var canım 40 günlük kullanacam hepsini. zaten doğumdan 1 yaşına kadar günde 1.5 saat emzirme saati var. yani ben sabah 9 da gidip 1.5 ta eve gelecem sonrada yaz tatili zaten. idare edip gidecez
ohh idare edersiniz canım e varmış bide emzirme saati ohhhh.işte ben bu yüzden seviyom memurluğu yaaaaa.özel olsa kırk dil dökecende izin alacan.
BENDE gigiyimde karnımı doyurıyım çok acıktımmmmm.
afiyet olsun datlum.ayyyy ben yemek yapmadım.bugün pratik bişeyler yapam bari.daha kocişin gelmesine çok var.
Hepsiburada.com : SEVİ BEBE ANA KUCAĞI BEL DESTEĞİ | Bebek & Çocuk
dilmuh şuna baksana işimizi görürmü acaba
kız bu süpermiş.olmadı bundan alırız dimi ama.ohhh herşeyin bi çaresi var şükür.
ayy ben şu yaremi çok merak ettim bayadır gelmedi bide sanırım en son ağrım var dr.a gittim acil felan demiştii :uhm:
Hepsiburada.com : SEVİ BEBE ANA KUCAĞI BEL DESTEĞİ | Bebek & Çocuk
dilmuh şuna baksana işimizi görürmü acaba
kııııııııız mureda ben baktımda anlamadım ki.şimdi benimki hani bebişi içine koyup taşıyabiliyon ya hani kulpu vaaaaar bide evde kullanıyon ya sallanıyo işte ondan nasıl yatar bu meretler cicim.ayyyyyy körolası cehalet
aaa bak bence bu senin derdinin çaresi tatlım yorumları oku bak ilk 3 ay için ideal diyoo
cnm benim baktığım chicconun 0 aydan itibaren olanıydı o tam manasıyla düz yatıyomuş arabada yan koyuluyomuş.
eşin gelince bi kurcalasın bakalım yatıyomu erkekler daha iyi anlar zemuszemus
napıyonuzz kıslarrr ben gene anamdayımm belki dısarı cıkarız hep birlikte birazdann
kız doktora gitmiş.bebiş sağ tarafa aşağı doğu gelmiş kafası o rahatsız ediyo demiş ama başka bişeyi varmıydı.ayyy bayıldım falan demiş.neyi varki kızın
napıyonuzz kıslarrr ben gene anamdayımm belki dısarı cıkarız hep birlikte birazdann
he ya doğru diyon ben kociş gelince söyleyemde kurcalasın baksın olmuyosa ondan alam ben.
ben geldiimmm hihoyyyt
ayy ne bilem o kadar demişti iştee bi dahada gelmedi demii :bbo:
napak cnm yaa yaremi merak ettim onu diyodumm..
hee gülüm bi baksın bakalım belkim biliyodur..
ben geldiimmm hihoyyyt
aayyyy özlemez olur mu yeeewwrriuuummm Şeniztubişkoommm Şeniz
özlemedinmi nan beniiii :mymeka:
hosgeldin tatlımmmopuyorumnanaktan
dadluslar anam gene söylenmeye baslamadan ben kacayım gece gelirim inş. hade optum yavrucaklar sizi ve bıdışlarınızı opuyorumnanaktan
kızlr ben kaçıyom.yemek yapam kociş onda gelcekmiş.dikkat edin kendinize.yarına kadar çok konuşmayın okumak zor oluyo malum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?