2009 Kasm Anneleri

kız korkacak bişecik yok çat die cıkıo en güzel tarafı ise hemen ayağa kalkabilmek valla cok güzeldiizemuszemus

hoşgeldin çiçkooo:kedi:

ayyy o en güzel tarafı ya hemen ayağa kalkıp hem bebişimizle ilgilenebilir hemde kimseye ihtiyacımız olmaz.
hoşgeldin canım

hoşgeldin canliz

ayyy o en güzel tarafı ya hemen ayağa kalkıp hem bebişimizle ilgilenebilir hemde kimseye ihtiyacımız olmaz.

hoşgeldin canım

hoşgeldin canliz

hoşbulduk canım
yinede dikkat etmek lazım hemen ayaklanmamak lazım çok zorlayınca dikişlerde açılma falan olabiliyor onun için yatıp dinlenmek en iyisi

kız korkacak bişecik yok çat die cıkıo en güzel tarafı ise hemen ayağa kalkabilmek valla cok güzeldiizemuszemus

hoşgeldin çiçkooo:kedi:

senden rahatı yok kız kafadan izin kullan sendezemuszemus

kafamçokkarıştı

hoşgeldin canım

hoşgeldin canliz

hoşbuldukkk opuyorumnanaktan
sütçiiiiiiiiiiiiii gebeşşşşş aldın başı gidiyon nan en arkada ben kaldım maşallah 29 da bıttı ohhh delikafadulden

az kalsı az hemde çooooook azdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

heee yaaaaaaaaaaaaadelikafadulden

ben yemeğe gidiyom kızlarrr.. afiyet olsun hepinize

afiyet olsuncokacimcoook

hoşgeldin canım

hoşgeldin canliz

zemuszemuszemuszemus

hoşbuldukkk opuyorumnanaktan
sütçiiiiiiiiiiiiii gebeşşşşş aldın başı gidiyon nan en arkada ben kaldım maşallah 29 da bıttı ohhh delikafadulden

hee gı sende az ye belkim koşarak yetişirsinn:roflol::roflol::roflol:

anaaaaam herkesler nerde.nehircim senden başka kimse yok dimi.bak altta yoksun ama özellikle dikkat ettim sitedesiiiiiiiiiin

sıcaktan hepiniz mayıştınızmı anacım konuşmuyonuz nan antalyada olsanız netcektınız yavrım sizz naniknanik

canlizcim ben büyük ihtimalle denizde olurdum antalyada olsam.offffffff offfffffffff tatil istiyom ben yaaaaaaaaaaa

antalya bok yemiş sen gel iskenderunada gör sıcağı nemi ölüommmmmmmmmmmmmmmmm çiçkoo

sıcaktan hepiniz mayıştınızmı anacım konuşmuyonuz nan antalyada olsanız netcektınız yavrım sizz naniknanik
tek çalışıyom serviste anacıım gııı herşey saatli falla ben yimee çıkınca işlem gönderirlerse ve olmazsa başım yanar mesela fon saati son 10 dk bu arada yüksek tutarlı fon alış satış falan gelirse kötü olur

canlizcim ben büyük ihtimalle denizde olurdum antalyada olsam.offffffff offfffffffff tatil istiyom ben yaaaaaaaaaaa
kaç gel yavrummmm :teytey:
antalya bok yemiş sen gel iskenderunada gör sıcağı nemi ölüommmmmmmmmmmmmmmmm çiçkoo
:roflol: :roflol: eyy gızz erısın sıcaktan klımasız durulmuyo desene sen nıye orda oturuyon nan oralımısın

slm kenya hos geldınzemuszemus

sen bankacıydın demı nan oturmakdan kıcınız agrımıyomu gıı sızın masa bası ısde zor yaa delikafadulden

:roflol: :roflol: eyy gızz erısın sıcaktan klımasız durulmuyo desene sen nıye orda oturuyon nan oralımısın

anam sen hakkat bunamısın yaa kızım doktora git deki ben herseyi karıstırıom unutuım de sana b12 versin bunak kocam asker ya benim tayinci olarak geldik buraya dünyada kalan son memleket olsa buraya yerleşirmiyim acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:1shok::mymeka:

kenya selam cnmopuyorumnanaktan

sen bankacıydın demı nan oturmakdan kıcınız agrımıyomu gıı sızın masa bası ısde zor yaa delikafadulden

he nan demi bankacıların poposu hep büüüyükk olur ebiişş seninkide büüüyüüükkmmüüü:1shok::roflol::roflol::roflol:

ühüüüüüüüüüü gelemiyoooooom.seneye oğluşumla geliriiiiiiiiz olurmuuuuuuuuu.
yaaaaaaaa dün gittim kuaföre anaaaam zaten benim kaşlar seyrek ve ince karı bi yoldu kaş kalmadı lan.deli oldum valla.gelem sanada yol beni anam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…