2009 Kasm Anneleri

kııııııııız mureda ben baktımda anlamadım ki.şimdi benimki hani bebişi içine koyup taşıyabiliyon ya hani kulpu vaaaaar bide evde kullanıyon ya sallanıyo işte ondan nasıl yatar bu meretler cicim.ayyyyyy körolası cehalet

aaa bak bence bu senin derdinin çaresi tatlım yorumları oku bak ilk 3 ay için ideal diyoo

cnm benim baktığım chicconun 0 aydan itibaren olanıydı o tam manasıyla düz yatıyomuş arabada yan koyuluyomuş.
eşin gelince bi kurcalasın bakalım yatıyomu erkekler daha iyi anlar zemuszemus

kız doktora gitmiş.bebiş sağ tarafa aşağı doğu gelmiş kafası o rahatsız ediyo demiş ama başka bişeyi varmıydı.ayyy bayıldım falan demiş.neyi varki kızın

he ya doğru diyon ben kociş gelince söyleyemde kurcalasın baksın olmuyosa ondan alam ben.

kız doktora gitmiş.bebiş sağ tarafa aşağı doğu gelmiş kafası o rahatsız ediyo demiş ama başka bişeyi varmıydı.ayyy bayıldım falan demiş.neyi varki kızın

ayy ne bilem o kadar demişti iştee bi dahada gelmedi demii :bbo:

napıyonuzz kıslarrr ben gene anamdayımm belki dısarı cıkarız hep birlikte birazdann

napak cnm yaa yaremi merak ettim onu diyodumm..

he ya doğru diyon ben kociş gelince söyleyemde kurcalasın baksın olmuyosa ondan alam ben.

hee gülüm bi baksın bakalım belkim biliyodur..

napayım yapcak bişi yokki her aksam mac var artık bugun yok kacalım bari dısarı diyorum
yarın belki hiç çıkamam dısarı perdeciler ve parkeciler gelecekler inş. o yüzden evde olurum yetiştirirsem cuma pazarınada cıkarım:roflol::roflol:

ayy ne bilem o kadar demişti iştee bi dahada gelmedi demii :bbo:

napak cnm yaa yaremi merak ettim onu diyodumm..

hee gülüm bi baksın bakalım belkim biliyodur..

aaa haklısın nerde o acaba 1 haftadır görünmüyor ortalarda hasta falan mı oldu acaba :uhm:

dadluslar anam gene söylenmeye baslamadan ben kacayım gece gelirim inş. hade optum yavrucaklar sizi ve bıdışlarınızı opuyorumnanaktan

kızlr ben kaçıyom.yemek yapam kociş onda gelcekmiş.dikkat edin kendinize.yarına kadar çok konuşmayın okumak zor oluyo malum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…