2009 Kasm Anneleri

kız hangisi onlar.o çanta bebişi taşımak içinmi.
ewet bebişi taşımak için
hastaneye gelenler için ikram etmiştik dr.umuzada ayrı bi paket yaptırmıştıkzemuszemus

ben ilk günden beri koltuk kullanıyorum hem üst tarafını kapatınca kimsecikler görmüyor bebişikaydirigubbakcemile3

ters mi haa onu hiç bilmiyooomm
evet evet işde o hastaney götürdükleri şeylerden diyom bende puset diye biliyom ben adını ama ana kucağımı tam bilmiyom şeker
puset diye bebek arabasına denmiyomu gıı
koltuk derken ana kucağı mı yaane

ay ben baktım şu yabancı sitelere bayıldım sepet süslemelerinee bizim türkiyedekiler de hep gelin gibi hiç seememm
ben boşunu alıp kendim süsliceem ayy çok sevindirik oldum ben bu işee

yok kıs oto koltuğu ana kucağı sadece evde kullanılır arkasında sallanması için olan bir şey var

hee evet tamam oto koltuğu alcez dee bi de elde taşımak için ve evde oturtmak için ne alcaz ona karar veremedim sen kullandınmı ana kucağı

bacım benim aldığım ne peki.arabadada kullanılıyo evdede.sallanıyoda.ay ne bu ben bilemedim.

:roflol: :roflol:
yok kız öleleri de varmış daa ben arabadan çıkarıp takmakla kendi başıma uğraşamam bizimki her daim arabada dursun diyomm

yok kız öleleri de varmış daa ben arabadan çıkarıp takmakla kendi başıma uğraşamam bizimki her daim arabada dursun diyomm

doğru diyonda datlum evde ne yapcaz.şimdi bebiş uyanıyo gündüzde hep uyuyomu,yoksa ne bilem oturtuyozmu ayyyyyyy ne etcem beeeeeeeeeeen hiçbi halt bilmiyom.

doğru diyonda datlum evde ne yapcaz.şimdi bebiş uyanıyo gündüzde hep uyuyomu,yoksa ne bilem oturtuyozmu ayyyyyyy ne etcem beeeeeeeeeeen hiçbi halt bilmiyom.

yaa ben dee :sinifsinif:
ben de onu diyom ya iştee evde netcek o zaman ana kucağı mı alcem diyooommm
eğer sen tek arabayla bi yere çıkmıcaksan alma boşver onu hem evde hem arabada kullanırsın ama ben tek bi yere götürsem diyom o zaman kim çıkarıp takcak o mereti kafamçokkarıştı

kızceler öptüm hepinii grş ben kaçıyım yavaş yavaş
hadi byyyyyy canım

walla ben sadece oto koltuğu aldım evde de kullandım ben işimi yaparken o onda oturdu
6 aydan sonra kendini sallayarak indi aşağıyakaydirigubbakcemile3bende yere battaniye serdim öyle idare etti derken emekledi zaten hiçbir şeye gerek kalmadı

kıs ne var çıkarıp takmakta:mymeka:yaparsın sanki ne olacak

yok kız vanda kışın ortasında yalnız nere gitcem.o zaman ben onla idare ederim boşa para harcamayam bari.

ayyyy bebişler hakikaten ne zamandan sonra gündüzleri uyumuyooo.yani biz yemek yaparken falan ne zaman yanımızda durmaya başlayacaklaaaaaaaar.ay çok heves yaptıııııııııım.itek bacım sen tecrübelisin de hele

bence hiç heveslenme dermişim:roflol:
ben tam uyutup yemek yapacakken oğluşum uyanırdı ya acıkırdı kaydirigubbakcemile3
ama 3-4 aylık olunca yanıma alıyordum koltuğunda işimi yaparken yanımda duruyordu beni izliyordu biz yemek yerken falan rahat oluyordu koltuğunda oturuyordu
sıpacık şimdi hiç biryerde durmuyor bu ayın sonunda mama sandalyesi alıp bizimle sofraya oturtmaya alıştıracağım

kız bende neler düşündümkaydirigubbakcemile3 ayyyyyyy o mama sandalyelerine bayılıyom gerçi bebişler sofrayı biraz dağıtır ama olsun canları sağolsun.kız ama sandalyesini altı aydan sonra alırız artık belki o bile erken.allah bağışlasın bacım seninki kaç aylık oldu

11.ayının içinde yaşına girecek teyzesizemuszemus

maşallah allah analı babalı büyütsün.kız ikiz gibi olcak bebişlerin.bacım bu arada emzirirken hamile kaldın dimi yani spiral falan yoktu dimi.ayyyyyyy ne etcez bu durumu

ewet öyle olacaklar inş.bir yönden iyi oldu diyorum
ahh ahh gel sen birde bana sor artık 2 korunma yöntemiyle birlikte korunmayı düşünüyorumkaydirigubbakcemile3
süt korur davalarına hiç inanmazdım zaten gerçektende öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…