günaydın beratımmmm
dün kendi kendime söz verdim gidince uyumıcam diyee eve gittimm mutfakta uğraşırken başladım ağlamaya mafoldumben hiçbişeyi yetiştiremiyom ev pislik içinde deyüü çok sinirim bozuldu ama yaaa
sonra kocişim duymuş gelmiş dedi ne sıkıyon canını yaparız beraberr :asigim:
ütülenecekleri aldım sonunda elime baya bi yaptımm az bişi kaldıı
ama çok sinirim bozuluyo yaaa bu uyuşukluk haline :tomato:
film izlemeye bile kalksak uyuyakalıyom yaa :çok üzgünüm:
hee ben de ondan alceem cts bakcaz bakalımmaaa bak bence bu senin derdinin çaresi tatlım yorumları oku bak ilk 3 ay için ideal diyoo
cnm benim baktığım chicconun 0 aydan itibaren olanıydı o tam manasıyla düz yatıyomuş arabada yan koyuluyomuş.
eşin gelince bi kurcalasın bakalım yatıyomu erkekler daha iyi anlar zemuszemus
sen de pazarları gez gez bitiremedin nan kafamçokkarıştınapayım yapcak bişi yokki her aksam mac var artık bugun yok kacalım bari dısarı diyorum
yarın belki hiç çıkamam dısarı perdeciler ve parkeciler gelecekler inş. o yüzden evde olurum yetiştirirsem cuma pazarınada cıkarım:roflol::roflol:
ayy ben de bayıldım tulumlara ve patikleree kış indirimi başlasa alabülürün doğuma yakın bi daa gidip bakem baariindirim dönemleri oluyo ben kızımın bazı şeylerini ordan aldım
hastane çıkışınıda ordan alıcam hemde çift katlı ve kadife
hakkaten çok güzel şeyler var yaaaaaa
canım ya taktığun şeylere bakkkkk. ya boş ver evi barkı sen kendini düşün bebeğini düşün... oyle değilmi... sen iki canısın dikkat et kendine ... demekki sende böyle bir durum yapıyor bak benim annem doğuma gidene kadar kusmuş annem hep dua etti bana cekme diye anacığıma cekmedim ama senin demen gibi uyuşuk ıoldum canım hiç birşey istemiyor. bak bu yaz nasıl geçti anlamadım.. cünkü hiç bir yere gidemedik hadi tatili gec ne hafta sonu kacamağı nede akşamları gezmelere. bak ramazan geliyor ben hersene çalıştığım halde misafir almadan duramazdım ama busene mümkün olmayacak kimse kusuru bakmasın ben kenime yemek yapamıyorum birde iftar sohrası ..... tabiki çok zevkli çok severek ypoardım ama bu sene bana kimse dokunmasın .........
