offyaaaaaaaaaaaaaa kullanıcı paneline git profil düzenlemeyi tıkla aşşağı git orda ticker yazıo oraya yapıstırr
kızlaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrr bana mavi uyku setii bulun yaaaaaaaaaaaaa beğendiklerinizin resmini paylasıon ben bulamımommmmmmmmmmmmmmmm:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
baanee umrumda değil :dilcikar:kartanem cnm yaa begenmezsen ne olcek yaavv :kedi:
ben dedim yaa aziz bebe çok iimiş diyee benim kuzenim mothercare yanında halt etmiş aziz bebeyle bahar bebe bi numara dedüydüüüKesinlikle cnm yaaa çok güzel ciciler var ama erkeklere varr artıkın yerimseniben önümüzdeki hafta perşembee start veriliyor ozaman :lepi:
Muredam bu arada Aziz Bebe Karşıyaka çarşıda denk geldim Allahım yarabbim Türk Mothercare:lepi: Bayıldım bayıldımm idden modeller üretim kalite 1 Numara Bi Bayram niyetine yada kırk gezmelerinede olur farketmez birde Mevlüt takımı aldım kaydirigubbakcemile3
tımam elif koyuyoh o zamannaaan deme bari unuttum munuttum kalbimi kırdınnn
nan hani 7 aylık 3.600 kg doordum ya hacıı sayen de o benim işte gelinlikli olan aseba benim gülümseyen bi fotom var face de tabe albümde gelinlikle de var
heee nazarlık bile taktınya gııııı komiserim sazanımmm
ben burdayım gııııı yimek yedim geldim yaa
hee bi bakak beğenirsek tavsiye ederiz
anammm .3600 ya sığmadı oğlan fotoya deeermişimm
kartanesiiiiiiii elif koy hastane çıkışı+tulum + elbise bendenn:jeyyar:
zaten elifi de o istiyokiii koysun o zaman baanee :dilcikar:heee yelize uygun olacak demiiii:jeyyarzaman bende tuğra koyayım:roflol:
kıs şimdi moda babalarının adlarını bebelerine koyuyorlar:roflol:
niyeeee gııııı sende onun söylediklerini beğenme o seninkileri beğenmedi ebisin dediği gibi sen elif koy en iyisikaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: öle bişe olsa müdahale ederün gııınan delimisin bizimki kıs olsaydı ve kocam koysaydı isimini şehrazat olacaktı düşün artıkkkk herüf kısmına bırakılırmı bu gibi kritik durumlar?
mükemmeeelll alkisalkisalkis
Kesinlikle cnm yaaa çok güzel ciciler var ama erkeklere varr artıkın yerimseniben önümüzdeki hafta perşembee start veriliyor ozaman :lepi:
Muredam bu arada Aziz Bebe Karşıyaka çarşıda denk geldim Allahım yarabbim Türk Mothercare:lepi: Bayıldım bayıldımm idden modeller üretim kalite 1 Numara Bi Bayram niyetine yada kırk gezmelerinede olur farketmez birde Mevlüt takımı aldım kaydirigubbakcemile3
kartanesiiiiiiii elif koy hastane çıkışı+tulum + elbise bendenn:jeyyar:
Karakızz 10 günlük rapor almış az önce eşiyle konuştuk kendisi bayağı toparlamış ağrıları vs hafiflemiş uyuyordur o yüzden duymuyordur telefonu dedi azıcık zaman geçsin uyandırmayayım kendisinide ararım..Kıyamam ben ona çok acı çekti çok Allahım beterinden saklasın
hani dükkanda ağdaları sakladığın yer var yaaa oraya koyacan dadlum:roflol::roflol::roflol:
ay bide soruyor nereye koyacam diye yaaaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
gülme nann delikafadulden kaydirigubbakcemile yaptım bakalım olmusmu
gurbetyaren ben resim baskılı değil kabartmalı arıom cnm yaaa
öyle bende aradımda netten bulamadım canım ya
saol cnmm ben fırfırsız bişe arıodum ama bulamadım fırfırlı alcam yaaaaa offffffffffffff:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
aradığın bi dene vardı cnm yokmu oooo :kedi:
nan muredaa tam anasının oğlu olcak bu egee:lepi:
üretilmiomus artıkkk ooo :çok üzgünüm:
al işte bi arızalı daha geldi:bbo:naber kızlar.nasılsınız bugün ayyyyy dün akşam bel ve sırt ağrısından uyuyamadım perişan oldum.offffff çok ağrıdı şimdi daha iyi ama çok şükür
saol şekerümmm cok mersüü hihoyyyt nehürcümm
naber kızlar.nasılsınız bugün ayyyyy dün akşam bel ve sırt ağrısından uyuyamadım perişan oldum.offffff çok ağrıdı şimdi daha iyi ama çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?