süt kanallarini acmak icin mi o krem
memişlerin yara olmasın diyee üstelik silmeye gerek yok bebişe memeni verirken zemuszemus
cnm alışkın olmadığımız için resmen iltihaplı yara olabiliyomuş gögüs uçları onu korumak içinmiş.
yaa ben silmeden veremem yaa :kedi: şöle bi ıslak bezlen silerünn kaydirigubbakcemile3
tabiki ben..kirarim yoksa bilgisayari sinirimden benim damarima dokunmasin dellendirmesin aklina hayaline gelmez yapicaklarim:jeyyar:hadi bakalım kim kazanacak son raundu acabaaa :roflol::roflol:
iyiymis...bende alayim ozaman ondanmemişlerin yara olmasın diyee üstelik silmeye gerek yok bebişe memeni verirken zemuszemus
nehircim mustela çatlak kremini düzenli
kullanıyomusuuuuuun
sen bilionmu ben dün arkadasımın doğumuna girdimmzemuszemuszemuszemus
tabiki ben..kirarim yoksa bilgisayari sinirimden benim damarima dokunmasin dellendirmesin aklina hayaline gelmez yapicaklarim:jeyyar:
iyiymis...bende alayim ozaman ondan
kızz cersu keşfettim izmirde mothercare mağazasını acayip pahalı bi yer ama 10 numara herşey yaaa :lepi:
çok kaliteli buldum herşeylerii,astronot tulumlarıda gördüm emme ecük sonra alacaam :kedi:
nehircim mustela çatlak kremini düzenli kullanıyomusuuuuuun
indirim dönemleri oluyo ben kızımın bazı şeylerini ordan aldım
hastane çıkışınıda ordan alıcam hemde çift katlı ve kadife
hakkaten çok güzel şeyler var yaaaaaa
benim doktorum bana badem yağı sür dedi bu sıcaklarda uğrasamıom ben kremle arkadasım ABD den almış kendinde yeni doğum yaptı bana yolladı adı PALMER'S COCOA BUTTER FORMULA ben henüz sürmedim sana adını yazmak için cıkardım kutusundan cıkarmıskene sürem bariiizemuszemuszemuszemuszemuszemus
ben kullanmıyorum düzenli yaaaaaa çok sıcak havalar terden bayılıyom ve vıcık vıcık oluom öf ama kullanmam lazım bu akşam süriym bariben kullanıyorum cnm sabah akşam :lepi:
ben kullanıyorum cnm sabah akşam :lepi:
aaaaaaaaaaaaa nasıl doğumunaaaaaa :1ninca:
:roflol::roflol: arkandayız nan :roflol:
ben kullanmıyorum düzenli yaaaaaa çok sıcak havalar terden bayılıyom ve vıcık vıcık oluom öf ama kullanmam lazım bu akşam süriym bari
bildiğin canlı canlı doğumaaaaaaaaaaaaazemuszemusbenim dr ve hemşire arkadas vardı ya burda onlar başka bi hemşire arkadası doğurttu bende izledimmmmzemuszemuszemuszemus
ay yarın kırmızı kurdelalı taç alıcam kızlar
kafama bağlamakla uğraşamam
ayy evet valla süper şeyler gördümm kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı
hee zahmet etme nan :roflol::roflol:
he ama cok büyük 16 gr aldım ben yetiomuşşzemuszemus
bumu len dediginiz krem
yanlis bisey almiyayim
56 gr yazio ilac tüpü gibi bisey cok mu büyük kiaynen bu elifciim emme bu çok böyükmüş olabilir daha minkleride var istersen minik boyunu al öncee
ay yarın kırmızı kurdelalı taç alıcam kızlar
kafama bağlamakla uğraşamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?