2009 Kasm Anneleri

delikafaduldendelikafadulden:roflol: allaam elin balkonuna atmayımda kendimi gece gece bu cüsseleenn delikafadulden

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflolnlarda balkondan aşşaa atlar deprem olıyy dieee doğru yere iniş yap bacım millete mal olmayakk:roflol::roflol::roflol::roflol:

delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden allaaam gece gecee çok güldüm geneee delikafaduldendelikafadulden

benimde bi an gözümde cnlandı koca göbüşünle süpürgenin üstünde uçarak yabancı balkona girişin :roflol::roflol::roflol::roflol::roflolek komiğime gitttiii:roflol::roflol:

ben kactım öpüomm senii edoş sende geldinmi üçkere civciv gibi cikle olurmu doğru yerde frene bas haaaaaaaaa :)))))))))))))))))))

off varyaa balkonda yer kalmadı çamaşırdan yaaaa balkonun demirlerine attım çarşafları çingen evi gibi olduu :roflol::roflol:

ben hep eve asıom balkonda çamaşır asma yerim yok
zaten nemden kurumuyoda balkonda tam olarak

benimde balkonda ascak yer yok cnm çatı katı yaa benim ev zaten :sinifsinif:
çamasırlığı atıyom balkona orda kurutuyom şimdide annemlerin çarşaflarını falan yıkadım demirlere attı artık napam yaa zemuszemus

bende yatayım artık mirmirmirmir
cersu,gurbetyaren ikinizide bebişlerinizede iyi geceleeerr opuyorumnanaktan
bu sıcaktada nasıl uyucekseeeemm mafoldumben

günaydın kızlaar daha kimse gelmemiştir zati ben geçmişi kurcalıyem eccükkkk

kıs ne var çıkarıp takmakta:mymeka:yaparsın sanki ne olacak
kolaymı diyon gıı

hah ben de öle yapem diyomm
ya evet gittikçe ağırlaşıyoruz bazen öyle yoruluyorumki ağlayasım geliyo....yaptığım tek iş ev toplamak banyo toz falan. heycanla pazartesiyi bekliyorum temizliğe kadın gelecek anca o zaman mutlu olurum...
yaa ben de dün eve gidince ağladım zatii mafoldumben
yoh nan özelde de var emzirme saati mecburlar vermeye yani ben de kullancemmm

Son düzenleme:
günaydın beratımmmm

dün kendi kendime söz verdim gidince uyumıcam diyee eve gittimm mutfakta uğraşırken başladım ağlamaya mafoldumben hiçbişeyi yetiştiremiyom ev pislik içinde deyüü çok sinirim bozuldu ama yaaa
sonra kocişim duymuş gelmiş dedi ne sıkıyon canını yaparız beraberr :asigim:
ütülenecekleri aldım sonunda elime baya bi yaptımm az bişi kaldıı
ama çok sinirim bozuluyo yaaa bu uyuşukluk haline :tomato:
film izlemeye bile kalksak uyuyakalıyom yaa :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…