ewet bebişi taşımak içinkız hangisi onlar.o çanta bebişi taşımak içinmi.
hastaneye gelenler için ikram etmiştik dr.umuzada ayrı bi paket yaptırmıştıkzemuszemuskız hastaneyede götürüuoz şeker.ay hiçbişey bilmiyom beeeeeeen.orda kime tutuyoz peki.ama en güzeli <seninki olmuş o zaman.beni istemeye gelirken getirmişti kociş çikolata tepsi içinde o tepsi duruyo ona koyarım o zaman
ben de oto koltuğu alcam ama hastaneye getiriyolar bebişleri ya hep böle ana kucağı gibi şeylerle doktoru moktoru beklerken uyuyo bebişler içlerinde şimdi oto koltuğunu her seferinde söküp takamamkiii taşıma için ana kucağı düşünüyodum ama bunlar çok şeker yaaa bunlardan bulsam taşıma için bide o gördüğüm beşiği alsam çok mu saçma olur kii kafamçokkarıştı hani bunlar da beşik gibi yatır uyusun çocuk :roflol:
ters mi haa onu hiç bilmiyooommhe gııııı bak ben onu düşünmedim ne etcem ben her seferinde çıkar tak zor olur.ne etsemki bilemedim
ben aldım canım hani şu evdede ana kucağı gibi kullanılıyo ya sallanıyo falan.
bişey sorcam biz bu araba koltuğunu arka koltuğa tersmi takcazki.nasıl olcak hani ilk aylarda ters takın deniyo ama
puset diye bebek arabasına denmiyomu gııevet evet işde o hastaney götürdükleri şeylerden diyom bende puset diye biliyom ben adını ama ana kucağımı tam bilmiyom şeker
koltuk derken ana kucağı mı yaaneewet bebişi taşımak için
hastaneye gelenler için ikram etmiştik dr.umuzada ayrı bi paket yaptırmıştıkzemuszemus
ben ilk günden beri koltuk kullanıyorum hem üst tarafını kapatınca kimsecikler görmüyor bebişikaydirigubbakcemile3
ters mi haa onu hiç bilmiyooomm
puset diye bebek arabasına denmiyomu gıı
koltuk derken ana kucağı mı yaane
ya netde baktım anakucağı puset yazınca cıkıyor resim ekliyemedim sitede sorun bar sanırsam
yok kıs oto koltuğu ana kucağı sadece evde kullanılır arkasında sallanması için olan bir şey var
yok kıs oto koltuğu ana kucağı sadece evde kullanılır arkasında sallanması için olan bir şey var
bacım benim aldığım ne peki.arabadada kullanılıyo evdede.sallanıyoda.ay ne bu ben bilemedim.
:roflol: :roflol:
yok kız öleleri de varmış daa ben arabadan çıkarıp takmakla kendi başıma uğraşamam bizimki her daim arabada dursun diyomm
doğru diyonda datlum evde ne yapcaz.şimdi bebiş uyanıyo gündüzde hep uyuyomu,yoksa ne bilem oturtuyozmu ayyyyyyy ne etcem beeeeeeeeeeen hiçbi halt bilmiyom.
hadi byyyyyy canımkızceler öptüm hepinii grş ben kaçıyım yavaş yavaş
:roflol: :roflol:
yok kız öleleri de varmış daa ben arabadan çıkarıp takmakla kendi başıma uğraşamam bizimki her daim arabada dursun diyomm
yaa ben dee :sinifsinif:
ben de onu diyom ya iştee evde netcek o zaman ana kucağı mı alcem diyooommm
eğer sen tek arabayla bi yere çıkmıcaksan alma boşver onu hem evde hem arabada kullanırsın ama ben tek bi yere götürsem diyom o zaman kim çıkarıp takcak o mereti kafamçokkarıştı
yaa ben dee :sinifsinif:
ben de onu diyom ya iştee evde netcek o zaman ana kucağı mı alcem diyooommm
eğer sen tek arabayla bi yere çıkmıcaksan alma boşver onu hem evde hem arabada kullanırsın ama ben tek bi yere götürsem diyom o zaman kim çıkarıp takcak o mereti kafamçokkarıştı
yok kız vanda kışın ortasında yalnız nere gitcem.o zaman ben onla idare ederim boşa para harcamayam bari.
ayyyy bebişler hakikaten ne zamandan sonra gündüzleri uyumuyooo.yani biz yemek yaparken falan ne zaman yanımızda durmaya başlayacaklaaaaaaaar.ay çok heves yaptıııııııııım.itek bacım sen tecrübelisin de hele
bence hiç heveslenme dermişim:roflol:
ben tam uyutup yemek yapacakken oğluşum uyanırdı ya acıkırdı kaydirigubbakcemile3
ama 3-4 aylık olunca yanıma alıyordum koltuğunda işimi yaparken yanımda duruyordu beni izliyordu biz yemek yerken falan rahat oluyordu koltuğunda oturuyordu
sıpacık şimdi hiç biryerde durmuyor bu ayın sonunda mama sandalyesi alıp bizimle sofraya oturtmaya alıştıracağım
kız bende neler düşündümkaydirigubbakcemile3 ayyyyyyy o mama sandalyelerine bayılıyom gerçi bebişler sofrayı biraz dağıtır ama olsun canları sağolsun.kız ama sandalyesini altı aydan sonra alırız artık belki o bile erken.allah bağışlasın bacım seninki kaç aylık oldu
11.ayının içinde yaşına girecek teyzesizemuszemus
maşallah allah analı babalı büyütsün.kız ikiz gibi olcak bebişlerin.bacım bu arada emzirirken hamile kaldın dimi yani spiral falan yoktu dimi.ayyyyyyy ne etcez bu durumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?