2009 Kasm Anneleri

elifcim sıkma bu kadar canını.beni kocişte oturunca pc başına kalkak bilmiyo.ben küsüyorum trip yapıyorum surat asıyorum adam çok fazla oturamıyo başına pc nin.

bizde de aynı durum var canım.. o bilgisayar benim tarafımdan bir gün haşat edilecek ama bakalım ne zamana kısmet olacakÇok üzgünüm çoook

:roflol::roflol: ben yastığını direk salona atıyom, rahat ediyomyerimseniben

bizde o tripler işe yaramıyo şekerim... bebiş olunca da böle yaparsa kıyamet kopcak bizdedelikafadulden

slmmm a.s.
nbr kızlarr,geçmişe felan bakamıyom yaavvv

selam... hoşgeldin

demek yastığı salona atıyorsun haaaa:roflol::roflol:yok yaaa ben yapamam şimdiye kadar hiç küsmemişizdir ben sadece trip yaparım onda da arkamı dönüp yatarım daha sinir olsun diye:roflol:

ayyy şekerler valla geziyok kocişimlen iştee
dün gece eve geldik,sabah kalktık kahvaltıya gittik dolaştık biraz
eccük dinlenelim denize gidecez yüzmeyee zemuszemus
sizlerde ne var neyok?
itekim gittimi cnm abin askeree ?

elifcim sıkma bu kadar canını.beni kocişte oturunca pc başına kalkak bilmiyo.ben küsüyorum trip yapıyorum surat asıyorum adam çok fazla oturamıyo başına pc nin.

tamam iste yoruluyo dinleniyo pc karsisina gecince ama bende bütün gün evde yalnizim onun eve gelmesini iki kelime konusmayi istiyorum ..ama nerdeeee..eve yinemi kapali bu bilgisayar diye giren adamdan ne bekliosam sanki..elinde el icin olan playstation bilgisayar karsisinda gece yarilarina kadar oturuyo...artik yataga bile beraber girmez olduk mafoldumben

bizde de aynı durum var canım.. o bilgisayar benim tarafımdan bir gün haşat edilecek ama bakalım ne zamana kısmet olacakÇok üzgünüm çoook
bizim bilgisyar masasi dolap icinde gizli bir sistemde kurulu üzerinde anahtarida var misafir geldiginde falan kapatiyorum sanki orda vitrin varmis gibi duruyo kimse anlamiyo orda pc var diye... bu aksam kilitleyip anahtari saklamayi düsünüyorum...yoksa dayanmayip aticam terligi kafasina

gez tatlııım tadını çıkar bu günlerin
ewet canım salı akşamı gönderdik bitlise

bi akil vrin kizlar yaa bi ara yine böyle azitmisti bilgisayar konusunda bi kavga cikardim..kaynanamada anlattim oglun böyle böyle yapio hic ilgilenmiyo benimle diye...ne güzel düzelmisti bu aralar yine sapitma asamasinda..bi kavga daha cikartmak istemiyorum bana yazik sinirlerim yipraniyo bu sefer bebekte var bisey olcak diye korkuyorum

benim yerimede yüz canim..ayy canimi cekittin haakaydirigubbakcemile2

herşeyi açıkça söyle bence canım böyle düşünüpte kendini yıpratma
bana zaman ayırmanı istiyorum de açıkça erkekler böyle şeyleri pek düşünümezler

Hoşgeldin MUREDA ....
Tatlım senin oralara geldim ama bir fırsat bulupta internetten sana yazamadım. Tanışmak nasip olmadı.

Fıstıklarımmm a.s. a.s. a.s.

Fıstık içlerim a.s. a.s. a.s.

Hepinizi çok öperiz a.s. a.s. a.s.

Okadar yorgunluğun üstüne bugün uyuyp kalmışım zorla kalktım yaa:)

gez tatlııım tadını çıkar bu günlerin
ewet canım salı akşamı gönderdik bitlise

hayırlı tezkereler cnmm :Saruboceq::Saruboceq:

:1shok: aboww elifim dolmuşsun kızz seen :1shok:
cnm açık açık söle kocişinee hamilesin ayol senlen ilgilensin pcde ne varmışş lmaz:lmaz:

benim yerimede yüz canim..ayy canimi cekittin haakaydirigubbakcemile2

hee kızz yüzem senin yerinedee zemuszemuszemuszemus

Hoşgeldin MUREDA ....
Tatlım senin oralara geldim ama bir fırsat bulupta internetten sana yazamadım. Tanışmak nasip olmadı.

cnmm geldinmi yaaavv :sinifsinif::sinifsinif:
allah içine sindirsin tatlım inşallah bidahaki seneye bebişlerlen buluşuruz..

nazlııımmm Şeniz
hoşgeldinm cnmm opuyorumnanaktan

herşeyi açıkça söyle bence canım böyle düşünüpte kendini yıpratma
bana zaman ayırmanı istiyorum de açıkça erkekler böyle şeyleri pek düşünümezler
odun kafali iste:mymeka::mymeka::mymeka: benim istememle bu kadar oldu yine basladi
yine ayni konusmayi yapip bir süre yola gelmesini mi isticem ondan...:1no2:
gecici cözüm oluo bu sadece sonra yine ipin ucunu kaciricak:çok üzgünüm:

hoşgeldin nazlııımm hayırdır ne yorgunluğu bu böyle

hayırlı tezkereler cnmm :Saruboceq:

nazlııımmm Şeniz
hoşgeldinm cnmm opuyorumnanaktan

Hoşbuldum Canlarım benim.Yorgunluk 1 haftadır düğünler git geller misafirim vardı biri gitti diğeri yemeğe geldi ogün bittim bittim.Bu arada çokta güzel olaylar oluyor çok şükür yeğenim 9 eylül matematik öğretmenliğini kazandı herkez havalarda Allahım hepimize nasip etsin şahane bir duygu:)
Böyle işte cnm ya daha ne olsun iyice ağırlaşıyoruz bu ağırlıkla onca misafir düğün yetiyor tatili dört gözle bekliyorum hihoyyyt

kaldır at şu pc yi o zaman benimle değil onunla evlenmeliymişsin falan dersin artık canım

hosgeldin nazli
bebegin odasini mi hazirladiniz da yoruldun böyle

:1shok: aboww elifim dolmuşsun kızz seen :1shok:
cnm açık açık söle kocişinee hamilesin ayol senlen ilgilensin pcde ne varmışş lmaz:lmaz:

hee kızz yüzem senin yerinedee zemuszemuszemuszemus

pc de ne oldugunu bilsem kafamçokkarıştı...deli edicek beni delidelikafadulden
aksam gelsin pc yi kilitleyip konusucam..olmadi sifrelerini degistiririm:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…