yaa duş alıp çıkınca sürüyom sabahları ben akşamda koiş soruyo yatınca sürdünmü deyii bende ayyy unuttum diyo o sürüyoooo kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
:1shok::1shok: anaaam ne cesur karısın kızz :1shok:
kolay doğurdumu barii :bbo:
ne güsel kokıymışşşşşşşşşşşşşşş:roflol::roflol::roflol::roflol:sabah akşam sürem ben bunu mis giibii delikafadulden
gııı aha bu benim catlak kremii
he ama cok büyük 16 gr aldım ben yetiomuşşzemuszemus
ayol şimdi eskiler moda ama rengini kırmızı yerine beyaz yada pembe filan alabilirimeski moda hatun seni öyle seyler kaldi minaniknanik
56 gr yazio ilac tüpü gibi bisey cok mu büyük ki
eski moda hatun seni öyle seyler kaldi minaniknanik
bu krem ilk baslangic icin demi sonradan meme uclari emzirmeye alisir yara olmaz..he ama cok büyük 16 gr aldım ben yetiomuşşzemuszemus
oh ne güselmiş valla kaydirigubbakcemile2
anam pek bi nazlıydı karıı ama kolay doğurdu en güzel tarafıda doğuruon dikiolar ya seni sonra kalkıp kendin binion tekerlekli sandalyeye hemn yürüon yaniiizemuszemuszemuszemus
ayol şimdi eskiler moda ama rengini kırmızı yerine beyaz yada pembe filan alabilirim
pijama yada geceliklerinize uygun seyler alin barimemenin bası kafan kadar değilse anam 56 gr cokk:roflol::roflol::roflol:
kız nie eski moda olsunmuş bende alcam onlardan hihoyyythihoyyyt
anam sabah beri 16 gr 16 gr diom kreme kalktım baktım 16 tl ye almısım 10 grmmmış pardon yaaaaaaaaaa :))))))))))
hee senin kociş hep yok yanında be gülüüm kendin sür barik ihmal etmee zemuszemus
kız cersu senin face yokmu :uhm:
normal oldumu ölemiş yaavv,anam doğurmuş beni sabahına gelmiş evi temizlemişş :roflol::roflol: delü yaa ordan belli baksana :roflol:
hee senin kociş hep yok yanında be gülüüm kendin sür barik ihmal etmee zemuszemus
kız cersu senin face yokmu :uhm:
:
pijama yada geceliklerinize uygun seyler alin bari
annemde bana tr deyken tutturdu alayim bu saten taci diye ben istemedim...
ne o öyle eski moda dedim dalga gectim kadinlalaelaelaelaelae
delikafaduldendelikafadulden olsun nan oda eyümüşş alkisalkisalkis
benim anam beni 4 5oo doğurunca pek okaa kolay olmamıs kalkması bide inat etmiş evde doğurmuş beni:roflol::roflol::roflol:
oda arada bir sürüo oyüzden
kocacım yine gidio bugece 2de yaaaa mafoldumben
yok faceim msn verem ben size
anam biz oğlan anasıyık oğlan anası kırmızı takarrrrrrrrrrrrrrzemuszemuszemuszemus
uyumdu muyumdu vız gelir tırıs gderrr:roflol::roflol:
bugün yine saağlıksız beslendim ya hamburger menü yedim
artık yemiycem ama doğurana kadar sebze yiyim bari
kim demis onu cinsiyet ayrimi yapmayalim lüfenanam biz oğlan anasıyık oğlan anası kırmızı takarrrrrrrrrrrrrrzemuszemuszemuszemus
uyumdu muyumdu vız gelir tırıs gderrr:roflol::roflol:
ohh afiyet olsun bosver ye gitsin canin ne cekiosa gebesin sen...bugün yine saağlıksız beslendim ya hamburger menü yedim
artık yemiycem ama doğurana kadar sebze yiyim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?