2009 Kasm Anneleri

doğru diyonda ne etcez peki.ya ben hap falan içmem artık.a az kaldı doğuma bi çare bulmak lazım.

zaten emzirirken içemiyorsun ilacı aylık iğneler var ama onuda yeniden bebek düşünenler için önermiyorlar ya spiral taktıracaksın ya da eşin korunacak
üfffffffff ne zor işler yaaaaaaa

zaten emzirirken içemiyorsun ilacı aylık iğneler var ama onuda yeniden bebek düşünenler için önermiyorlar ya spiral taktıracaksın ya da eşin korunacak
üfffffffff ne zor işler yaaaaaaa

yok bacım ben gene spiral taktıramda onun yanında başka bişey daha düşüncem artık.ayyyyyy çok zor valla.hemen hemen iki ay kaldı doğuma şimdiden düşünmek lazım bunları.gerçi doğumdan hemen sonra takılmıyo daha lohusalık var düşünme için zaman var ama karar vermek lazım ya

bende çayın yanına birşeyler yaptım ama söylemeyim şimdide oğluşum uyandı bi bakıyım

herkesler nerde bugün erken kaçmışınız kızlar.hıımmmmm bugün perşembe dimi eeeeeee haftasonuda değil nere kaçtınız.offfff benim kociş geç gelcek bugün ve 3 gün daha.aman ya evde yapcak hiçbişey bulamıyom beeeeen.siz ne ediyonuz evde yalnızken ya.

adresi ver 2 saate bilemedin 3 saate en gec yarına olmadı haftaya ordayım garantiiii:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:bu konuda hassasummmsırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

veriyorum. kahramanmaraş/ afşin. iskenderuna yakın zati 3 bilemedin 4 saat. bak şuan çorapla geziyom:dance:

doğru diyonda datlum evde ne yapcaz.şimdi bebiş uyanıyo gündüzde hep uyuyomu,yoksa ne bilem oturtuyozmu ayyyyyyy ne etcem beeeeeeeeeeen hiçbi halt bilmiyom.

tatlişkom ben araba için sabit bi oto koltuğu alıcam tek başınayken pek imkanlı bişey değil çünkü onu çıkarıp takmak yakın bi arkadasımdan biliyorum.
ev içinde ev tipi anakucağı aldım cnm.bide arabaya ters değilde tam düz olarak yan yatırılıyo cnm ilk aylardaa opuyorumnanaktan

ahhh canım valla şu nette olmasa ne yaparız bilemiyorum bende kocişimi bekliyorum yolda geliyor
kayınvalidem yapacak birşey bulamadığından dewamlı temizlik yapar vakit geçirmek için kaydirigubbakcemile3aman ben almayım:roflol:

ay bacım ben hiç yalnız çıkmayacam ya gerek yok ev için almaya ya.burda kışın ne işim var yalnız dışarda dimi.ay şimdi bile yalnız çıkmıyom.aaa bu arada yan nasıl yatırılıyo anlamadım gııııııııı.yani bebişin yüzü önemi bakıyo yanamı.ya ben bi yerde okudum ilk aylarda ters koun diyo arabaya.hani fren falan yapınca öne doğru gidiyoz ya hafif,o bebişe zararlıymış.

YA anladığım kadarıyla sorun bende bi boş vakit bulamıyorum iş güç şöyle otursamda canım sıkılsa galiba ben beceriksiz biriyim yetiştiremiyom hiç bişeyi....

bacım senin kayınvalide çok hamarat anlaşılan bende almayayım mümkünse.ayyyyy ben bugün biraz banyoyu mutfağı falan temizledim yani işte lavaboları falan ovdum toz aldım.offfffff bel ağrısından duramıyom şimdi.çok gıcık bi ağrı var belimde.

YA anladığım kadarıyla sorun bende bi boş vakit bulamıyorum iş güç şöyle otursamda canım sıkılsa galiba ben beceriksiz biriyim yetiştiremiyom hiç bişeyi....

sen çalışıyonmu şimdi.ben çalışmıyom evdeyim e yemek temizlik yapıyom bitiyo sen ne buluuyon bacım yapacak.

tatlım sen ozaman daha çok evde kulanıcan için gerek yok bi daha ev tipi almanaa.
bizim burası kışında çok soğuk deel ben gezeeriim diyom emmee bebeğe bağlı bakalım:Saruboceq:
benin yüzü yana bakıyo iştee dümdüz yapıyosun oto koltuğunu yan yatırıyosun bebeyii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…