2009 Kasm Anneleri

tuğba kaçaarrr

güle güleee

kolay gelsin asebaaa... sende kendine ve bebişe iyi bak..
şimdiden iyi yolculuklar... Adana'ya benden selam söleee kııss:gitme:
bol bol eğleeen ve bolca dinlen...

kaç aylık hamilesiniz hesaplayın :)))

Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay

sağolasın canım.. eline sağlık...

nbr kızlar.ayyyyyyy az uzandım uyumuşum yaaaaaaa.

hoşgeldin dilmuh.. ne olsun halsiz halsiz çalışıyoz işteeeemirmirmirmir

hoşgeldin dilmuhh

hoşbuluk canım.kııııııııız ne güzel yapmışın doğuma girmekle.banada biraz cesaret ver datlum

sağolasın canım.. eline sağlık...

hoşgeldin dilmuh.. ne olsun halsiz halsiz çalışıyoz işteeeemirmirmirmir

hoşbulduk canımcım.ayyyyy şu son dönemde iş çekilmez allah yardımcınız olsun

hoşbulduk canımcım.ayyyyy şu son dönemde iş çekilmez allah yardımcınız olsun

evet canım hiç çekilesi yok gerçekten ama naaapcan işte...

kızlar yaaa bi de ben çok kararsızım... normal doğum iznime ayrılsammı yok sa son üç haftaya kadar erteletsemmi... bi akıl çık izne yat evinde diyo ama... sonra da doğumdan sonra bebeğimle daha çok vakit geçirmek isterim diye düşünüyom.... ooofff siz ne düşünüyorsunuz bu konuda...

kız korkacak bişecik yok çat die cıkıo en güzel tarafı ise hemen ayağa kalkabilmek valla cok güzeldiizemuszemus
slm kızlar bende geldımm

hoşgeldin çiçkooo:kedi:

canısı ben son 3 haftayı bekliyceem gaalba oluşumla daha çok vakit geçirmek istiyorum iznimi tüketip te ücretli izin almak istemiyom maddi açıdan zor olur tek eşimin maaşına bakarıs o zaman zaten süt izni ve yıllık izinlerimi de ekleyince 5 ay falan evde olucam inşallah

slm güzeller ben geldim
yaaaa özge cesaretinden dolayı tebrik ederim seni şahsen ben normal doğum yapmama rağmen başkasını oturup izleyemem
gerçekten normal doğum çok iyi oluyor hemen ayaklanabiliyorsun ama doğuma gittiğinde dewamlı açılma var mı diye muayene etmeleri insanı sinir ediyor

ay ben hep normal istidoum allahım inşşallah gnlüme göre verir dün br kez daha normal olmalı dedim doğumum inşallah bi aksilk cıkmazda öle dogururum acılma faslı tamamlandktan sonra gerisi kolay geldi valla allahım isteyen herkes normal normal doğursun inşallahhopuyorumnanaktan

şaka maka derken bu gece 29 haftayı doldurmuş oluom ben yahuu inanamıommmmmmmmmmmmmmm

benim açılma tamamlanmıştı bebişimin başı gelmemişti suni sancı verdiler son anda zaten ondan sonra doğumhaneye alıyorlar gerisi 10 dak.iş işte ıkınmaktan başka birşey yapmıyorsun:roflol:
aslında doğuma girmen çok iyi olmuş sende ne yaşayacağını biliyorsun artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…