ha şunu diyeyim eğer kocan demişse hiç arkasını bırakma bak ben gecen hafta eşime cam sildirdim ( köpek benden de güzel siliyor ) kem küm etti ilk başta sonra ben suratımı görünce tatam dedim yapsın yani ellme derim ben zemuszemus
ağlama kuzumm nie ağlıyon nann :teselli:kızın doğsun ona yaptırırsınn artıkkk zemuszemusgünaydın kızlaar daha kimse gelmemiştir zati ben geçmişi kurcalıyem eccükkkk
kolaymı diyon gıı
hah ben de öle yapem diyomm
yaa ben de dün eve gidince ağladım zatii mafoldumben
yoh nan özelde de var emzirme saati mecburlar vermeye yani ben de kullancemmm
kız kocişin yardım etsin beee falla benim kocam bi gün eve gittim ki silmiş süpürmüş ütü yapmış camları da silmiş hemde benden daha güsel silmiş falla allah razı olsun kocamdan hiç zora koymuyo benigünaydın beratımmmm
dün kendi kendime söz verdim gidince uyumıcam diyee eve gittimm mutfakta uğraşırken başladım ağlamaya mafoldumben hiçbişeyi yetiştiremiyom ev pislik içinde deyüü çok sinirim bozuldu ama yaaa
sonra kocişim duymuş gelmiş dedi ne sıkıyon canını yaparız beraberr :asigim:
ütülenecekleri aldım sonunda elime baya bi yaptımm az bişi kaldıı
ama çok sinirim bozuluyo yaaa bu uyuşukluk haline :tomato:
film izlemeye bile kalksak uyuyakalıyom yaa :çok üzgünüm:
ağlama kuzumm nie ağlıyon nann :teselli:kızın doğsun ona yaptırırsınn artıkkk zemuszemus
kız özelde süt izni varr ister toplu ister güne yayarak kullanabiliosun güya mesela güne yaysak benim mesai 6 da biti o ama 4,30 da işten çıkmam lazım ve kesinlikle çıkamıyosun kimse anlayış göstermiyo o yüzden toplu kullancam böylelikle ilk 6 ay evde olcam sonra da artık sağıp bırakırım eve
kız kocişin yardım etsin beee falla benim kocam bi gün eve gittim ki silmiş süpürmüş ütü yapmış camları da silmiş hemde benden daha güsel silmiş falla allah razı olsun kocamdan hiç zora koymuyo beni
anammm kocişimin kıçını kaşiim bari aaşammm nazar etcemm nannnnan süt iznini toplu kullanabiliyozmuu
bizim burda millet akşam 5te çıkıyo falan öle toplu oluyosa daha ii vallaaa
ya sağolsun benimki de süpürüyo falan ama benim dememlee oof sıkıldım sürekli sölemekten kafamçokkarıştı
ya şu sepet için yatak araştırıyom daa o nasıl olcak gıı şu adama bi sorem yün yatak yapıyodu kaça yapıyo acepp
anammm kocişimin kıçını kaşiim bari aaşammm nazar etcemm nannnbenim dimeme gerenk yok benden titiz malumm nann başak burcu herüfff
canım yün yatak mı yaptırcan yoksa ortopedik yatak mı alcan?
peki kızlar bu bebeiş nevresimleri büyük gelir demi sepete ee netcez o zaman
terziye kumaşını verip özel diktirecen .... benim bir arkadaşım oyle yaptı ... beşik boyu farklı idi nevresim bulamadı oda pike kumaşı ve nevresim kumaşı aldı terzide onun ölcüsüne göre dikti.... ama aklınızda bulunsun eğer sizde hazır değilde terziye diktirmek isterseniz kumaşı diktirmeden önce muhakkki yıkatın çünkü o tür kumaşlarda çekme payı çok oluyor...........a.s
kılıfa yünleri tıkınca yatak mı oluyy nan elleme sakın anan gil yapsın o işleri :roflol:normalde büyük beşik için ortopedik alacadum ama bu sepeti alırsak evde yün var kılıf diktirip yünleri ona doldursam diye geçiyo kafamdan hem iki kere para vermemiş olurum yatağa :lepi:
nevresim tkm diktiririsspeki kızlar bu bebeiş nevresimleri büyük gelir demi sepete ee netcez o zaman
kılıfa yünleri tıkınca yatak mı oluyy nan elleme sakın anan gil yapsın o işleri :roflol:
nevresim tkm diktiririss
günaydın kuzulularımmm
ya ben iyice kaçırdım ipin ucunu, kim ne durumda bilmiyorum hiçmafoldumben
ben yarın kontrole gidicem, hala kum döküyorum. su seviyesine bakacak bakalım toparlanmış mı diye...
bi de nihayet listemi oluşturdum, bebek kıyafetleri vs eksikleri alıcaz umarım.
hoş buldum kartanem nurtanem..
ya bir gece yoksa üç gece var sancım. ne bitmez kummuş anlamadım gitti :)
suya da çok dikkat ettim kapasite mapasite ne varsa hepisini aştım hatta, hayırlısı bakalım.. yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?