nan ben daha bişey almadım krispinin bebesinedelikafadulden
elina saglık canımda o ayak kımın na öle şeyyyy benımkıde mureda karusununkınde olsun bari :kedi: olurmuuu acabaa
geçmiş olsun canım allah korumuş iyiki düşmemişsinkızlar selam ben çok fenayım yaa. :gitme:
dün gece başıma neler geldi sormayın.merdivenden acele edip çıkrken ayağımı hızla merdivene vurdum.bi baktımki sağ baş parmağımın tırnağı kalkmış tamamen.dipten tutuyo sadece.düşer zamanla dediler.sardım ayağımı oturuyorum.nasıl acıdı anlatamam.mahvoldum ...mafoldumben
canım ablam inş.hayırlısıyla güzel çıkar tahlillerin sende benim gibi ertelemişsin alışverişi bende kısmetse eylülün başında başlayacağım alışverişekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Ay sanki bizim mobilyalar gelecek ben bile heyecan yapıyorum baksana :teytey:
Senin söylediğin ve aldığın yeri herkez metediyor birtanesi çok kalitelidir diyorlar gidip bakacağız canım eylül başı gibi bazen olmuyormuş ellerinde yapılıyormuş mobilya riske atmayalım dedim 1 ayda olursa ekim başı gibi gelir zaten ya herşeyi hazır gidecek adam yuk kaydirigubbakcemile3
Birde listeyi gösterdim eşime gülüyor markalarıyla diye dedim napim Edam verdi hazır bak tamam tamam diyor hepsini hallederiz kaydirigubbakcemile3
Karakızzı arayım ben canım nasıl sorarım ağrısı sızı fazlaydı çok oturabildiğini sanmıyorum bende mafoldumben
slm canım hoşgeldiiinnnselam kıslar a.s.
Hediyeleri ne zaman kargoya veriyoruz sositososito
canlizim ben artık isim işine karışmıyom :dilcikar: kocem kendi koysun
20 sinde cnmm :lepi:
ayy öle güzel cicişler aldımki beeeennn cerenimoyaa kız seyleri çok güzel yaaa :lepi:
naaan deme bari unuttum munuttum kalbimi kırdınnnelbisce nan ben senın kim oldugunu unuttum hacıııııııııı gelinlikli olanmıydın nan sen
öle yavrıımm ne sandın aşkda yavaş işde ve facede hızlıyım arkidişşşşşşş delikafadulden
heee nazarlık bile taktınya gııııı komiserim sazanımmmnası unutursun gıı doğuran ya ebiscee facede bebişinin fotoları var 3.5 kilo maşallah
ben burdayım gııııı yimek yedim geldim yaayaa ben geliyom herkes kaçıyooo mafoldumben
hee bi bakak beğenirsek tavsiye ederizbende gece uyuyamadığımdan bu saatlerde bi uyku bastırıyoo mirmirmirmir
hee bi bakın bakalım in midir cin midir :1shok:
sonra bizde bı ara buluşcazz önce siz bi kalite kontrolden geçirin :roflol:
anammm .3600 ya sığmadı oğlan fotoya deeermişimm:roflol: :roflol: :roflol: alemsin nan kartensi olummmmmmmmmmm delikafadulden
bebk fotosu varsabılırım dedıydımde foto yokdu nan bu garu gomamış 3.5 bebegının fptosunu kı nasıl ana anlamadım zatin
kartanesiiiiiiii elif koy hastane çıkışı+tulum + elbise bendenn:jeyyar:yaa nazlım bende metini duyupta koştumdu zatii kaydirigubbakcemile3 zaten ilk orayo gezersen başka hiç bişe beğenemezsin ben sana diyee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
cnm hepsi sana özel yapılıyo hazır yok istediğin seyleri değiştirme sansında oluyo böylelikleee:lepi:
:roflol: ayy kocişlerin kalbine inecek benim listee :roflol::roflol:
:roflol::roflol: nan canlizz hala aklıma geliy geberiyom nan gülmekteenn:roflol::roflol::roflol:
Kartanem koy kızzz 2.ad olaraktaann :lepi::lepi: valla söz benden bi cicili elbiseee :jeyyar::jeyyar:
heee yelize uygun olacak demiiii:jeyyarkartanesı sende koma kız bak bu denız koymiyiiii hihoyyyt nolcek nan ben deniz dedıydım esıme kızsada erkeksede dıye ılk hamıle kaldıgım esım ıstemedı nolcukmuss unıxesse unısex ama ben yeliz e yakın dıye ıstemıstım alkisalkisalkis denizhan da güzel benım kaynanagıln akrabasında var nazım deniz ordan aklıma geldüü
canlizim ben artık isim işine karışmıyom :dilcikar: kocem kendi koysun
nan pintilikten mi almadım delüü:mymeka: bide krispiye pinti deyoduun daha kendin almamışın nann :mymeka:
nan delimisin bizimki kıs olsaydı ve kocam koysaydı isimini şehrazat olacaktı düşün artıkkkk herüf kısmına bırakılırmı bu gibi kritik durumlar?canlizim ben artık isim işine karışmıyom :dilcikar: kocem kendi koysun
nan pintilikten mi almadım delüü
ne bilem aklıma geliyoda tarihin bu kadar yaklaştığının farkında değilim delikafadulden
siftah yaptın mı nehiriwer gacısı :jeyyar:
bunu nereye koycaz nan :kedi:
naaan deme bari unuttum munuttum kalbimi kırdınnn
nan hani 7 aylık 3.600 kg doordum ya hacıı sayen de o benim işte gelinlikli olan aseba benim gülümseyen bi fotom var face de tabe albümde gelinlikle de var
heee nazarlık bile taktınya gııııı komiserim sazanımmm
ben burdayım gııııı yimek yedim geldim yaa
hee bi bakak beğenirsek tavsiye ederiz
anammm .3600 ya sığmadı oğlan fotoya deeermişimm
kartanesiiiiiiii elif koy hastane çıkışı+tulum + elbise bendenn:jeyyar:
nevresım takımları cok guzel ya acaba bu fıyetmıdır burdada bayıldın
delikafadulden delikafadulden bulacam senı nan sımdı
delikafadulden delikafadulden bulacam senı nan sımdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?