nan ben ne zaman koca dötlü dedım demem kız öle karılar dıyom yoldum diyomda öle orasını burasını incelemem nan merek etme ıncelemzler bız alıskınız hacııııııı ka bacak o özel bölge fark yok rahat ol günde kaçtane göruyok nıye konusak öle bızdede var delikafadulden
yaa bu karakız bugünde gelmemişş
noldu bu kızaaa:uhm:
dükkandayım ya kocamı beklıyom çok acıktım nan oglumda depiniyoo oda acıktı galıba mam istiyo :dance: kum torbası gibi beni tekmelıyo :roflol: :roflol:
gır yat demesi kolay eda nan kocanın ısı yenı bıttı gelıyomus eda nan sen zayıfken fıstıkmısın nan fotona baktımda :jeyyar: :jeyyar: zayıfkende hala böyükmüş ama seni tombiş gösteriyo o karpuzlar kes at nan :kedi:
zemuszemuszemuszemus
opuyorumnanaktan
hadi sen göbikini dahada büyüt git meyveni ye gelsositososito
kız canlız gecen malum yere ağda yaptım hayatımda ilk defa morarttımm :çok üzgünüm:
kaçışı yok artık kuaföre gidicem ama utanıyom nan
sonra gittiğim kuaförde senin müşterilere koca dötlü dediğin gibi arkamdan konuşur mu kii:uhm:
nan daha bugün okudum
demişsin bankacı müşterim war koca dötlü siwilceli diyeee bunak karıı
nan ne dedim ben sanaaa :mymeka: deelüü boşu boşuna eziyet ediyon kendineee :mymeka:
valla ben çıkıp çıkmadığını bilem göremiyom hayatta kendim alamam vallaa sırnaşık şey
:roflol::roflol::roflol: hee kız bugün dimiş gine unuttu :roflol:
ben bu seferde ayna koydum ama pek fayda etmedii:kedi: az daha koparıyodummdelikafadulden
antalyanın sıcağı yaramıyoo bu karıyaaa :roflol:
benim herif geldi birazdan başıma damlar hadi kalk acıkta ben bakıyım diyee
bide açlık var tabiii kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yaa ben yeni oturdum deee sendee
yazık nan bu karıyaa
o kadar paranın içinde açlık çekiyoo :bbo:
ayy anlamazki bacım
bilmiyon mu benim herifii
demeye kalmadı geldi iştee
ben kaçarrr
yok be nerde hergün defalarca telefon acardi bugün aramadi bile...isten gelmesine 4 saat var nerdeyseelifçim kocişle arayı düzelttin mii
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ayy cnm beniimm opuyorumnanaktanhee kızz beni bu karpuzlar dana kimin yapiy yaaa kaydirigubbakcemile3
bacım emzikten kesincek bebeyi hemen aldırcam memişleriii :lepi:
ohh yidim kızz kaydirigubbakcemile3 oğluşuma yarasın yaavv zemuszemus
ben bu seferde ayna koydum ama pek fayda etmedii:kedi: az daha koparıyodummdelikafadulden
yok be nerde hergün defalarca telefon acardi bugün aramadi bile...isten gelmesine 4 saat var nerdeyse
:roflol::roflol::roflol:
aldirma dadlum biz senin memeli halini sevdükzemuszemus
bende yaptim gecen aynayla denedim ayy tiksindim valla:sinifsinif:
ama aynayla daha kolay oldu sanki..sadece sorun kalktigimda kuyruk sokumu kemigim agriyodu
selam kızlarrrr
gelsin ilk isim konusmak olucak zaten resti cekicem bakalim ya pc ya ben deyince ne dicek...kaydirigubbakcemilesimdi kara kara düsünüyorum ya bilgisayari seciyorum derse:roflol:canım takma kafana yaav emme konuş gelince böle konuşmadan trip yaparakta olmazkiilmaz:
hee kızz sevdinizmii memişli haliimii delikafadulden emme benimki valla hastalık cnm dr.da dedi zaten omuz ağrılarım geçmiyo heçç :sinifsinif::sinifsinif:
kızz sen ağdayada gidemiyodun demii allan alamanyasındaa :1ninca::1ninca:
kuzuum jiletlen al yaa zor olur ağda :kedi:
selam kızlarrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?