2009 Kasm Anneleri

ohhh gez bacım hayat sana güzel.

yanı bu sen ekıpırdayamamıssın acısını cıkar bacım ancak paklar seni naniknanik

he kızlar yaaaaa valla yalnız basıma okaa sıkıldımki anlatamam ne kardeşim vargelsin kalsın yanımda ne ablam ne annem ne bi doğru düzgün yakınım anca arkadaslarım yaz olunca cogu tatil memlekte deken gidiverdiler cok bunaldım yalnız basımaaaa:çok üzgünüm: kaççaammmm işte ohh sefam olsunzemuszemus

kız aynı durumdayız hatta ben burda kimseleri tanımıyom ya.ayyy en iyisi seneye bende kocişi bırakıp burda gidem gezmelere.oda sonra gelsin.ayyyyyyy bebişler gelince ohhh sıkılmaya fırsat kalmayacak.allahım sen koru meleklerimiziiiii
napıyonuz nan
dilmuh kuaför baa da ceviz yağı didiydii habarın olsuunn
neyse ben kaçar

sağol bacım doğumdan sonra onuda deneyem

CEVıZ YAĞININ CıLT ıÇıN FAYDALARI:
* Cildi nemlendirir ve elastikiyetini korur.
* Cildin daha kolay ve daha güzel bronzlaşmasını sağlar.
* Cilt lekelerini önleyici özelliği vardır.
* Masaj yağlarında baz yağ olarak kullanılır.
* Yıpranmış ciltlerde onarıcı etkisi olduğu kanıtlanmıştır.
* Direkt cilde uygulanabilir.
bacım cevızıde duymadım kaşda bek faydaları bunlar

kocam benimle konusmuyomafoldumben artik benimle cok az ilgileniyosun dedim diye sabah kahvalti sofrasini birakti kalkti...az önce de hicbisey demeden ise gitti..napayim ben bu adami yaa sanki hamile olan o:mymeka:afra tafra yapiyo bana hic sebepsiz.. ne kavga ne gürültü hicbisey yok durduk yerde trip atiyo banaklava:

canım yaaa:teselli: üzme kendini ters tarafına denk gelmiştir... gelir gönlünü alır mutlaka.....

sağol bacım

aman bacım sıkma canını.bu adamlar biraz nazlı.boşver ssen takma kafana.

canım yaaa:teselli: üzme kendini ters tarafına denk gelmiştir... gelir gönlünü alır mutlaka.....

sanmam canim cünkü ona kalsa ilgi alaka cift katli...
isten gelir gelmez pc basina geciyo nasilssin günün nasildi diye sorunca 5 dk sonra cevap verio
sabah kalkio tuvalete gitmeden pc nin dügmesine basiyo
ben bunlari ona söyleyince suclu oluyorummafoldumben

bak kuzum hiç takma boyle tiplere ne yapacan biliyomusun ....... gece uyuken malum hamileyiz yataga sığamıyabiliriz caktırmadan o uyurken yavaş yavaş yatakdan itip PATTTTTT diye yere düşmesinin senini dinliyeceksin :jeyyar::jeyyar:.. hiç oralı olma düşüncede uyuyurmuş gibi yapmaya devam et ......... vak arkadaşım dedi dersinsositosositosositososito

aman bacım sıkma canını.bu adamlar biraz nazlı.boşver ssen takma kafana.
naz yapmaya hakki yok ki ama hakli olsa basimin taci olsun:çok üzgünüm:

aksam ben uyuduktan sonra geldi sarilmak istedi kalcam uyusmus arkami dönüyorum dedim döndüm...ama senin taktik bizde olmaz ki canim bizim yatak battal boylardan
itsemde düsmez bana daha kesin cözümler lazim:uhm:

Son düzenleme:

bu erkekler hep aynı demekki bizimkide pc hastasıydı bir zamanlar o pcnin başına oturunca olduğum odayı değiştirdim trip yaptım baktı benim surat çekilmiyor bıraktı artık
şimdi ondan çok ben bakıyorum:roflol:akşamları gelince gazete haberlerine bakar kapatır
zamanını enesle geçirir şimdi bu bebişimiz olsun hiç fırsatı olmayacak
üzülme canım bebiş olunca hepsini unutur unutmazsada sen unutturursun artık:jeyyar::jeyyar::lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…