2009 Kasm Anneleri

gözünüz aydın canım darısı hepimizin bıdıklara inş.
neyseki atlatmışsın ablam ohhh şimdi rahatına bak ve sabırsızlıkla tatili bekledelikafadulden

hosgeldin nazli
bebegin odasini mi hazirladiniz da yoruldun böyle

pc de ne oldugunu bilsem kafamçokkarıştı...deli edicek beni delidelikafadulden
aksam gelsin pc yi kilitleyip konusucam..olmadi sifrelerini degistiririm:lepi:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Nerde Canım yaa Eylül gibi dedik biz hazırlarız sadece mevlüt takımı oda dün çarşıya çıkınca birde bayramlık gibi çok cici bir takım aldık annemle okadar valla başka bir hareket yok bizde kaydirigubbakcemile3 Ama nasip olursa önümüzdeki aya komple bitmiş oluryerimseniben

hosgeldin nazli
bebegin odasini mi hazirladiniz da yoruldun böyle

pc de ne oldugunu bilsem kafamçokkarıştı...deli edicek beni delidelikafadulden
aksam gelsin pc yi kilitleyip konusucam..olmadi sifrelerini degistiririm:lepi:

allah kolaylık versin canım bu erkeklerin doğasını anlayamıyorum walla çok garip yaratıklar yaaaaaa
sen dedğin gibi yap bakalım faydası olacak mı bakalımkötükedihüso

nazlım ne zaman tatilin tarihi cnmm :kedi:
ayy benimde kuzenimin biri 9 eylül çevre mühendisliğini kazandı biride Ege bilgisayar mühendisliğinii
:lepi:
allahım bizim bebişlerimizdende göstersin inşallahhh :Saruboceq:

ayy neyse yaa kizlar ben birazcik cikiyorum yoksa deli olucam..
evden uzaklasayim ki kafam dagilsin
hadi öptük hepinizi

bu taktigide denemistim aldigim cevap ickim yok disari cikmam sigaram yok tek eglencem bu..onuda cok görme olmustu

ayyyy biz nişanlıykende kayınvalidem hep böyle derdi sinir olurdum
ama ben hizaya sokmasını bilirim:jeyyar: gece yarılarına kadar başından kalkmayan adam şimdi yüzüne bakmıyor

valla elifcim bizimkininde tek eğlencesi pc miş öle diyo kendilerii ama bende git ofiste eğlen diyorum kaydirigubbakcemile3
evde yasak ona pc açmak eğer ben açarsam oda kendininkini açar bakar.sende köklü yasak koy bencee..

hele bi ayaklansın bıdıklar pcnin p sini göstermez walla enes açık gördüğü anda çıldırıyor walla almak için hatta birgün koltukta açık yakalamış bütün düğmelerini çıkarıp üstüne çıkmış ve ekrana salyalarını akıtmış:roflol::roflol::roflol:

Süper canım yaaa aminn aminnnnnnnn:Saruboceq: :Saruboceq: Tarih belli 23 diyor eşim ama bi bakarsın yükleme çıkar hadii kalır 3-4 gün sonrasına kaydirigubbakcemile3 Zaten önümüzdeki hafta sonuna denk geliyor anca hazırlanırım doktorumuzuda bu önümüzdeki haftaya ayarladım birde annemleri alacağım yanıma birkaç gün kalacaklar bende annem acayip bunalmış azıcık tadını yerine getiririmopuyorumnanaktan

Senin kuzenle benim yeğen aynı yerde tanışırlar belki yerimseniben

Sen naptın birtanem odanızı hazırladınmı?

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ayy meraklı kuzum beniimmm opuyorumnanaktan

hadi bakalım nazlım hayırlısı inşallah :Saruboceq: dinlen bool boll tatilinin tadına var cnmm :Saruboceq:
bizim odamız allah nasip ederse yarın geliyoo
valla bi badana yapıldı günde 10 kere bakıyom odaya bide oda gelince beni odadan çıkaramıcak sanırım kimseee :roflol::roflol:

gir orada yat bari dadluuumkaydirigubbakcemile3
yatak odasında yatırmayacaksınız heralde bebişi demiii

Ah kuzum benim yaa şu erkekler ne duyarsız oluyo bazenn
walla ben çok inadımdır o nasıl davranırsa ben de öle davranırım en sonunda pes eder bende onun yüzüne bakmam yanii
slmmm a.s.
nbr kızlarr,geçmişe felan bakamıyom yaavvv
aman efemm kimler gelmiişşş hoşgeldiniz eda hanım ege beyy
Fıstıklarımmm a.s. a.s. a.s.

Fıstık içlerim a.s. a.s. a.s.

Hepinizi çok öperiz a.s. a.s. a.s.

Okadar yorgunluğun üstüne bugün uyuyp kalmışım zorla kalktım yaa:)
selam tatlım naberr

gir orada yat bari dadluuumkaydirigubbakcemile3
yatak odasında yatırmayacaksınız heralde bebişi demiii

hee kız benmi tasınsam acep o odayaa :roflol::roflol::roflol:
ilk zaman sepet alıcam cnm yatak odamda yanıma koycam ama gündüzleri odasında yatıcak :Saruboceq::Saruboceq:

Çıkmazsınnnn ben oğluşta gidip gidip gelip şuraya bu buraya bu ay çok cici oldu hayeller burada yatacak işte kıyafet kontrolu dediğin gibi odadan çıkmıyordumkaydirigubbakcemile3
Şimdi abimizle hayeller kuruyoruz aslında çok iiş var yapacak ama şu tatil işi olmadan eşimde hafiflemeden olmayacak olsun varsın 1 ay yeterli Allahım yeterki sağlıkla göstersin ogünleri :Saruboceq:

Nazar boncuğu koymayı unutma emi odaya cnm

Ebiscem canım benim iyilik canım ne olsun dombili dombili dolaşıyorum koşuşturup duruyorum ortalıkta kaydirigubbakcemile3

Sen nasılsın canım bebeğimiz nasıl?

hee kız benmi tasınsam acep o odayaa :roflol::roflol::roflol:
ilk zaman sepet alıcam cnm yatak odamda yanıma koycam ama gündüzleri odasında yatıcak :Saruboceq::Saruboceq:

iyi düşünmüşsün canım bizde artık bebişimin odasına yatak koyup orada yatacağız kışın
acaba enesi ne zaman yalnız yatmasına alıştırsam hala geceleri uyandığı için kendi odasında yatıramıyorum geceleri bizim odada yatıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…