2009 Kasm Anneleri

kızlar ben ilk bi ay falan örterim üstünü oda zaten gece sürekli uyanıyolar ya çokta örtmem yani.sonrası için uyku tulumu aldım onu giydircem üstünü örtmeye gerek olmaz o zaman.ya hani bebişler yorganı falan yüzlerine çekiyolarmış ya ben çok korkuyom ondan yaaaaaa

sen çalışıyonmu şimdi.ben çalışmıyom evdeyim e yemek temizlik yapıyom bitiyo sen ne buluuyon bacım yapacak.

ben ne yamak yapıyom ne temizlik. öğretmen olduğumdan 1 eylüle kadar tatildeyim. bütün gün yatıyom valla. herşeyi koçiş yapıyor. dr iş yapma demişti çok ayakta durma dedi. 2 haftadır sap sap oturuyom

sen çalışıyonmu şimdi.ben çalışmıyom evdeyim e yemek temizlik yapıyom bitiyo sen ne buluuyon bacım yapacak.

Ya canım benim eşim genelde evde ya da çok geç gidiyo. herelde ondan yetiştiremiyorum... zaten gücümde yok hiç hemen yoruluyorum. yoksa evdeyim çalışmıyorum canım....

ben ne yamak yapıyom ne temizlik. öğretmen olduğumdan 1 eylüle kadar tatildeyim. bütün gün yatıyom valla. herşeyi koçiş yapıyor. dr iş yapma demişti çok ayakta durma dedi. 2 haftadır sap sap oturuyom

seninki en iyisi tabi. öncelikle sağlık bebek iyi olsunda işler kalsın...

anladım bacım şimdi.e benim aldığım hem araba hem ev için öyle dümdüz oluyomuki aaaa olmuyo galiba.ya bide bura çok soğuk oluyomuş.geçen sene kar çok fazla yağmış ve arabalar karın içinde kaybolmuş falan.bakalım bu yıl ne olcak.valla bi doktora gideriz eğer öyle olursa.başkada çıkamayız evden

ohhhh yat bacım yat.eee zaten sen eylüldede alırsın iznini dimi.
Ya canım benim eşim genelde evde ya da çok geç gidiyo. herelde ondan yetiştiremiyorum... zaten gücümde yok hiç hemen yoruluyorum. yoksa evdeyim çalışmıyorum canım....

kız kocan evdede ondan yetişemiyon hiçbişeye.benimkide evde olunca yetişemiyom işe güce.kız benimde gücüm olmuyo.hele son iki haftadır acayip tembellik başladı nasıl halsizim anlatamam.işte iş yapıncada bel ağrısından duramıyom.bugün iki lavabo ovdum toz aldım anam ağladı.oyyyyyy zor bacım her geçen gün dahada zorlaşacak.

cnm bak bakalım dümdüz yatması önemli çünkü yaaa bebeği öle hemencene oturur gibi koyamazsınn lmaz:

ya evet gittikçe ağırlaşıyoruz bazen öyle yoruluyorumki ağlayasım geliyo....yaptığım tek iş ev toplamak banyo toz falan. heycanla pazartesiyi bekliyorum temizliğe kadın gelecek anca o zaman mutlu olurum...

cnm bak bakalım dümdüz yatması önemli çünkü yaaa bebeği öle hemencene oturur gibi koyamazsınn lmaz:

aaaaaaaaa bakayım yaaa.kociş gelsin iştende baksın yatıyomu.ayyyyyy yatmıyodu galiba.ya hiç bilmiyom ben offfffffff umarım yatıyodur.yatmıyosa ne zaman kullanmaya başlarım ben bunu

ya evet gittikçe ağırlaşıyoruz bazen öyle yoruluyorumki ağlayasım geliyo....yaptığım tek iş ev toplamak banyo toz falan. heycanla pazartesiyi bekliyorum temizliğe kadın gelecek anca o zaman mutlu olurum...

oh iyi ya ne güzel kadın tutmak.bende bulsamda doğumdan önce bi temizlik yaptırsam.gerçi yapacağı tek şey cam silmek olcak ben buraya taşınalı daha bi buçuk ay oldu ama ne bilem şu camları doğumdan önce bi sildirsem süper olurdu.

aaaaaaaaa bakayım yaaa.kociş gelsin iştende baksın yatıyomu.ayyyyyy yatmıyodu galiba.ya hiç bilmiyom ben offfffffff umarım yatıyodur.yatmıyosa ne zaman kullanmaya başlarım ben bunu

benimkide yatmıyor sanırım ya bi bakalım. gerçi ben ablamlardan aldım onlar yeğenim 3 günlükken kullanmaya başladılar eniştem de doktordu bir çare bulmuştur herhalde bi soram ben

cnm yatmıyosa bildiğim kadarıyla 3-6 arasında yatabiliyo onaa :kedi::kedi: ama klavuzunu felan oku bakalım

canım sende doğumdan 1 ay önce al o sana baya gider.rahat edersin.

benimkide yatmıyor sanırım ya bi bakalım. gerçi ben ablamlardan aldım onlar yeğenim 3 günlükken kullanmaya başladılar eniştem de doktordu bir çare bulmuştur herhalde bi soram ben

sor bacım yaaaaa.doktora falan götürcez bebişleri kucağımızda perişan oluruz valla.ayyyyyy yatıyomuki benimki hiç bilmiyom offfffffff.o özelliği hiç bilmiyodum ya

cnm yatmıyosa bildiğim kadarıyla 3-6 arasında yatabiliyo onaa :kedi::kedi: ama klavuzunu felan oku bakalım

of ya ben o özelliğin olması gerektiğini bilmiyodumki.ben bi bakam yatıyomu.

canım sende doğumdan 1 ay önce al o sana baya gider.rahat edersin.

valla süper olur.olmadı kocacığımın ellerinden öper camlar yazııııııııııııııııık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…