2009 Kasm Anneleri

canım ya taktığun şeylere bakkkkk. ya boş ver evi barkı sen kendini düşün bebeğini düşün... oyle değilmi... sen iki canısın dikkat et kendine ... demekki sende böyle bir durum yapıyor bak benim annem doğuma gidene kadar kusmuş annem hep dua etti bana cekme diye anacığıma cekmedim ama senin demen gibi uyuşuk ıoldum canım hiç birşey istemiyor. bak bu yaz nasıl geçti anlamadım.. cünkü hiç bir yere gidemedik hadi tatili gec ne hafta sonu kacamağı nede akşamları gezmelere. bak ramazan geliyor ben hersene çalıştığım halde misafir almadan duramazdım ama busene mümkün olmayacak kimse kusuru bakmasın ben kenime yemek yapamıyorum birde iftar sohrası ..... tabiki çok zevkli çok severek ypoardım ama bu sene bana kimse dokunmasın .........
ha şunu diyeyim eğer kocan demişse hiç arkasını bırakma bak ben gecen hafta eşime cam sildirdim ( köpek benden de güzel siliyor ) kem küm etti ilk başta sonra ben suratımı görünce tatam dedim yapsın yani ellme derim ben zemuszemus

hee ben de ondan alceem cts bakcaz bakalımm
sen de pazarları gez gez bitiremedin nan kafamçokkarıştı
indirim dönemleri oluyo ben kızımın bazı şeylerini ordan aldım
hastane çıkışınıda ordan alıcam hemde çift katlı ve kadife
hakkaten çok güzel şeyler var yaaaaaa
ayy ben de bayıldım tulumlara ve patikleree kış indirimi başlasa alabülürün doğuma yakın bi daa gidip bakem baari
kadife hastane çıkışı mı vardı orda hiç görmediimm

ay canım gene iyi gezdim ben yaa nasıl yürüyodum ikinci trimesterde gayet iyiydim valla ama şu iki haftadır gündüz iyi hoş da eve gidip koltuğa uzanırsam yandım vallaa

cerüün nan olsaydın ya burda neyse yarın sölerünn itek gitmiş bi tarafından topic uydurmuş kaydirigubbakcemile3
itek nan gelebülcenmi yarııınnn
maviş nerde yaa ona da haber verekk

ağlama kuzumm nie ağlıyon nann :teselli:kızın doğsun ona yaptırırsınn artıkkk zemuszemus
kız özelde süt izni varr ister toplu ister güne yayarak kullanabiliosun güya mesela güne yaysak benim mesai 6 da biti o ama 4,30 da işten çıkmam lazım ve kesinlikle çıkamıyosun kimse anlayış göstermiyo o yüzden toplu kullancam böylelikle ilk 6 ay evde olcam sonra da artık sağıp bırakırım eve
kız kocişin yardım etsin beee falla benim kocam bi gün eve gittim ki silmiş süpürmüş ütü yapmış camları da silmiş hemde benden daha güsel silmiş falla allah razı olsun kocamdan hiç zora koymuyo beni

nan süt iznini toplu kullanabiliyozmuu
bizim burda millet akşam 5te çıkıyo falan öle toplu oluyosa daha ii vallaaa

ya sağolsun benimki de süpürüyo falan ama benim dememlee oof sıkıldım sürekli sölemekten kafamçokkarıştı

ya şu sepet için yatak araştırıyom daa o nasıl olcak gıı şu adama bi sorem yün yatak yapıyodu kaça yapıyo acepp

zeren06 , itek , mavideniz, murada, cumartesi kızılayda buluşuyokkk saat 4 te gelebilecek olanınız varsa ltf. şimdiden söleyin ona göre buluşma yerini bildirek

anammm kocişimin kıçını kaşiim bari aaşammm nazar etcemm nannn benim dimeme gerenk yok benden titiz malumm nann başak burcu herüfff
canım yün yatak mı yaptırcan yoksa ortopedik yatak mı alcan?

anammm kocişimin kıçını kaşiim bari aaşammm nazar etcemm nannn benim dimeme gerenk yok benden titiz malumm nann başak burcu herüfff
canım yün yatak mı yaptırcan yoksa ortopedik yatak mı alcan?

normalde büyük beşik için ortopedik alacadum ama bu sepeti alırsak evde yün var kılıf diktirip yünleri ona doldursam diye geçiyo kafamdan hem iki kere para vermemiş olurum yatağa :lepi:

neyse kimse yok zaten ben çözdüm olayı daha doğrusu annem çözdü zemuszemus
diktircez hepsinii :jeyyar:
ayy çok sevindim ben bu işeee sepet hayalimdi zatiii

bu arada delü gibi kendi kendime konuşuyom -tatlicadiarzu-

peki kızlar bu bebeiş nevresimleri büyük gelir demi sepete ee netcez o zaman

terziye kumaşını verip özel diktirecen .... benim bir arkadaşım oyle yaptı ... beşik boyu farklı idi nevresim bulamadı oda pike kumaşı ve nevresim kumaşı aldı terzide onun ölcüsüne göre dikti.... ama aklınızda bulunsun eğer sizde hazır değilde terziye diktirmek isterseniz kumaşı diktirmeden önce muhakkki yıkatın çünkü o tür kumaşlarda çekme payı çok oluyor...........a.s

tamam canım yıkarız zaten annem halleder o işi :lepi:
sepeti alem de ona göre diktircez

normalde büyük beşik için ortopedik alacadum ama bu sepeti alırsak evde yün var kılıf diktirip yünleri ona doldursam diye geçiyo kafamdan hem iki kere para vermemiş olurum yatağa :lepi:
kılıfa yünleri tıkınca yatak mı oluyy nan elleme sakın anan gil yapsın o işleri :roflol:
peki kızlar bu bebeiş nevresimleri büyük gelir demi sepete ee netcez o zaman
nevresim tkm diktiririss

kılıfa yünleri tıkınca yatak mı oluyy nan elleme sakın anan gil yapsın o işleri :roflol:
nevresim tkm diktiririss

olmuyo mu nan :roflol: :roflol:
hee anamgil yapcak ona devrettim :roflol:
zerenin kocasının planı varmış gıı ama mavi deniz nerelerde o gelebülürün diyodu

günaydın kuzulularımmm

ya ben iyice kaçırdım ipin ucunu, kim ne durumda bilmiyorum hiçmafoldumben

ben yarın kontrole gidicem, hala kum döküyorum. su seviyesine bakacak bakalım toparlanmış mı diye...

bi de nihayet listemi oluşturdum, bebek kıyafetleri vs eksikleri alıcaz umarım.

göbek deliğimin baya bi yukarsında göğsümün az aşasına bişeylerini dayadı velet tekme de diil bastırıyo sanki diyom ben bu çocuk midemde diye de kimse inanmıyo kaydirigubbakcemile3

oo neslüm hoşgeldiinnnn
çok sancın oluyomu kuzum yaa git baalım doktoruna inş. suyun taamdır :lepi:
artık sen de alışverişe başlıcan demekkiii ekle nan aldıklarınıı

hoş buldum kartanem nurtanem..

ya bir gece yoksa üç gece var sancım. ne bitmez kummuş anlamadım gitti :)

suya da çok dikkat ettim kapasite mapasite ne varsa hepisini aştım hatta, hayırlısı bakalım.. yerimseniben

tımam o zaman geri gelmiştir suyun merak etmeee
senin tosuncuk da büyümüştür iyice hee yarın git de gör baalım kaç kilo olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…