:
anam hamilelik te nası bişeymiş nan ikinciye zor yaparım gayrııı acaip tırstım ben bu insan cıkarma işinden :roflol::roflol::roflol:

o enerjinden banada yolla giz accik yoksa daral geliyydelikafadulden
al yoluuyommm
hee saa uygulamalı bi ders lazım aslında bi ayartamadın arif enişteyi :roflol: :roflol:
ebiş gibi doğursam benim bebiş onunki kaa olmaz gıı daha 1 kilocuk sabii :roflol:
ebiş gibi kımse doğuramaz zaten hem erken doğurmuş hemde3600grmaşallah :roflol:
anam zaten sen doğurmadan senin koca dokuz doğurdu korkudan garibim
ooh ne güzel ne güzel biz de artık bu haftasonu hafiften odayı ayarlamaya çalışcez eşyalar poşetlerde sinir oluyom dolabına yerleştirmek istiyom artıık
daha çok erken dolaplara yerleştirmek için acuk sabret
ben ancak 35. haftadan sonra düşünüyomm

e doğursun bi zahmet bacım o içeri bırakığında bi damla bile yoktu en zor tarafı bana kaldı koca insan oldu nası cıkarıcam dısarıya ben :roflol::roflol::roflol::roflol:

anam sen horluyosundurda heee

hee nan nasıl olcak bu buluşma olayıı bizi gidiyoh demi gıı cts :lepi: o gün bu buluşma işini de mi halletsekküü
nannn ne yapacaksınız cumartesi siz bakıyım:uhm:

anam hamilelik te nası bişeymiş nan ikinciye zor yaparım gayrııı acaip tırstım ben bu insan cıkarma işinden :roflol::roflol::roflol:

bende öyle diyordum:roflol::roflol::roflol:
artık büyük konuşmuyorum kısmet diyorum herşeye gözüm korktu valla:roflol::roflol::roflol:

bende öyle diyordum:roflol::roflol::roflol:
artık büyük konuşmuyorum kısmet diyorum herşeye gözüm korktu valla:roflol::roflol::roflol:

aman sakın sen büyük konusma 3üncüduyar gelir malum sende ışığı gören geliyyyyyyyyyyyy:roflol::roflol::roflol:

soda iç soda günde bi tane hem cok faydalı bebeğin içinde mideni doldurma ekmek az ye sık sık az az ye baska caremiz yok ölmeden cıkarsam su cocugu die dün sayıyım son 79 valla zemuszemuszemuszemus
ya zaten heç ekmek yemiyom delikafadulden soda mı da içtim şimcikkk
çocuk mideme geçti heralde rahimden sıkılıp :roflol:
zaten ölesine koycem gıı şimdi çünküm sonlarda yıkıcam hepsini şimdi yıkamadan koycem poşetlerle ortadan kalksın en azından
anam sen horluyosundurda heee
horlamam ben nan :mymeka:

alışveriş yapacayükk

:roflol::roflol:
kizim bublar rüyami laaann basbaya kabus görüyon sen

ooh ne güzel ne güzel biz de artık bu haftasonu hafiften odayı ayarlamaya çalışcez eşyalar poşetlerde sinir oluyom dolabına yerleştirmek istiyom artıık
bende bende bu hafta sonu odasinin boyasi yapilcak ama daha cok is var

he gı vallaa sankim coban yazdı ii dedin onu :roflol::roflol: belki hanım aysun kayacı gibi diodur dağdaki cobanla benim reçetem aynımı içmiom işteeeeeeeee:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
der mi der valla bu funda cok pimpirikli bisey....

dün gece dogum videolari vardi tv de izledim tesadüfen hemde 3 üz 4üz bebekler..insanin icin bi tuhaf oluo yaaa..minik fare yavrusuna benziolardi

Son düzenleme:

gı sana cektyse cıkarmı cıkar malum ana suursuzzzzzzzdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

anammmmmmmmmmm yooooooooookkkkkkkkkkkk daha cıkarmamm ben cocuk mocukk:roflol::roflol::roflol:

nereye gidiyorsunuz ha hacıı:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…