:sinifsinif::sinifsinif: nan morel bozma nan :mymeka:
emme benim kocişko bakar nann :asigim:
:roflol::roflol: bencede nann :roflol:
ne oldu kızz herkes kocişinemi sarıyo nedirr :bbo:
:lepi: inşallah bakar cnm yaa :Saruboceq:
karıya bak nann yatıyo bileee :roflol::roflol:
delikafaduldendelikafadulden benim kociş çekyatları yollamış adamlarla laaann delikafaduldendelikafadulden
eskimişti deyüüü :dance::dance:
gidecez şimdik bi dene alacazzz :dance::dance:
çocuuna çince isim koyma diye yüz kere dedim :mymeka: ahanda beele olur iştee
hacııı ayaklarım dınlensın dıye nan delikafadulden kendım ıcın deıl nan yiğitim için o istioooooooooooo :CüvCüv:
:roflol::roflol: benim çincem eyüdür nan delikafadulden
yiğit yazıy ordaa delikafaduldendelikafadulden
hayırdır gııı nooldu beeaa herkes herifiynen kavgalı bu günnerdenaber kızlar
kaç gündür pek bakamıyorum azcık bakıp çıkıyorum muhabbete dahil olamıyorum bi türlü.
dün baya sinirim de bozuktu kocişe kızdım baya
bugün de limoniyiz bakalım
sizde ne var ne yok
hacııı ayaklarım dınlensın dıye nan delikafadulden kendım ıcın deıl nan yiğitim için o istioooooooooooo :CüvCüv:
nan siz kaç yıllık evlisiniz de eskittiniz nan çekyatları kafamçokkarıştı üzerinde baya zıpladınız heralde :jeyyar: :jeyyar:
bırak baksın o zaman canım taviz vermeyerimsenibenkaydirigubbakcemile3valla benim koçiş bakacak başka şansı yok. bu sene okulu 2 de bitiyormuş. 2 den sonrası ona ait. şimdilik hevesli sen uyursun ben bakarım yemeğinizide yaparım diyo ama bakalım inşallah
yaa sen de geeeel gıı sen enesle hiç çıkmıyonmu dışarıı kafamçokkarıştı
:roflol: :roflol: :roflol:
mafoldumben mafoldumben mafoldumben
:1ninca: kocası ile tekvando mu yapmışlarrrrrrrrr :1shok:çocuuna çince isim koyma diye yüz kere dedim :mymeka: ahanda beele olur iştee
şekercik niye dövüştün nan kocannaa
delikafaduldendelikafadulden benim kociş çekyatları yollamış adamlarla laaann delikafaduldendelikafadulden
eskimişti deyüüü :dance::dance:
gidecez şimdik bi dene alacazzz :dance::dance:
hee öledir hacı eminimmm sırnaşık şeysırnaşık şey
3 yıllık hacıı :1ninca:
tüm actionları onlarda yaptıkta ondann eskidi nan :roflol::roflol:
yok kıızz zaten pek eyü değildi zaten 3 defada taşındık sök tak dağıldıdıı :sinifsinif::sinifsinif: kocişte sardırmış kız adamlaraaaa :roflol::roflol:
sen şimdi uyumuyondur gözlerini dinlendiriyondur allah bilir :roflol: :roflol:
hee bu canlizi bi sen annıyon ondan sebep kafamçokkarıştı
sen şimdi uyumuyondur gözlerini dinlendiriyondur allah bilir :roflol: :roflol:
bu garudan ev köy olmaz deyom dinlemiyonuz beni 3 yılda çekyat atıyo naan
biz 2 yıldır evliyiz çekyatların kollarının yatma aparatı bozulur kimin oldu nan seneye bizimkiler de mi atılcak :1shok:
anaa ben de alıp bebemi çıkarun ne güzel izindeykene diyodum gııbırak baksın o zaman canım taviz vermeyerimsenibenkaydirigubbakcemile3
yaaa her çıkışım sorunlu oluyor ,
hep eşimle çıkmaya alışmışım dışardayken hep o ilgilenir oğluşuyla
zaten çoğunlukla ya annemlere ya da kayınvalideme bırakırım
kayınvalidemde gidecek zamanı buldu yaaaaaaaaÇok üzgünüm çoook
yok anam güreş tutuşmuşlaa :roflol: :roflol::1ninca: kocası ile tekvando mu yapmışlarrrrrrrrr :1shok:
para gani diye boşa demüyok demi sakalımız yokkı sözümüz geçe naniknanik
he heeee aynen hacı nasılda bildin hay aklınla bin yaşa yaaa :teytey:
yahu hanımlar suç bende deil vala...
sigarayı bırakıcam ben ddi destek çıktım ben de ona, evde içirmiyodum zaten
2-3 gün hiç içmedi sonra bir tane bir tane derken gene başladı uyardım filan yok abartıyor gene. dün bi geldi eve leş gibi sigara kokuyor ben de bana sarılmasına izin vermedim küstüm:) bebeği de sevmesine izin vermedim
biz bayanlar bi dünya şeye katlanıyoruz fedakarlıklar yapıyoruz ama beyefendi kendi rızasıyla bıraktığı sigaraya gene başlıyor dedim ki yardım al bant filan tak yok burnunun dikine gitti
ben de sinirlendim annemler de bizde dün akşam da gitti öbür odada oturdu annem de soğukluğu sevmiyorum hiç dedi anneme kıyamadım ayağına gitti gel çay içiyoruz die ama beyefendi yok ben kola koydum kendime burda film izliyorum dedi gelmedi ne kadar ayıp.
dur daha ben intikamımı fena alıcam ondan.
iyi yapmışsın boşveryahu hanımlar suç bende deil vala...
sigarayı bırakıcam ben ddi destek çıktım ben de ona, evde içirmiyodum zaten
2-3 gün hiç içmedi sonra bir tane bir tane derken gene başladı uyardım filan yok abartıyor gene. dün bi geldi eve leş gibi sigara kokuyor ben de bana sarılmasına izin vermedim küstüm:) bebeği de sevmesine izin vermedim
biz bayanlar bi dünya şeye katlanıyoruz fedakarlıklar yapıyoruz ama beyefendi kendi rızasıyla bıraktığı sigaraya gene başlıyor dedim ki yardım al bant filan tak yok burnunun dikine gitti
ben de sinirlendim annemler de bizde dün akşam da gitti öbür odada oturdu annem de soğukluğu sevmiyorum hiç dedi anneme kıyamadım ayağına gitti gel çay içiyoruz die ama beyefendi yok ben kola koydum kendime burda film izliyorum dedi gelmedi ne kadar ayıp.
dur daha ben intikamımı fena alıcam ondan.
hee aferümmm atmamışınkızz delüü atarmıyım heeççç :mymeka:
benim kayınpederlen kayınvalide ayrıldı yaa kayınpedere gidiyo iştee adamcağız yerde oturuydu hemiiii
benede sebep olmuş oldu kociş düşünmüşş alkisalkisalkis
napiim mureda, haksız değilim biliyorum hep ben alttan alıyorum sözde hamileyim diye benim daha nazlanmam lazım ama hep beyefendide naz var
anneme de ayıp oldu kadıncağız zaten yarın gitçek belli etmemesi lazımdı biz odamıza geçince ne diycekse demeliydi
hem sigarayı bırakması için kafasına silah dayamadım ya kendisi gönüllü oldu sanki çok faydalı bişey de sigara.
iyi yapmışsın boşver
ama anne falan olunca da zor beee rahat rahat trip de yapamazsın
hee aferümmm atmamışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?