2009 Kasm Anneleri

süt kanallarini acmak icin mi o krem

cnm alışkın olmadığımız için resmen iltihaplı yara olabiliyomuş gögüs uçları onu korumak içinmiş.

memişlerin yara olmasın diyee üstelik silmeye gerek yok bebişe memeni verirken zemuszemus

yaa ben silmeden veremem yaa :kedi: şöle bi ıslak bezlen silerünn kaydirigubbakcemile3

sen bilionmu ben dün arkadasımın doğumuna girdimmzemuszemuszemuszemus

hadi bakalım kim kazanacak son raundu acabaaa :roflol::roflol:
tabiki ben..kirarim yoksa bilgisayari sinirimden benim damarima dokunmasin dellendirmesin aklina hayaline gelmez yapicaklarim:jeyyar:

memişlerin yara olmasın diyee üstelik silmeye gerek yok bebişe memeni verirken zemuszemus
iyiymis...bende alayim ozaman ondan

kızz cersu keşfettim izmirde mothercare mağazasını acayip pahalı bi yer ama 10 numara herşey yaaa :lepi:
çok kaliteli buldum herşeylerii,astronot tulumlarıda gördüm emme ecük sonra alacaam :kedi:

nehircim mustela çatlak kremini düzenli
kullanıyomusuuuuuun

ben kullanıyorum cnm sabah akşam :lepi:

sen bilionmu ben dün arkadasımın doğumuna girdimmzemuszemuszemuszemus

aaaaaaaaaaaaa nasıl doğumunaaaaaa :1ninca:

tabiki ben..kirarim yoksa bilgisayari sinirimden benim damarima dokunmasin dellendirmesin aklina hayaline gelmez yapicaklarim:jeyyar:

iyiymis...bende alayim ozaman ondan

:roflol::roflol: arkandayız nan :roflol:

kızz cersu keşfettim izmirde mothercare mağazasını acayip pahalı bi yer ama 10 numara herşey yaaa :lepi:
çok kaliteli buldum herşeylerii,astronot tulumlarıda gördüm emme ecük sonra alacaam :kedi:

indirim dönemleri oluyo ben kızımın bazı şeylerini ordan aldım
hastane çıkışınıda ordan alıcam hemde çift katlı ve kadife
hakkaten çok güzel şeyler var yaaaaaa

nehircim mustela çatlak kremini düzenli kullanıyomusuuuuuun

benim doktorum bana badem yağı sür dedi bu sıcaklarda uğrasamıom ben kremle arkadasım ABD den almış kendinde yeni doğum yaptı bana yolladı adı PALMER'S COCOA BUTTER FORMULA ben henüz sürmedim sana adını yazmak için cıkardım kutusundan cıkarmıskene sürem bariiizemuszemuszemuszemuszemuszemus

indirim dönemleri oluyo ben kızımın bazı şeylerini ordan aldım
hastane çıkışınıda ordan alıcam hemde çift katlı ve kadife
hakkaten çok güzel şeyler var yaaaaaa

ayy evet valla süper şeyler gördümm kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

hee zahmet etme nan :roflol::roflol:

ben kullanıyorum cnm sabah akşam :lepi:

aaaaaaaaaaaaa nasıl doğumunaaaaaa :1ninca:

:roflol::roflol: arkandayız nan :roflol:

bildiğin canlı canlı doğumaaaaaaaaaaaaazemuszemusbenim dr ve hemşire arkadas vardı ya burda onlar başka bi hemşire arkadası doğurttu bende izledimmmmzemuszemuszemuszemus

ben kullanmıyorum düzenli yaaaaaa çok sıcak havalar terden bayılıyom ve vıcık vıcık oluom öf ama kullanmam lazım bu akşam süriym bari

yaa duş alıp çıkınca sürüyom sabahları ben akşamda koiş soruyo yatınca sürdünmü deyii bende ayyy unuttum diyo o sürüyoooo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayy evet valla süper şeyler gördümm kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

hee zahmet etme nan :roflol::roflol:

ne güsel kokıymışşşşşşşşşşşşşşş:roflol::roflol::roflol::roflol:sabah akşam sürem ben bunu mis giibii delikafadulden

gııı aha bu benim catlak kremii

Welcome to Palmer's

bumu len dediginiz krem
yanlis bisey almiyayim
he ama cok büyük 16 gr aldım ben yetiomuşşzemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…