anam sen hakkat bunamısın yaa kızım doktora git deki ben herseyi karıstırıom unutuım de sana b12 versin bunak kocam asker ya benim tayinci olarak geldik buraya dünyada kalan son memleket olsa buraya yerleşirmiyim acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:1shok::mymeka:
kenya selam cnmopuyorumnanaktan
anam sen hakkat bunamısın yaa kızım doktora git deki ben herseyi karıstırıom unutuım de sana b12 versin bunak kocam asker ya benim tayinci olarak geldik buraya dünyada kalan son memleket olsa buraya yerleşirmiyim acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:1shok::mymeka:
kenya selam cnmopuyorumnanaktan
he nan demi bankacıların poposu hep büüüyükk olur ebiişş seninkide büüüyüüükkmmüüü:1shok::roflol::roflol::roflol:
gıııııı siz ne zamandır ordasınız.bende bura için aynı şeyi diyom.buraya gelen tüm memurlar kalma sürelerini uzatıyolarmış deli bunlar ya.üç kuruş fazla alcaz diye bende kalamam burda.ayyyyyyyyyy bide özledim istanbulu ki sormaaaaaa
ühüüüüüüüüüü gelemiyoooooom.seneye oğluşumla geliriiiiiiiiz olurmuuuuuuuuu.
yaaaaaaaa dün gittim kuaföre anaaaam zaten benim kaşlar seyrek ve ince karı bi yoldu kaş kalmadı lan.deli oldum valla.gelem sanada yol beni anam[/QUOT
gel nan kopta gel ayrılda gel :roflol: gel ıste ne zman gelırsen gel at kendını kızgın kumlardan serin sulara delikafadulden delikafadulden
yavrum senı yolan yolmus ben nereyı yolam nan yoksa baska yerlerden alımde yapıstırımmı kaşına naniknanik
he nan bende onu diycedım ne kadar bankacı müsterım varsa poposu büyük büyük deilse bıle kesın sivilce oluuuyyyyy :kedi: :roflol: :roflol:
:1shok: :1shok: annadım nan aaaaaaaa gelme üstümeee senağlama
asker karusu senı :mymeka: hizaya çekkk marş marş delikafadulden eee ne zaman gıtcenız nan ordan bebek nerelı olucak :sinifsinif:
benim 2nci senem bitti 2 sene daha muhtemel burdayım ben soğuk bi yere tayin sitedcem kocama valla nefret ediom sıcaklardan :umursamaz::umursamaz:
kıslar sayfa acık yemeğimi yaptım balkonları yıkadım bde süpürem evi molalarda geliom zaten zemuszemus
antalya bok yemiş sen gel iskenderunada gör sıcağı nemi ölüommmmmmmmmmmmmmmmm çiçkoo
ühüüüüüüüüüü gelemiyoooooom.seneye oğluşumla geliriiiiiiiiz olurmuuuuuuuuu.
yaaaaaaaa dün gittim kuaföre anaaaam zaten benim kaşlar seyrek ve ince karı bi yoldu kaş kalmadı lan.deli oldum valla.gelem sanada yol beni anam[/QUOT
gel nan kopta gel ayrılda gel :roflol: gel ıste ne zman gelırsen gel at kendını kızgın kumlardan serin sulara delikafadulden delikafadulden
yavrum senı yolan yolmus ben nereyı yolam nan yoksa baska yerlerden alımde yapıstırımmı kaşına naniknanik
anam varsa öyle bi şansımız alda yapıştır.gıııııı bişey sorcam kaşıma ne süremde boşluklar dolsun anam de hele.dünki kuaför vazelin sür dedi ama bilemedim ben
benim olduğum yerde yayla valla. daha dün kapı pencereyi kapatıp üstüme hırka alıp oturdum. buraya gelin kızlar yazı burada geçirin
anam varsa öyle bi şansımız alda yapıştır.gıııııı bişey sorcam kaşıma ne süremde boşluklar dolsun anam de hele.dünki kuaför vazelin sür dedi ama bilemedim ben
ohhhhhhh valla hayat senın yavrumm gezzz kocayı bırakıcak ohh leyla valaaa hihoyyyt:roflol::roflol::roflol:
bebek nereli olcağı varmı uyus burda doğcak iki sene daha burdayım ama seneye yaz gelmeden alıp cocugum serin bi yere atcam valla arkadas cağırıo yurtdısına belkim oraya gidecem lise arkadasımla hani doğanın annesi varya facede onlan kaccazz buaralardan inşallahhhopuyorumnanaktan
vazalın mı ılk defa duydum yavrum onu :1shok: badem yagı ıyı gelıyo ama düzenlıkullanman lazım hergun aksam surucen kalacak yuzunde kendı halıne bırak yavrum sen cıkar
hamişken vazelin sürme içinde parafin var zararlı bebişe nan:dilcikar:
hee bacım ağrıyohemde nasııılll:çok üzgünüm:sen bankacıydın demı nan oturmakdan kıcınız agrımıyomu gıı sızın masa bası ısde zor yaa delikafadulden
he walla doooru büyük bacımmnaniknanikhe nan demi bankacıların poposu hep büüüyükk olur ebiişş seninkide büüüyüüükkmmüüü:1shok::roflol::roflol::roflol:
ohhhhhhh valla hayat senın yavrumm gezzz kocayı bırakıcak ohh leyla valaaa hihoyyyt
vazalın mı ılk defa duydum yavrum onu :1shok: badem yagı ıyı gelıyo ama düzenlıkullanman lazım hergun aksam surucen kalacak yuzunde kendı halıne bırak yavrum sen cıkar
ohhhhhhh valla hayat senın yavrumm gezzz kocayı bırakıcak ohh leyla valaaa hihoyyyt
canlizcim kendimden alıntı olarak çıkmış.ayyyy ne ettim acep
ayyyyyy iyiki sormuşun valla sürmeyi düşünüyodum neyseki sürmedim.hehe tembellik işe yaradı bu kez.sağol datlum
hee bacım ağrıyohemde nasııılll:çok üzgünüm:
he walla doooru büyük bacımmnaniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?