2009 Kasm Anneleri

slmm ebişim hoşgeldinnn Şeniz
hoşbuldukk bebeeem naber ?nerdesin kaç gündür cicimm?
konuş gı pc seçemezz cnm 2 ye karşı 1 pc

ya kıslarrr 8. ay itibarıyle meme ucu için krem kullanmak lazımmış emzirirken hiç acı çekmiyomuşuz o zaman

nbr kızlar yarın oğluma aldığım yeni cicişler gelmiş olur sanırım çarşambada arabası buhar mak ve anakucğımızzz geliooooo

nollllllllllllllllldddddddddddduuuuuuuuuuu biz geldik yazmayamı üşendiniz .................?????????

nehir kaçarr bye byeeeeeeeeeeeeeeee

slm cnmmm opuyorumnanaktan

konuş cnmm :lepi: kızz secebilirmi hiç pc yi yaaavv kaydirigubbakcemile3
hee işte bende ağdalan almada naparsan yap diye dedimdii kaydirigubbakcemile3

nbr kızlar yarın oğluma aldığım yeni cicişler gelmiş olur sanırım çarşambada arabası buhar mak ve anakucğımızzz geliooooo

slm özgeemm opuyorumnanaktan
ohh güle güle kullanınn :Saruboceq:

Ebişim annemleri izmire bıraktık p.tesi,salı manisaya gittik ç.şamba sabah erkenden çıktık evden izmir,aydın,muğla geze geze akşam geldik evee.bugünde sabah kahvaltıya çıktık,az yüzdük orda sonra pazara gittik evde az dinlendik bu seferde başka plaja attık kendimizii kaydirigubbakcemile3
yarında oğluşumun odası gelcek inşallah :Saruboceq:
c.tesi pazar planı yapmadık belkim bodrum belkimde tekne turu felan olcakk :Saruboceq:

konuş gı pc seçemezz cnm 2 ye karşı 1 pc

ya kıslarrr 8. ay itibarıyle meme ucu için krem kullanmak lazımmış emzirirken hiç acı çekmiyomuşuz o zaman

bazen sanal hayat daha cekici gelebilio bu odun kafalilara:mymeka: bakalim gece itibariyle ya derin bi sessizlik olucak kavga kiyamet yada baris rüzgarlari esicekşakkıdı
meme ucuna en iyi susam yagi masaji iyi geliomus süt kanallari aciliyomus..bide soguk buz terapisi

iyidir

internenetn mi aldin cicilerinizi

evet ya canım internetten aldım zemuszemus

konuş cnmm :lepi: kızz secebilirmi hiç pc yi yaaavv kaydirigubbakcemile3
hee işte bende ağdalan almada naparsan yap diye dedimdii kaydirigubbakcemile3
yarin gelismeleri yazarim artik bilgisayar mi yaman ben mi yaman bu gece belli olucak..
kozlarimizi paylasicaz bu teknolojik aletle:roflol:

evet ya canım internetten aldım zemuszemus
iyi günlerde kullan eklersin resimlerini de görürüz

Son düzenleme:
nollllllllllllllllldddddddddddduuuuuuuuuuu biz geldik yazmayamı üşendiniz .................?????????

nehir kaçarr bye byeeeeeeeeeeeeeeee
ben de sorun var gaalba sayfa zor güncellio cnm yarın resimleri ekle emii ben dec.tesi alcaam hepsini eklerim inşallahh
nese ben kaçıyım çok uykum var öptm...

bende çatlak kremi aldım p.tesi izmirden ordaki eczacı bayanda dedi bana 8.ayda lansinoh diye krem varmış onu sürmeye başla yoksa acı çekersin deyüü :kedi:

saol canımcım opuyorumnanaktaneklerim cnmcım gelsinler biizemuszemus

ben de sorun var gaalba sayfa zor güncellio cnm yarın resimleri ekle emii ben dec.tesi alcaam hepsini eklerim inşallahh

geldiği gibi ekliycem cnmcım ii geceler sanaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yaptık o gün ama cnm yaz günü toz toprak bitiomu balkonları yıkadım süpürdüm toz aldım zemuszemus

anladım cnmm yorma kendini çook opuyorumnanaktan

yarin gelismeleri yazarim artik bilgisayar mi yaman ben mi yaman bu gece belli olucak..
kozlarimizi paylasicaz bu teknolojik aletle:roflol:

iyi günlerde kullan eklersin resimlerini de görürüz

hadi bakalım kim kazanacak son raundu acabaaa :roflol::roflol:

oyy cicişlermi alcanız cnmm :lepi: eklersin hemen

hadi tatlım iyi geceleeerr sanada arda azimedee opuyorumnanaktan

ban arkadasım kendi catlak kremini yolladı ama kullanmadım badem yağı kullanıdum onuda sürmüom artık :) lansiloh bende var bi kac esantion verdi chicco lansilohun bende 16 gr olanını aldım yetiomus

Son düzenleme:
ban arkadasım kendi catlak kremini yolladı ama kullanmadım badem yağı kullanıdum onuda sürmüom artık :) lansiloh bende var bi kac esantion verdi chicco lansilohun bende 16 gr olanını aldım yetiomus

bana dr.önerdii çatlak kremini bide kocişe dedi istemezsin demi çatlasın diyee kaydirigubbakcemile3 oda sabah akşam soruyo sürdünmü diyee kaydirigubbakcemile3

lansinoh daha almadım bi arkadaş verdiydi onda kalmış diyee attım ben açılmış şey bozulur diyee alırım ama dr.der benim zaten sürmeye başla diyee kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…