2009 Kasm Anneleri

Ebiscem canım benim iyilik canım ne olsun dombili dombili dolaşıyorum koşuşturup duruyorum ortalıkta kaydirigubbakcemile3

Sen nasılsın canım bebeğimiz nasıl?
sağol nazlıım ikimiz deiyiyiz ama oğluşum 2 gündür midemi tekmeliyo
kızlar ya şimdi bi de elde taşıma için sepetler gördüm nettee çok hoş yaa
kıss haftasonu bakcamıs yerde varmı ki onnardan bakarık varsa ayyy bi de ben oda yapamıcam beşiği nasıl alayım sizceee yaaa park yatak mı alsam kii ?

nan öğle arasında suluhana kahve içmeye gittiydik :kedi: orda gördüüm adam bebek için yün yatak falan da yapıyo
suluhanı biliyonmu bacım onun en alt katında çay bahçesinin oralardaa

kız ankaraya kaç kere geldimde bi gezemedim.kaynanamlar köyde oturuyoda.ama bu sefer gelince gezcem ya.gıııı ankara güzelmi yaşamak için.biz burdan sonra ya istanbula gitcez yada ankaraya.

canım çok güzeeeeel.

ya bişey sorcam size.benim doğumuma sadece teyzem gelecek ve benim burda tanıdığım hiçkimse yok.ben bebek şekeri yaptırammı genede.ya kime vercem o şekerleri ben.sadece bi kutu çikolata alsam yetmezmi.onu bile vercek kimse yok ama olsun.e tabi altın yastığınada gerek yok.

bence hiç masraf etme canım ben eneste bile yapmadım şekerlerden süslü çikolatalardan aldım süslü tepsimizin içinde ikram ettik.hastanede de öyle yaptık

ya ben hiç düşünmemiştim onlaradn efe oyun parkı istiyordu onlar alırız bir kaç ay sonrada efenin yatağı büyüyen beşikti onu eski haline getiriiz efeyede güzel bazalı bir yatak alırım diye düşünmüştüm.........
ama annem karşı komşusu yasemin ablamız 3 aylık oğlu var onlar almışlar ama kullanmıyorlamrı bana dedi alırmısın diye vallahi kiç fena olmaz dedim alırız dedim . saolsun o verecek biraz büyüdükden sonrada düşünürüz artık

bence hiç masraf etme canım ben eneste bile yapmadım şekerlerden süslü çikolatalardan aldım süslü tepsimizin içinde ikram ettik.hastanede de öyle yaptık

kız hastaneyede götürüuoz şeker.ay hiçbişey bilmiyom beeeeeeen.orda kime tutuyoz peki.ama en güzeli <seninki olmuş o zaman.beni istemeye gelirken getirmişti kociş çikolata tepsi içinde o tepsi duruyo ona koyarım o zaman

nan öğle arasında suluhana kahve içmeye gittiydik :kedi: orda gördüüm adam bebek için yün yatak falan da yapıyo
suluhanı biliyonmu bacım onun en alt katında çay bahçesinin oralardaa

Sağol canım ya iyi oldu söylediğin... Bende hemen annemi aradım ona söyledim oda daha önce görmüş ve bakmış güzel dedi. İlk fırsatta gidip bakıcam...
Benim işte öğle tatili olayı yok çıkıp gezemiyorum, siz şanslısınız sayenizde bende bilgi sahibi oluyorum. Hakkınızı helal edin.

moses basket yazıp görsellerde arayın nan bunlar bebişi taşımak için çok şekermiişşş hemi de ağır deeldir hee ana kucakları gibi

ay ne demek şekerimm burda birbirimizden bilgi alıyoz ne güzel iştee

kız çok tatlıııııııııııııııııı bayıldım ben.ama ben araba koltuğu aldım ya buna gerek yok.buranın kışıda çok kötü geçermiş e alsamda boşa gider

ben de oto koltuğu alcam ama hastaneye getiriyolar bebişleri ya hep böle ana kucağı gibi şeylerle doktoru moktoru beklerken uyuyo bebişler içlerinde şimdi oto koltuğunu her seferinde söküp takamamkiii taşıma için ana kucağı düşünüyodum ama bunlar çok şeker yaaa bunlardan bulsam taşıma için bide o gördüğüm beşiği alsam çok mu saçma olur kii kafamçokkarıştı hani bunlar da beşik gibi yatır uyusun çocuk :roflol:

kızlar araba koltuğı,u bana göre şart cünkü arabada bebek kucağınızda mahvoluyor ........ ama bebek pusetleride iş görüyor efede ben bebekken almıştım puset baya idare ettik sonra biraz büyüünde araba koltuğu aldık .... ben şuan boyle şeylere masraf etmiyecemzemuszemus

canım ben de puset almıcam 0 kgdan itibaren olan oto koltuğundan alcam bi de elde taşıma için bişi alcam işte ya anakucağı olur ya bu sepetlerden olur ona karar vercez artıkk ama bu sepetleri evde oturtmak için kullanamam sürekli yatar vaziyette otururlardan olsa daha iyi olur iş yaparken de oturturum dimii

he gııııı bak ben onu düşünmedim ne etcem ben her seferinde çıkar tak zor olur.ne etsemki bilemedim

ben aldım canım hani şu evdede ana kucağı gibi kullanılıyo ya sallanıyo falan.
bişey sorcam biz bu araba koltuğunu arka koltuğa tersmi takcazki.nasıl olcak hani ilk aylarda ters takın deniyo ama

evet evet işde o hastaney götürdükleri şeylerden diyom bende puset diye biliyom ben adını ama ana kucağımı tam bilmiyom şeker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…