2009 Kasm Anneleri

nan daha bugün okudum
demişsin bankacı müşterim war koca dötlü siwilceli diyeee bunak karıı

yaa bu karakız bugünde gelmemişş
noldu bu kızaaa:uhm:

:1shok: aaa oda yok yaa kaç gündürrr :1shok:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan ayy cnm beniimm opuyorumnanaktanhee kızz beni bu karpuzlar dana kimin yapiy yaaa kaydirigubbakcemile3
bacım emzikten kesincek bebeyi hemen aldırcam memişleriii :lepi:

zemuszemuszemuszemus
opuyorumnanaktan
hadi sen göbikini dahada büyüt git meyveni ye gelsositososito

ohh yidim kızz kaydirigubbakcemile3 oğluşuma yarasın yaavv zemuszemus

nan ne dedim ben sanaaa :mymeka: deelüü boşu boşuna eziyet ediyon kendineee :mymeka:
valla ben çıkıp çıkmadığını bilem göremiyom hayatta kendim alamam vallaa sırnaşık şey

nan ne dedim ben sanaaa :mymeka: deelüü boşu boşuna eziyet ediyon kendineee :mymeka:
valla ben çıkıp çıkmadığını bilem göremiyom hayatta kendim alamam vallaa sırnaşık şey

ben bu seferde ayna koydum ama pek fayda etmedii:kedi: az daha koparıyodummdelikafadulden

elifçim kocişle arayı düzelttin mii
yok be nerde hergün defalarca telefon acardi bugün aramadi bile...isten gelmesine 4 saat var nerdeyse

:roflol::roflol::roflol:
aldirma dadlum biz senin memeli halini sevdükzemuszemus

ben bu seferde ayna koydum ama pek fayda etmedii:kedi: az daha koparıyodummdelikafadulden

bende yaptim gecen aynayla denedim ayy tiksindim valla:sinifsinif:
ama aynayla daha kolay oldu sanki..sadece sorun kalktigimda kuyruk sokumu kemigim agriyodu

canım takma kafana yaav emme konuş gelince böle konuşmadan trip yaparakta olmazkii lmaz:

hee kızz sevdinizmii memişli haliimii delikafadulden emme benimki valla hastalık cnm dr.da dedi zaten omuz ağrılarım geçmiyo heçç :sinifsinif::sinifsinif:

kızz sen ağdayada gidemiyodun demii allan alamanyasındaa :1ninca::1ninca:
kuzuum jiletlen al yaa zor olur ağda :kedi:

gelsin ilk isim konusmak olucak zaten resti cekicem bakalim ya pc ya ben deyince ne dicek...kaydirigubbakcemilesimdi kara kara düsünüyorum ya bilgisayari seciyorum derse:roflol:
saglik sorunuysa seninki zor olur valla allah kolaylik versin hele bi dogur emzirmede gecsin kestirir bictirrisin:jeyyar:
jilet mi:1ninca:hayatimda hic jilet vurmadim ki ben korkarim öyle jileti nasil kullanicami bilmiyorum ki keserim allah muhafazakafamçokkarıştı
özel bi makinam var benim sadece genitalbölge icin onu kullaniyorum bu ara

selam kızlarrrr

selam sekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…