2009 Kasm Anneleri

aayyyy özlemez olur mu yeeewwrriuuummm Şeniz
şimdi sen nerdesin
anangili izmire bırakıp şölee bi turlucaktınız nolduuu

dün çıktık sabahtan izmirden canım geze geze akşam geldik evee,bugünde kahvaltıya gittik akyaka orda girdik eccük denize felan gökovada dolandık sonra eve geeldik dinlendik buseferde içmelere gittik yüzmeyee kaydirigubbakcemile3
yarın oğlumun odası gelcek evde oluruz heraldee hafta sonu planı yapmadık dahaa ben bodruma gidek giyom emme laelaelaelaelae

dadluslar anam gene söylenmeye baslamadan ben kacayım gece gelirim inş. hade optum yavrucaklar sizi ve bıdışlarınızı opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktan byby cnmm

kızlr ben kaçıyom.yemek yapam kociş onda gelcekmiş.dikkat edin kendinize.yarına kadar çok konuşmayın okumak zor oluyo malum.

hade by cnmm opuyorumnanaktan

git anam gitt tadını çıkar walla
biz ewde kös kös oturuyosss
kızzz elifffffff anam pek gözel hatunmusun yaaavvvv :lepi: unutmadan diyeeemmm kaydirigubbakcemile3

nerden gördün nan bende bakam :1rolleyes:

sen ne arıyon bu saattee minik kuşum burdaaa opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızzz çilliiiimmmm napıonnnn opuyorumnanaktan
bitti mi paraları balyalaman naniknanik

kocasını bekliyodur kesinn

:1shok: dükkanda demi cnm beniimm gitte yat eve yaavv opuyorumnanaktan

dükkandayım ya kocamı beklıyom çok acıktım nan oglumda depiniyoo oda acıktı galıba mam istiyo :dance: kum torbası gibi beni tekmelıyo :roflol: :roflol:
gır yat demesi kolay eda nan kocanın ısı yenı bıttı gelıyomus eda nan sen zayıfken fıstıkmısın nan fotona baktımda :jeyyar: :jeyyar: zayıfkende hala böyükmüş ama seni tombiş gösteriyo o karpuzlar kes at nan :kedi:

kız canlız gecen malum yere ağda yaptım hayatımda ilk defa morarttımm :çok üzgünüm:
kaçışı yok artık kuaföre gidicem ama utanıyom nan
sonra gittiğim kuaförde senin müşterilere koca dötlü dediğin gibi arkamdan konuşur mu kii:uhm:

nan ben ne zaman koca dötlü dedım demem kız öle karılar dıyom yoldum diyomda öle orasını burasını incelemem nan merek etme ıncelemzler bız alıskınız hacııııııı ka bacak o özel bölge fark yok rahat ol günde kaçtane göruyok nıye konusak öle bızdede var delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…