kim demis onu cinsiyet ayrimi yapmayalim lüfenlmaz:
evladin erkegi kizi olmazlmaz:
ohh afiyet olsun bosver ye gitsin canin ne cekiosa gebesin sen...
amerikalilar sirf onunla besleniyo biseci olmuyo..sanada olmaz
kocaciginada allah kavustursun nereye gidiyo ki
ayy şu ibonun dansözü dideme bayılıyom yaaa kızda 1gr.yağ yokyaaa mafoldumbenmafoldumben
ayni benim eski halim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bakma sen öyle dideme falan hep senden sismanlara bak ki morel olsunkaydirigubbakcemile5
daha sisman hamileleri görünce ben cok yi hissediyorum:jeyyar:
ben dedim ne var işte :umursamaz: madem ayrımı yok ozaman nie kızlara hep pembe alınıoo:roflol::roflol:kırmızı takcam işteee
:roflol::roflol: hee kızz bendee :roflol::roflol:
ayy bugün bidene gördük kociş diyoki sence bu hamilemi şişkomuu :roflol::roflol::roflol:
deme nan öle dedim belkim banada diyolardırr mafoldumbenmafoldumben
bende msn i var emme hec girmiyoohhhh karakıızzıımm nerdesin sen yaaaa kaydirigubbakcemile
niye erkeklere hep mavi aliniyosa kizlarada o sebepten pembe aliniyodur herhaldefisfisfis
cantani yapmaya baslayinca ilk isin kurdela tacini icine at yoksa o sanci gelince ne kurdela görür gözün ne baska bise
:roflol::roflol::roflol:
hamileyle sisko biribirinde ayrilio...hem ne olursa olsun isterse davul gibi olsun her hamile güzel oluo bence
bende msn i var emme hec girmiyo
noldu acaba gercekten benide meraklandirdiniz
ben cikayrum millet sirtima sanci girdi fazla kaldim pc basinda galiba
hem kendimi geceki büyük savasa hazirlamam gerek uygun kelimeleri seceyim nerden nasil basliyayim düsüneyim...
hadi size iyi geceler
yarin görüsürz
ben cikayrum millet sirtima sanci girdi fazla kaldim pc basinda galiba
hem kendimi geceki büyük savasa hazirlamam gerek uygun kelimeleri seceyim nerden nasil basliyayim düsüneyim...
hadi size iyi geceler
yarin görüsürz
benimde arkadaısm gelioo şimdi cay iççesssssssssssssssssssss beraberr aniden cıkabilirim ii gecler şimdiden
saol canım sende gel beraber içekkkkkkkkkk
yanında ne vercene bağlıı :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
offf bu ne sıcak ya
yediklerimide sindiremedim wcde oturdum kç dk
tık yok kuru kuru beslenincede böle oluo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?