kızlaaarr ben kaçıyorum :gitme:
kocişimlen yüzmeyeee kaydirigubbakcemile2
demek yastığı salona atıyorsun haaaa:roflol::roflol:yok yaaa ben yapamam şimdiye kadar hiç küsmemişizdir ben sadece trip yaparım onda da arkamı dönüp yatarım daha sinir olsun diye:roflol:
kızlar biz kocisimle carsıya gidiyozzzzz
gelince gorusuruz hadi optm hepcinizizi byby
kızlaaarr ben kaçıyorum :gitme:
kocişimlen yüzmeyeee kaydirigubbakcemile2
tamam iste yoruluyo dinleniyo pc karsisina gecince ama bende bütün gün evde yalnizim onun eve gelmesini iki kelime konusmayi istiyorum ..ama nerdeeee..eve yinemi kapali bu bilgisayar diye giren adamdan ne bekliosam sanki..elinde el icin olan playstation bilgisayar karsisinda gece yarilarina kadar oturuyo...artik yataga bile beraber girmez olduk mafoldumben
bizim bilgisyar masasi dolap icinde gizli bir sistemde kurulu üzerinde anahtarida var misafir geldiginde falan kapatiyorum sanki orda vitrin varmis gibi duruyo kimse anlamiyo orda pc var diye... bu aksam kilitleyip anahtari saklamayi düsünüyorum...yoksa dayanmayip aticam terligi kafasina
gez tatlııım tadını çıkar bu günlerin
ewet canım salı akşamı gönderdik bitlise
bi akil vrin kizlar yaa bi ara yine böyle azitmisti bilgisayar konusunda bi kavga cikardim..kaynanamada anlattim oglun böyle böyle yapio hic ilgilenmiyo benimle diye...ne güzel düzelmisti bu aralar yine sapitma asamasinda..bi kavga daha cikartmak istemiyorum bana yazik sinirlerim yipraniyo bu sefer bebekte var bisey olcak diye korkuyorum
Fıstıklarımmm a.s. a.s. a.s.
Fıstık içlerim a.s. a.s. a.s.
Hepinizi çok öperiz a.s. a.s. a.s.
Okadar yorgunluğun üstüne bugün uyuyp kalmışım zorla kalktım yaa:)
ayyyy biz nişanlıykende kayınvalidem hep böyle derdi sinir olurdum
ama ben hizaya sokmasını bilirim:jeyyar: gece yarılarına kadar başından kalkmayan adam şimdi yüzüne bakmıyor
o yanıma gelip horul horul uyudukça daha bi sinir oluyorum ben.... göz görmeyince gönül katlanır hesabı yapıyom yani:roflol:
hadi gidin bakalımmmm... darısı bize olsun inşallah...
at kız için rahatlar hiç değilse :roflol: bizimde çok tartışmamız var bu yüzden :mymeka: ama değişen bişe yok... ne demişler "çok sövme arsız edersin, çok söyleme yüzsüz edersin." söyleye söyleye bizimki de yüzsüz oldu artıkın :roflol:
canımallah kavuştursun.. hayırlı teskereler diliyorum...
canım ben hamileliğimden beri hiç karışmıyorum yaaa... ama en doğrusu açıkça konuşmak olur herhalde...
hoşgeldin....
iteek bize de söööle ne yapmamıs lazım
trip yapacaksın kuzum o pc yi açınca suratını asıp oturacaksın söylediklerine cvp vermeyeceksin zaten ondanm sonra adam oluyorlar hele bide bebiş doğsun yeni oyuncakları o olacakkaydirigubbakcemile3yine kıskanacaksınız benden çok onu seviyosun diye:roflol:
kızlaaaaaaaarr sepetler pahalı anca 6 ay kullanılıyo diye alasım yoktu ama bugün gördüm 65 liramış nan hasır sepet çok tatluuu ondan alcam gaaba
adam süslemiş püslemiş 250ye satıyo süslenmemiş sadeler de 65 ben sade olanını çok beğendim süslüleri hoşuma gitmedi ondan alıp odaya koycam gaabaa
hadi iyi akşamlar canım bende üst katı temizlemeye çıkmıştım sabah aşağıyı şimdide yukarıyı hallettimkimse konuşmuyo yinee...
ben çıkıyorum birazdan işten de çıkarım... eve gidip yatıcam artık... iyi akşamlar hepinize a.s.
bencede odanda kullanırsın daha sonra büyük beşik alırsın çok hoş oluyor onlarkızlaaaaaaaarr sepetler pahalı anca 6 ay kullanılıyo diye alasım yoktu ama bugün gördüm 65 liramış nan hasır sepet çok tatluuu ondan alcam gaaba
adam süslemiş püslemiş 250ye satıyo süslenmemiş sadeler de 65 ben sade olanını çok beğendim süslüleri hoşuma gitmedi ondan alıp odaya koycam gaabaa
nbr kızlar ay uzandım biraz uyumuşum kocişin telefonuyla uyndım.bu adam anlıyomu uyuduğumu,gıcıklığınamı yapıyo yaaa.ben uyuyorum hemen arıyo.
canım gerçektende çok güzeller sepetler.gerçi ben hiç düşünmedim ama bayada ucuzmuş gıııı.istanbulda olaydım bende alırdım.burda hiçbişeye para vermek istemiyom yaaaaaa.ayyyyyyy ben burayı hiç sevmedim offfffffff
hadi iyi akşamlar canım bende üst katı temizlemeye çıkmıştım sabah aşağıyı şimdide yukarıyı hallettim
bencede odanda kullanırsın daha sonra büyük beşik alırsın çok hoş oluyor onlar
hep öyle oluyor zaten bende ne zaman yatsam kesin tlfn çalar
ya ben de çok seviyodum ama 6 aycık kullancak 300 falan çok diyodum meğer süsleyince ööleymiş sadesini çok sevdiiimm daha tarz duruyo hemi de ucuzmuş gıı
kızlaaaaaaaarr sepetler pahalı anca 6 ay kullanılıyo diye alasım yoktu ama bugün gördüm 65 liramış nan hasır sepet çok tatluuu ondan alcam gaaba
kız bedava valla.ben beşiğini aldım bebişimin kurulması kaldı şimdilik.sen şimdi alırsın o sepetlerden yazada odasını yaparsın ohhhh çok güzel olur
Ne ara gezmeye fırsat buluyornuz sizler ben anlayamıyorum. Bende almayı düşünmüyordum ama fiyatını uygun bulmuşsun. Nerden buldun yerini tarif eder misin ?
kızlar ya şimdi bi de elde taşıma için sepetler gördüm nettee çok hoş yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?