al işte bi arızalı daha geldi:bbo:
nan isim ne biçim olmuş ölee
al işte bi arızalı daha geldi:bbo:
nan isim ne biçim olmuş ölee
geçmiş olsun canım walla aynı dert bende de war
kocişe desm ağrıyor diye kızıyor bana az ev işi yap diye bırak kalsın diyorlmaz:
öyle ama ne yapcaz ev işi yapacak kimse yokki bizden başka insanın içi rahat etmiyo.amaaaaaan valla şöyle üç ay tüm işleri sermek lazım galiba.
bu ara hapimizde war sırt ağrısısorma nan valla arızalı oldum çıktım ayyyy şu son bir aydır böyle geçiyo.ilk altı ay rahatmış beeeeeeee
kızım hepimiz rötar verdik artık:roflol:
geçenlerde kociş taş gibi hatunsun diyor ne taşıı beeeee kum oldum kum diyorum:roflol::roflol:
walla sağolsun annem gelip yapar ama bende ona kıyamıyorum genel temizlik için kadın geliyor.günlük işler bile yoruyor beni en iyisi küçük evde yaşamak büyük evin temizliği çok zor wallla.bi süpürmeye kalkıyorum 1 saattten fazla sürüyorkafamçokkarıştı
bu ara hapimizde war sırt ağrısı
göbekler dahada büyüyünce napcaz bilmiyomm
off benim daha 3 ayım warr :bbo:
bizi gaza getirmeye çalışıyolarki elden ayaktan düşmeyelim diyee
hani güçlü karılarız yaa o yüzdenn
baanee umrumda değil :dilcikar:
ben dedim yaa aziz bebe çok iimiş diyee benim kuzenim mothercare yanında halt etmiş aziz bebeyle bahar bebe bi numara dedüydüüü
azizbebeden battaniye falan almışım ben farkında olmadan bi de tulum almışım
tımam elif koyuyoh o zaman
zaten elifi de o istiyokiii koysun o zaman baanee :dilcikar:
:roflol: :roflol: :roflol: öle bişe olsa müdahale ederün gııı
mükemmeeelll alkisalkisalkis
Muredammmmmmmmmmm gel sen gel gezdiririm ben seniii bütün bildiğim yerlere götürürüm canım başımın üzerinde yerin var opuyorumnanaktan 2 dombini süper oluruz yav delikafadulden:1shok: nazlım bi gelem doğuma yakın gezir beni yaavv :lepi:
aboww pazarlık kızıştıı delikafaduldendelikafadulden
ayy cnm benniimm çok geçmiş olsun dersin nazlım bizdende opuyorumnanaktan
naber kızlar.nasılsınız bugün ayyyyy dün akşam bel ve sırt ağrısından uyuyamadım perişan oldum.offffff çok ağrıdı şimdi daha iyi ama çok şükür
kızım hepimiz rötar verdik artık:roflol:
geçenlerde kociş taş gibi hatunsun diyor ne taşıı beeeee kum oldum kum diyorum:roflol::roflol:
diktirsene sen de gııı ben sepete uygun diktircemmsaol cnmm ben fırfırsız bişe arıodum ama bulamadım fırfırlı alcam yaaaaa offffffffffffff:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bu ara hapimizde war sırt ağrısı
Yerim Ben onuuuuuuuu :nazar :Adıyla Yaşasın Minik yavrumuz :Saruboceq:
Muredammmmmmmmmmm gel sen gel gezdiririm ben seniii bütün bildiğim yerlere götürürüm canım başımın üzerinde yerin var opuyorumnanaktan 2 dombini süper oluruz yav delikafadulden
ay biz yarın çok komik olcaaaz 3-4 koca göbüş kaydirigubbakcemile3
dün yordun tabi kendiniii :mymeka:
herşeyi bigünde yapma cnm yaaalmaz:
:roflol::roflol: hee kızz motive etmeye çalışıy senii :roflol:
baksana milletin odası bilem kuruldu bizde iki dondan başka bişey yok delikafaduldenay bende onu düşünüyom gııııııı göbişler büyüdükçe ağrılar artıyo ne etcez bakalım.benim hemen hemen iki buçuk ayım var.ayyyy az kaldı hiçbişey hazır değil yaaaa
ya ben de sırt ağrısı deel de kuruk sokumu ağrısı vaarr normalde bişe yok ama eğilip kalkarken acıyoo
kıs tuğbiş satlarımız aynı gıııııııı bakalım kim önce doğuracakkaydirigubbakcemile3bu ara hapimizde war sırt ağrısı
yaaaaaa ne demezsin onun demesiyle gaza mı gelecem:roflol:dün yordun tabi kendiniii :mymeka:
herşeyi bigünde yapma cnm yaaalmaz:
:roflol::roflol: hee kızz motive etmeye çalışıy senii :roflol:
bensiz gideceksiniz haaaaamafoldumbenmafoldumbenay biz yarın çok komik olcaaaz 3-4 koca göbüş kaydirigubbakcemile3
ay biz yarın çok komik olcaaaz 3-4 koca göbüş kaydirigubbakcemile3
inşallah nazlım yaaa :Saruboceq:
hade ben dombilide sana ne oluy nazlım yaa maşallah manken gibisin kızz
baksana milletin odası bilem kuruldu bizde iki dondan başka bişey yok delikafadulden
sırt ağrısı, kasık ağrısı, apışarası ağrısı, kuyruk sokumu ağrısı..... delikafadulden delikafadulden delikafadulden
hayırlısıylan bi doğursaydıkk :bbo:
baksana milletin odası bilem kuruldu bizde iki dondan başka bişey yok delikafadulden
sırt ağrısı, kasık ağrısı, apışarası ağrısı, kuyruk sokumu ağrısı..... delikafadulden delikafadulden delikafadulden
hayırlısıylan bi doğursaydıkk :bbo:
valla ya ben daha beşiğini kurdurmadım.dünde internetten eksik işte emzik biberon falan sipariş ettim onları bekliyorum.ayyyyy galiba eksikleri az kaldı yaaaa.bu arada kız ben her geçen gün sabırsızlanıyorum artık ne zaman doğacak diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?