2009 Kasm Anneleri

geçmiş olsun canım walla aynı dert bende de war
kocişe desm ağrıyor diye kızıyor bana az ev işi yap diye bırak kalsın diyor lmaz:

öyle ama ne yapcaz ev işi yapacak kimse yokki bizden başka insanın içi rahat etmiyo.amaaaaaan valla şöyle üç ay tüm işleri sermek lazım galiba.

öyle ama ne yapcaz ev işi yapacak kimse yokki bizden başka insanın içi rahat etmiyo.amaaaaaan valla şöyle üç ay tüm işleri sermek lazım galiba.

walla sağolsun annem gelip yapar ama bende ona kıyamıyorum genel temizlik için kadın geliyor.günlük işler bile yoruyor beni en iyisi küçük evde yaşamak büyük evin temizliği çok zor wallla.bi süpürmeye kalkıyorum 1 saattten fazla sürüyorkafamçokkarıştı

sorma nan valla arızalı oldum çıktım ayyyy şu son bir aydır böyle geçiyo.ilk altı ay rahatmış beeeeeeee
bu ara hapimizde war sırt ağrısı
göbekler dahada büyüyünce napcaz bilmiyomm
off benim daha 3 ayım warr :bbo:
kızım hepimiz rötar verdik artık:roflol:
geçenlerde kociş taş gibi hatunsun diyor ne taşıı beeeee kum oldum kum diyorum:roflol::roflol:

bizi gaza getirmeye çalışıyolarki elden ayaktan düşmeyelim diyee
hani güçlü karılarız yaa o yüzdenn

bende küçük evden yanayım.bizim evde büyük bende süpürmeyi göze alamıyorum çoğu zaman.en iyisi dinlene dinlene iş yapmak ben öle yapıyom valla.

ay bende onu düşünüyom gııııııı göbişler büyüdükçe ağrılar artıyo ne etcez bakalım.benim hemen hemen iki buçuk ayım var.ayyyy az kaldı hiçbişey hazır değil yaaaa

delikafaduldendelikafadulden isimliğine bakın yaavv delikafadulden

Yerim Ben onuuuuuuuu Adıyla Yaşasın Minik yavrumuz :Saruboceq:

Evet hatırladım bak ogünkü sohpetimizi haklısın canım yerlerinide buldum eve yakın ara ara uğrarım tam bir başlayım hazırlıklara ozaman nasipse ama aldım 2 takım yine kaydirigubbakcemile3

:1shok: nazlım bi gelem doğuma yakın gezir beni yaavv :lepi:

aboww pazarlık kızıştıı delikafaduldendelikafadulden

ayy cnm benniimm çok geçmiş olsun dersin nazlım bizdende opuyorumnanaktan
Muredammmmmmmmmmm gel sen gel gezdiririm ben seniii bütün bildiğim yerlere götürürüm canım başımın üzerinde yerin var opuyorumnanaktan 2 dombini süper oluruz yav delikafadulden

naber kızlar.nasılsınız bugün ayyyyy dün akşam bel ve sırt ağrısından uyuyamadım perişan oldum.offffff çok ağrıdı şimdi daha iyi ama çok şükür

dün yordun tabi kendiniii :mymeka:
herşeyi bigünde yapma cnm yaaa lmaz:

kızım hepimiz rötar verdik artık:roflol:
geçenlerde kociş taş gibi hatunsun diyor ne taşıı beeeee kum oldum kum diyorum:roflol::roflol:

:roflol::roflol: hee kızz motive etmeye çalışıy senii :roflol:

saol cnmm ben fırfırsız bişe arıodum ama bulamadım fırfırlı alcam yaaaaa offffffffffffff:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
diktirsene sen de gııı ben sepete uygun diktircemm

ya ben de sırt ağrısı deel de kuruk sokumu ağrısı vaarr normalde bişe yok ama eğilip kalkarken acıyoo

inşallah nazlım yaaa :Saruboceq:
hade ben dombilide sana ne oluy nazlım yaa maşallah manken gibisin kızz

ay bende onu düşünüyom gııııııı göbişler büyüdükçe ağrılar artıyo ne etcez bakalım.benim hemen hemen iki buçuk ayım var.ayyyy az kaldı hiçbişey hazır değil yaaaa
baksana milletin odası bilem kuruldu bizde iki dondan başka bişey yok delikafadulden
ya ben de sırt ağrısı deel de kuruk sokumu ağrısı vaarr normalde bişe yok ama eğilip kalkarken acıyoo

sırt ağrısı, kasık ağrısı, apışarası ağrısı, kuyruk sokumu ağrısı..... delikafadulden delikafadulden delikafadulden
hayırlısıylan bi doğursaydıkk :bbo:

kıs tuğbiş satlarımız aynı gıııııııı bakalım kim önce doğuracakkaydirigubbakcemile3
dün yordun tabi kendiniii :mymeka:
herşeyi bigünde yapma cnm yaaa lmaz:

:roflol::roflol: hee kızz motive etmeye çalışıy senii :roflol:
yaaaaaa ne demezsin onun demesiyle gaza mı gelecem:roflol:
ay biz yarın çok komik olcaaaz 3-4 koca göbüş kaydirigubbakcemile3
bensiz gideceksiniz haaaaamafoldumbenmafoldumben

ay biz yarın çok komik olcaaaz 3-4 koca göbüş kaydirigubbakcemile3

Fotoğraf çekilin görelim olurmu nazar boncuğuda takınnn dikkat çekersiniz

inşallah nazlım yaaa :Saruboceq:
hade ben dombilide sana ne oluy nazlım yaa maşallah manken gibisin kızz

Ya 7. aydan sonra bi manken oluyoruz hepimiz bi manken sorma kaydirigubbakcemile3

Sen gel bak dombiliye ozaman :CüvCüv:

doğumdan sonrada baş ağrısı:roflol::roflol:uykusuzluktan tabiiiiii
ama kocişlere baktırırsanız bi sorun yok zemuszemus

valla ya ben daha beşiğini kurdurmadım.dünde internetten eksik işte emzik biberon falan sipariş ettim onları bekliyorum.ayyyyy galiba eksikleri az kaldı yaaaa.bu arada kız ben her geçen gün sabırsızlanıyorum artık ne zaman doğacak diye

ohhhhhhh eksikleri tamamladın tabi yolunu gözlersin bebişin artık benim hiçbir şeyim yok daha gııı onun için daha yolunu gözlemiyorum oğluşumun eccik daha dursunkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…