kız korkacak bişecik yok çat die cıkıo en güzel tarafı ise hemen ayağa kalkabilmek valla cok güzeldiizemuszemus
hoşgeldin çiçkooo:kedi:
hoşgeldin canımslm güzeller ben geldim
yaaaa özge cesaretinden dolayı tebrik ederim seni şahsen ben normal doğum yapmama rağmen başkasını oturup izleyemem
gerçekten normal doğum çok iyi oluyor hemen ayaklanabiliyorsun ama doğuma gittiğinde dewamlı açılma var mı diye muayene etmeleri insanı sinir ediyor
ayyy o en güzel tarafı ya hemen ayağa kalkıp hem bebişimizle ilgilenebilir hemde kimseye ihtiyacımız olmaz.
hoşgeldin canım
hoşgeldin canliz
Hoşgeldin...
kız korkacak bişecik yok çat die cıkıo en güzel tarafı ise hemen ayağa kalkabilmek valla cok güzeldiizemuszemus
hoşgeldin çiçkooo:kedi:
senden rahatı yok kız kafadan izin kullan sendezemuszemus
kafamçokkarıştı
ayyy o en güzel tarafı ya hemen ayağa kalkıp hem bebişimizle ilgilenebilir hemde kimseye ihtiyacımız olmaz.
hoşgeldin canım
hoşgeldin canliz
az kalsı az hemde çooooook azdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ben yemeğe gidiyom kızlarrr.. afiyet olsun hepinize
hoşgeldin canım
hoşgeldin canliz
hoşbuldukkk opuyorumnanaktan
sütçiiiiiiiiiiiiii gebeşşşşş aldın başı gidiyon nan en arkada ben kaldım maşallah 29 da bıttı ohhh delikafadulden
selam kenyacımm ben uyumuyomm ama çook yoğunum yimeede gidemedim daha
tek çalışıyom serviste anacıım gııı herşey saatli falla ben yimee çıkınca işlem gönderirlerse ve olmazsa başım yanar mesela fon saati son 10 dk bu arada yüksek tutarlı fon alış satış falan gelirse kötü olursıcaktan hepiniz mayıştınızmı anacım konuşmuyonuz nan antalyada olsanız netcektınız yavrım sizz naniknanik
kaç gel yavrummmm :teytey:canlizcim ben büyük ihtimalle denizde olurdum antalyada olsam.offffffff offfffffffff tatil istiyom ben yaaaaaaaaaaa
:roflol: :roflol: eyy gızz erısın sıcaktan klımasız durulmuyo desene sen nıye orda oturuyon nan oralımısınantalya bok yemiş sen gel iskenderunada gör sıcağı nemi ölüommmmmmmmmmmmmmmmm çiçkoo
slm hatunlarrrr
slm hatunlarrrr
tek çalışıyom serviste anacıım gııı herşey saatli falla ben yimee çıkınca işlem gönderirlerse ve olmazsa başım yanar mesela fon saati son 10 dk bu arada yüksek tutarlı fon alış satış falan gelirse kötü olur
kaç gel yavrummmm :teytey:
:roflol: :roflol: eyy gızz erısın sıcaktan klımasız durulmuyo desene sen nıye orda oturuyon nan oralımısın
slm kenya hos geldınzemuszemus
sen bankacıydın demı nan oturmakdan kıcınız agrımıyomu gıı sızın masa bası ısde zor yaa delikafadulden
kaç gel yavrummmm :teytey:
:roflol: :roflol: eyy gızz erısın sıcaktan klımasız durulmuyo desene sen nıye orda oturuyon nan oralımısın
slm kenya hos geldınzemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?