2009 Kasm Anneleri

ben dedim ne var işte :umursamaz: madem ayrımı yok ozaman nie kızlara hep pembe alınıoo:roflol::roflol:kırmızı takcam işteee

ayy şu ibonun dansözü dideme bayılıyom yaaa kızda 1gr.yağ yokyaaa mafoldumbenmafoldumben

ayni benim eski halim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bakma sen öyle dideme falan hep senden sismanlara bak ki morel olsunkaydirigubbakcemile5
daha sisman hamileleri görünce ben cok yi hissediyorum:jeyyar:

ayni benim eski halim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bakma sen öyle dideme falan hep senden sismanlara bak ki morel olsunkaydirigubbakcemile5
daha sisman hamileleri görünce ben cok yi hissediyorum:jeyyar:

:roflol::roflol: hee kızz bendee :roflol::roflol:
ayy bugün bidene gördük kociş diyoki sence bu hamilemi şişkomuu :roflol::roflol::roflol:

deme nan öle dedim belkim banada diyolardırr mafoldumbenmafoldumben

ben dedim ne var işte :umursamaz: madem ayrımı yok ozaman nie kızlara hep pembe alınıoo:roflol::roflol:kırmızı takcam işteee

niye erkeklere hep mavi aliniyosa kizlarada o sebepten pembe aliniyodur herhaldefisfisfis

cantani yapmaya baslayinca ilk isin kurdela tacini icine at yoksa o sanci gelince ne kurdela görür gözün ne baska bise

:roflol::roflol: hee kızz bendee :roflol::roflol:
ayy bugün bidene gördük kociş diyoki sence bu hamilemi şişkomuu :roflol::roflol::roflol:

deme nan öle dedim belkim banada diyolardırr mafoldumbenmafoldumben

:roflol::roflol::roflol:
hamileyle sisko biribirinde ayrilio...hem ne olursa olsun isterse davul gibi olsun her hamile güzel oluo bence

ohhhh karakıızzıımm nerdesin sen yaaaa kaydirigubbakcemile
bende msn i var emme hec girmiyo
noldu acaba gercekten benide meraklandirdiniz

niye erkeklere hep mavi aliniyosa kizlarada o sebepten pembe aliniyodur herhaldefisfisfis

cantani yapmaya baslayinca ilk isin kurdela tacini icine at yoksa o sanci gelince ne kurdela görür gözün ne baska bise

he atcam hemen yarın gidem alam atam çantama yoksa içime dert olur bajım valla:roflol::roflol:

ben cikayrum millet sirtima sanci girdi fazla kaldim pc basinda galiba
hem kendimi geceki büyük savasa hazirlamam gerek uygun kelimeleri seceyim nerden nasil basliyayim düsüneyim...
hadi size iyi geceler
yarin görüsürz

ben cikayrum millet sirtima sanci girdi fazla kaldim pc basinda galiba
hem kendimi geceki büyük savasa hazirlamam gerek uygun kelimeleri seceyim nerden nasil basliyayim düsüneyim...
hadi size iyi geceler
yarin görüsürz

ii geceler şekerim hiç bişe için kendini üzmeeeeeeeeeeekaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

benimde arkadaısm gelioo şimdi cay iççesssssssssssssssssssss beraberr aniden cıkabilirim ii gecler şimdiden

offf bu ne sıcak ya
yediklerimide sindiremedim wcde oturdum kç dk
tık yok kuru kuru beslenincede böle oluo

denizde kum cersuda şikayet bitmezzzzzzzz:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…