2009 Kasm Anneleri

gıııııı siz ne zamandır ordasınız.bende bura için aynı şeyi diyom.buraya gelen tüm memurlar kalma sürelerini uzatıyolarmış deli bunlar ya.üç kuruş fazla alcaz diye bende kalamam burda.ayyyyyyyyyy bide özledim istanbulu ki sormaaaaaa

:1shok: :1shok: annadım nan aaaaaaaa gelme üstümeee senağlama
asker karusu senı :mymeka: hizaya çekkk marş marş delikafadulden eee ne zaman gıtcenız nan ordan bebek nerelı olucak :sinifsinif:

he nan demi bankacıların poposu hep büüüyükk olur ebiişş seninkide büüüyüüükkmmüüü:1shok::roflol::roflol::roflol:

he nan bende onu diycedım ne kadar bankacı müsterım varsa poposu büyük büyük deilse bıle kesın sivilce oluuuyyyyy :kedi: :roflol: :roflol:

benim 2nci senem bitti 2 sene daha muhtemel burdayım ben soğuk bi yere tayin sitedcem kocama valla nefret ediom sıcaklardan :umursamaz::umursamaz:

kıslar sayfa acık yemeğimi yaptım balkonları yıkadım bde süpürem evi molalarda geliom zaten zemuszemus

he nan bende onu diycedım ne kadar bankacı müsterım varsa poposu büyük büyük deilse bıle kesın sivilce oluuuyyyyy :kedi: :roflol: :roflol:

:roflol::roflol::roflol:

:1shok: :1shok: annadım nan aaaaaaaa gelme üstümeee senağlama
asker karusu senı :mymeka: hizaya çekkk marş marş delikafadulden eee ne zaman gıtcenız nan ordan bebek nerelı olucak :sinifsinif:

bebek nereli olcağı varmı uyus burda doğcak iki sene daha burdayım ama seneye yaz gelmeden alıp cocugum serin bi yere atcam valla arkadas cağırıo yurtdısına belkim oraya gidecem lise arkadasımla hani doğanın annesi varya facede onlan kaccazz buaralardan inşallahhhopuyorumnanaktan

ohhhh çoğu gitmiş bacım.ayyy bende tembellik yapıom.evi süpürcem hiç halim yok yaaaaaaaa

benim olduğum yerde yayla valla. daha dün kapı pencereyi kapatıp üstüme hırka alıp oturdum. buraya gelin kızlar yazı burada geçirin

adresi ver 2 saate bilemedin 3 saate en gec yarına olmadı haftaya ordayım garantiiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:bu konuda hassasummmsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

anam varsa öyle bi şansımız alda yapıştır.gıııııı bişey sorcam kaşıma ne süremde boşluklar dolsun anam de hele.dünki kuaför vazelin sür dedi ama bilemedim ben

hamişken vazelin sürme içinde parafin var zararlı bebişe nan:dilcikar:

ohhhhhhh valla hayat senın yavrumm gezzz kocayı bırakıcak ohh leyla valaaa hihoyyyt

sen bankacıydın demı nan oturmakdan kıcınız agrımıyomu gıı sızın masa bası ısde zor yaa delikafadulden
hee bacım ağrıyohemde nasııılll:çok üzgünüm:

he nan demi bankacıların poposu hep büüüyükk olur ebiişş seninkide büüüyüüükkmmüüü:1shok::roflol::roflol::roflol:
he walla doooru büyük bacımmnaniknanik

kaçmam lazım her sene ben 3 5 memleket gezer öle gelirdim evime bu sene kımıldayamadık bi yere kafayı yiycem artık yurt dısına uzancammm :roflol::roflol::roflol:

o zaman saldım çayıra.gııııı benimki hep seyrekti aman ya hiç istediğim gibi olmuyo yaaaaa.

ayyyyyy iyiki sormuşun valla sürmeyi düşünüyodum neyseki sürmedim.hehe tembellik işe yaradı bu kez.sağol datlum

badem yagı sürebilin ama canlizin dediği gibi onun hiç bi zararı yok doktorum karnım pörtlemesin die bana badem yagı önerdiizemuszemus
hee bacım ağrıyohemde nasııılll:çok üzgünüm:

he walla doooru büyük bacımmnaniknanik

biliodum biliodummm:roflol::roflol::roflol::roflol:

nehir süpürgeye gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…