kaçmam lazım her sene ben 3 5 memleket gezer öle gelirdim evime bu sene kımıldayamadık bi yere kafayı yiycem artık yurt dısına uzancammm :roflol::roflol::roflol:
kaçmam lazım her sene ben 3 5 memleket gezer öle gelirdim evime bu sene kımıldayamadık bi yere kafayı yiycem artık yurt dısına uzancammm :roflol::roflol::roflol:
ohhh gez bacım hayat sana güzel.
yanı bu sen ekıpırdayamamıssın acısını cıkar bacım ancak paklar seni naniknanik
hee bacım ağrıyohemde nasııılll:çok üzgünüm:
he walla doooru büyük bacımmnaniknanik
he kızlar yaaaaa valla yalnız basıma okaa sıkıldımki anlatamam ne kardeşim vargelsin kalsın yanımda ne ablam ne annem ne bi doğru düzgün yakınım anca arkadaslarım yaz olunca cogu tatil memlekte deken gidiverdiler cok bunaldım yalnız basımaaaa:çok üzgünüm: kaççaammmm işte ohh sefam olsunzemuszemus
napıyonuz nan
dilmuh kuaför baa da ceviz yağı didiydii habarın olsuunn
neyse ben kaçar
Bacım sen hangi bankada çalışıyorsun ?
sendemı bankacısın nan senındemı popon büyük :roflol: :roflol:
Bankacı değilim ama masa başında çalıştığım için benim de:1no2: büyük
kocam benimle konusmuyomafoldumben artik benimle cok az ilgileniyosun dedim diye sabah kahvalti sofrasini birakti kalkti...az önce de hicbisey demeden ise gitti..napayim ben bu adami yaa sanki hamile olan o:mymeka:afra tafra yapiyo bana hic sebepsiz.. ne kavga ne gürültü hicbisey yok durduk yerde trip atiyo banaklava:
KAŞ VE KİRPİKLERE BİTKİSEL DESTEK > Faydalı Bilgiler > Elif Güveloglu > www.XprodoksiT.com
bır de buna bak bacım anlarsın benı
kocam benimle konusmuyomafoldumben artik benimle cok az ilgileniyosun dedim diye sabah kahvalti sofrasini birakti kalkti...az önce de hicbisey demeden ise gitti..napayim ben bu adami yaa sanki hamile olan o:mymeka:afra tafra yapiyo bana hic sebepsiz.. ne kavga ne gürültü hicbisey yok durduk yerde trip atiyo banaklava:
canım yaaa:teselli: üzme kendini ters tarafına denk gelmiştir... gelir gönlünü alır mutlaka.....
naz yapmaya hakki yok ki ama hakli olsa basimin taci olsun:çok üzgünüm:aman bacım sıkma canını.bu adamlar biraz nazlı.boşver ssen takma kafana.
bak kuzum hiç takma boyle tiplere ne yapacan biliyomusun ....... gece uyuken malum hamileyiz yataga sığamıyabiliriz caktırmadan o uyurken yavaş yavaş yatakdan itip PATTTTTT diye yere düşmesinin senini dinliyeceksin :jeyyar::jeyyar:.. hiç oralı olma düşüncede uyuyurmuş gibi yapmaya devam et ......... vak arkadaşım dedi dersinsositosositosositososito
sanmam canim cünkü ona kalsa ilgi alaka cift katli...
isten gelir gelmez pc basina geciyo nasilssin günün nasildi diye sorunca 5 dk sonra cevap verio
sabah kalkio tuvalete gitmeden pc nin dügmesine basiyo
ben bunlari ona söyleyince suclu oluyorummafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?