sağol nazlıım ikimiz deiyiyiz ama oğluşum 2 gündür midemi tekmeliyoEbiscem canım benim iyilik canım ne olsun dombili dombili dolaşıyorum koşuşturup duruyorum ortalıkta kaydirigubbakcemile3
Sen nasılsın canım bebeğimiz nasıl?
kıss haftasonu bakcamıs yerde varmı ki onnardan bakarık varsa ayyy bi de ben oda yapamıcam beşiği nasıl alayım sizceee yaaa park yatak mı alsam kii ?kızlar ya şimdi bi de elde taşıma için sepetler gördüm nettee çok hoş yaa
nan öğle arasında suluhana kahve içmeye gittiydik :kedi: orda gördüüm adam bebek için yün yatak falan da yapıyo
suluhanı biliyonmu bacım onun en alt katında çay bahçesinin oralardaa
ewet onlar çok hoş duruyor hastane çıkışında kullanıyorsunkızlar ya şimdi bi de elde taşıma için sepetler gördüm nettee çok hoş yaa
canım çok güzeeeeel.
ya bişey sorcam size.benim doğumuma sadece teyzem gelecek ve benim burda tanıdığım hiçkimse yok.ben bebek şekeri yaptırammı genede.ya kime vercem o şekerleri ben.sadece bi kutu çikolata alsam yetmezmi.onu bile vercek kimse yok ama olsun.e tabi altın yastığınada gerek yok.
kızlaaaaaaaarr sepetler pahalı anca 6 ay kullanılıyo diye alasım yoktu ama bugün gördüm 65 liramış nan hasır sepet çok tatluuu ondan alcam gaaba
adam süslemiş püslemiş 250ye satıyo süslenmemiş sadeler de 65 ben sade olanını çok beğendim süslüleri hoşuma gitmedi ondan alıp odaya koycam gaabaa
bence hiç masraf etme canım ben eneste bile yapmadım şekerlerden süslü çikolatalardan aldım süslü tepsimizin içinde ikram ettik.hastanede de öyle yaptık
nan öğle arasında suluhana kahve içmeye gittiydik :kedi: orda gördüüm adam bebek için yün yatak falan da yapıyo
suluhanı biliyonmu bacım onun en alt katında çay bahçesinin oralardaa
moses basket yazın da bakın gıı türkçesini bulamadııımm
Sağol canım ya iyi oldu söylediğin... Bende hemen annemi aradım ona söyledim oda daha önce görmüş ve bakmış güzel dedi. İlk fırsatta gidip bakıcam...
Benim işte öğle tatili olayı yok çıkıp gezemiyorum, siz şanslısınız sayenizde bende bilgi sahibi oluyorum. Hakkınızı helal edin.
kız çok tatlıııııııııııııııııı bayıldım ben.ama ben araba koltuğu aldım ya buna gerek yok.buranın kışıda çok kötü geçermiş e alsamda boşa gider
kızlar araba koltuğı,u bana göre şart cünkü arabada bebek kucağınızda mahvoluyor ........ ama bebek pusetleride iş görüyor efede ben bebekken almıştım puset baya idare ettik sonra biraz büyüünde araba koltuğu aldık .... ben şuan boyle şeylere masraf etmiyecemzemuszemus
ben de oto koltuğu alcam ama hastaneye getiriyolar bebişleri ya hep böle ana kucağı gibi şeylerle doktoru moktoru beklerken uyuyo bebişler içlerinde şimdi oto koltuğunu her seferinde söküp takamamkiii taşıma için ana kucağı düşünüyodum ama bunlar çok şeker yaaa bunlardan bulsam taşıma için bide o gördüğüm beşiği alsam çok mu saçma olur kii kafamçokkarıştı hani bunlar da beşik gibi yatır uyusun çocuk :roflol:
kızlar araba koltuğı,u bana göre şart cünkü arabada bebek kucağınızda mahvoluyor ........ ama bebek pusetleride iş görüyor efede ben bebekken almıştım puset baya idare ettik sonra biraz büyüünde araba koltuğu aldık .... ben şuan boyle şeylere masraf etmiyecemzemuszemus
ben de oto koltuğu alcam ama hastaneye getiriyolar bebişleri ya hep böle ana kucağı gibi şeylerle doktoru moktoru beklerken uyuyo bebişler içlerinde şimdi oto koltuğunu her seferinde söküp takamamkiii taşıma için ana kucağı düşünüyodum ama bunlar çok şeker yaaa bunlardan bulsam taşıma için bide o gördüğüm beşiği alsam çok mu saçma olur kii kafamçokkarıştı hani bunlar da beşik gibi yatır uyusun çocuk :roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?