Hoşbuldum Canlarım benim.Yorgunluk 1 haftadır düğünler git geller misafirim vardı biri gitti diğeri yemeğe geldi ogün bittim bittim.Bu arada çokta güzel olaylar oluyor çok şükür yeğenim 9 eylül matematik öğretmenliğini kazandı herkez havalarda Allahım hepimize nasip etsin şahane bir duygu:)
Böyle işte cnm ya daha ne olsun iyice ağırlaşıyoruz bu ağırlıkla onca misafir düğün yetiyor tatili dört gözle bekliyorum hihoyyyt
hosgeldin nazli
bebegin odasini mi hazirladiniz da yoruldun böyle
pc de ne oldugunu bilsem kafamçokkarıştı...deli edicek beni delidelikafadulden
aksam gelsin pc yi kilitleyip konusucam..olmadi sifrelerini degistiririm:lepi:
kaldır at şu pc yi o zaman benimle değil onunla evlenmeliymişsin falan dersin artık canım
hosgeldin nazli
bebegin odasini mi hazirladiniz da yoruldun böyle
pc de ne oldugunu bilsem kafamçokkarıştı...deli edicek beni delidelikafadulden
aksam gelsin pc yi kilitleyip konusucam..olmadi sifrelerini degistiririm:lepi:
bu taktigide denemistim aldigim cevap ickim yok disari cikmam sigaram yok tek eglencem bu..onuda cok görme olmustu
ayy neyse yaa kizlar ben birazcik cikiyorum yoksa deli olucam..
evden uzaklasayim ki kafam dagilsin
hadi öptük hepinizi
ayy neyse yaa kizlar ben birazcik cikiyorum yoksa deli olucam..
evden uzaklasayim ki kafam dagilsin
hadi öptük hepinizi
valla elifcim bizimkininde tek eğlencesi pc miş öle diyo kendilerii ama bende git ofiste eğlen diyorum kaydirigubbakcemile3
evde yasak ona pc açmak eğer ben açarsam oda kendininkini açar bakar.sende köklü yasak koy bencee..
nazlım ne zaman tatilin tarihi cnmm :kedi:
ayy benimde kuzenimin biri 9 eylül çevre mühendisliğini kazandı biride Ege bilgisayar mühendisliğinii
:lepi:
allahım bizim bebişlerimizdende göstersin inşallahhh :Saruboceq:
hele bi ayaklansın bıdıklar pcnin p sini göstermez walla enes açık gördüğü anda çıldırıyor walla almak için hatta birgün koltukta açık yakalamış bütün düğmelerini çıkarıp üstüne çıkmış ve ekrana salyalarını akıtmış:roflol::roflol::roflol:
Süper canım yaaa aminn aminnnnnnnn:Saruboceq: :Saruboceq: Tarih belli 23 diyor eşim ama bi bakarsın yükleme çıkar hadii kalır 3-4 gün sonrasına kaydirigubbakcemile3 Zaten önümüzdeki hafta sonuna denk geliyor anca hazırlanırım doktorumuzuda bu önümüzdeki haftaya ayarladım birde annemleri alacağım yanıma birkaç gün kalacaklar bende annem acayip bunalmış azıcık tadını yerine getiririmopuyorumnanaktan
Senin kuzenle benim yeğen aynı yerde tanışırlar belki yerimseniben
Sen naptın birtanem odanızı hazırladınmı?
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy meraklı kuzum beniimmm opuyorumnanaktan
hadi bakalım nazlım hayırlısı inşallah :Saruboceq: dinlen bool boll tatilinin tadına var cnmm :Saruboceq:
bizim odamız allah nasip ederse yarın geliyoo
valla bi badana yapıldı günde 10 kere bakıyom odaya bide oda gelince beni odadan çıkaramıcak sanırım kimseee :roflol::roflol:
Ah kuzum benim yaa şu erkekler ne duyarsız oluyo bazennkocam benimle konusmuyomafoldumben artik benimle cok az ilgileniyosun dedim diye sabah kahvalti sofrasini birakti kalkti...az önce de hicbisey demeden ise gitti..napayim ben bu adami yaa sanki hamile olan o:mymeka:afra tafra yapiyo bana hic sebepsiz.. ne kavga ne gürültü hicbisey yok durduk yerde trip atiyo banaklava:
aman efemm kimler gelmiişşş hoşgeldiniz eda hanım ege beyyslmmm a.s.
nbr kızlarr,geçmişe felan bakamıyom yaavvv
selam tatlım naberrFıstıklarımmm a.s. a.s. a.s.
Fıstık içlerim a.s. a.s. a.s.
Hepinizi çok öperiz a.s. a.s. a.s.
Okadar yorgunluğun üstüne bugün uyuyp kalmışım zorla kalktım yaa:)
gir orada yat bari dadluuumkaydirigubbakcemile3
yatak odasında yatırmayacaksınız heralde bebişi demiii
aman efemm kimler gelmiişşş hoşgeldiniz eda hanım ege beyy
selam tatlım naberr
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy meraklı kuzum beniimmm opuyorumnanaktan
hadi bakalım nazlım hayırlısı inşallah :Saruboceq: dinlen bool boll tatilinin tadına var cnmm :Saruboceq:
bizim odamız allah nasip ederse yarın geliyoo
valla bi badana yapıldı günde 10 kere bakıyom odaya bide oda gelince beni odadan çıkaramıcak sanırım kimseee :roflol::roflol:
hee kız benmi tasınsam acep o odayaa :roflol::roflol::roflol:
ilk zaman sepet alıcam cnm yatak odamda yanıma koycam ama gündüzleri odasında yatıcak :Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?