tuğba kaçaarrr
kıslar bende kaçar eve gidemde yemek yapam kociş gelir birazdan
bu arada ben 24 üne kadar olmayacam tatile gitcem Allah izin verirse
kendinize çoook eyüü bakın hepiniz eğer fırsat bulursam int. girerim yoksa 24 ünde görüşürüz
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
kaç aylık hamilesiniz hesaplayın :)))
Hafta = Ay
1-6 = 1. Ay
7-10 = 2. Ay
11-14 = 3. Ay
15-18 = 4. Ay
19-22 = 5. Ay
23-26 = 6. Ay
27-31 = 7. Ay
32-35 = 8. Ay
36-40 = 9. Ay
nbr kızlar.ayyyyyyy az uzandım uyumuşum yaaaaaaa.
hoşgeldin dilmuhh
sağolasın canım.. eline sağlık...
hoşgeldin dilmuh.. ne olsun halsiz halsiz çalışıyoz işteeeemirmirmirmir
hoşbulduk canımcım.ayyyyy şu son dönemde iş çekilmez allah yardımcınız olsun
slm kızlar bende geldımm
hoşgeldin canlizz
slm kızlar bende geldımm
hoşbuluk canım.kııııııııız ne güzel yapmışın doğuma girmekle.banada biraz cesaret ver datlum
hoşbulduk canımcım.ayyyyy şu son dönemde iş çekilmez allah yardımcınız olsun
slm kızlar bende geldımm
canısı ben son 3 haftayı bekliyceem gaalba oluşumla daha çok vakit geçirmek istiyorum iznimi tüketip te ücretli izin almak istemiyom maddi açıdan zor olur tek eşimin maaşına bakarıs o zaman zaten süt izni ve yıllık izinlerimi de ekleyince 5 ay falan evde olucam inşallahevet canım hiç çekilesi yok gerçekten ama naaapcan işte...
kızlar yaaa bi de ben çok kararsızım... normal doğum iznime ayrılsammı yok sa son üç haftaya kadar erteletsemmi... bi akıl çık izne yat evinde diyo ama... sonra da doğumdan sonra bebeğimle daha çok vakit geçirmek isterim diye düşünüyom.... ooofff siz ne düşünüyorsunuz bu konuda...
hosbulduk cnm opuyorumnanaktan
ohh mılet izinleri konusuyo ben galıba dogurana kadar burdayım :bbo:
hosbulduk cnm opuyorumnanaktan
ohh mılet izinleri konusuyo ben galıba dogurana kadar burdayım :bbo:
slm güzeller ben geldim
yaaaa özge cesaretinden dolayı tebrik ederim seni şahsen ben normal doğum yapmama rağmen başkasını oturup izleyemem
gerçekten normal doğum çok iyi oluyor hemen ayaklanabiliyorsun ama doğuma gittiğinde dewamlı açılma var mı diye muayene etmeleri insanı sinir ediyor
ay ben hep normal istidoum allahım inşşallah gnlüme göre verir dün br kez daha normal olmalı dedim doğumum inşallah bi aksilk cıkmazda öle dogururum acılma faslı tamamlandktan sonra gerisi kolay geldi valla allahım isteyen herkes normal normal doğursun inşallahhopuyorumnanaktan
şaka maka derken bu gece 29 haftayı doldurmuş oluom ben yahuu inanamıommmmmmmmmmmmmmm
ben yemeğe gidiyom kızlarrr.. afiyet olsun hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?