2009 Kasm Anneleri

doğumdan sonrada baş ağrısı:roflol::roflol:uykusuzluktan tabiiiiii
ama kocişlere baktırırsanız bi sorun yok zemuszemus

valla bacım kocişler bakcak mecbur yoksa bünyemiz kaldırmaz uykusuzuğu.ayyy gündüzleri bi saat baksalar yeter uyku için.şimdiden uyuyamıyom bebiş doğnca dahada uykusuz kalcaz bakalım nasıl olcak.

kıs tuğbiş satlarımız aynı gıııııııı bakalım kim önce doğuracakkaydirigubbakcemile3

bensiz gideceksiniz haaaaamafoldumbenmafoldumben

ewet yaa hem adaşız hem sat kardeşiyiss kaydirigubbakcemile5
kız al enesi sende git ne olcak

ohhhhhhh eksikleri tamamladın tabi yolunu gözlersin bebişin artık benim hiçbir şeyim yok daha gııı onun için daha yolunu gözlemiyorum oğluşumun eccik daha dursunkaydirigubbakcemile3

yok beeeee tamamlamadım ama az kaldı galiba.daha bir sürü iş var beşiği kurulmadı cicileri yıkanmadı ohoooooooo saysam daha çoooooooook.ama yinede ben sabırsızlanıyorum heyecanlanıyorum valla.kocişte hergün artık doğsun deyip duruyo.

ewet yaa hem adaşız hem sat kardeşiyiss kaydirigubbakcemile5
kız al enesi sende git ne olcak

heee kıs öyleyiz wallakaydirigubbakcemile5
yok kısss enesle nasıl gideceğim çok zor yok uykusu geldi yok acıktı altı değişecek derken rahat bırakmaz beni
kayınvalideme bırakmış olsaydım çok iyi olacaktı dönüştede eşimin yanına uğrayıp birlikte döneriz diye düşündüm ama olmadı:gitme:

sağol elifcim teşekkürler

bunu nereye koycaz nan :kedi:

delikafadulden delikafadulden bulacam senı nan sımdı
hadi bakalım benim hiç ümidim yok ya neyse....
ulen elbis o elif karusu senmıydın nan hihoyyyt
heeee beğenemedin mi nannnn
ay biz yarın çok komik olcaaaz 3-4 koca göbüş kaydirigubbakcemile3
yok bebeeeem 2 koca göbek + bi de toca döt olcek kısmetsee

valla bacım kocişler bakcak mecbur yoksa bünyemiz kaldırmaz uykusuzuğu.ayyy gündüzleri bi saat baksalar yeter uyku için.şimdiden uyuyamıyom bebiş doğnca dahada uykusuz kalcaz bakalım nasıl olcak.

insan çok fena oluyor yaaa uykum olduğu halde uyuyamazdım ben kaç defa ağladığımı bilirim neyseki kocişim çok yardımcı oldu sağolsun:asigim:

yaa sen de geeeel gıı sen enesle hiç çıkmıyonmu dışarıı kafamçokkarıştı
sağol elifcim teşekkürler

hadi bakalım benim hiç ümidim yok ya neyse....
heeee beğenemedin mi nannnn
yok bebeeeem 2 koca göbek + bi de toca döt olcek kısmetsee
:roflol: :roflol: :roflol:
insan çok fena oluyor yaaa uykum olduğu halde uyuyamazdım ben kaç defa ağladığımı bilirim neyseki kocişim çok yardımcı oldu sağolsun:asigim:

mafoldumben mafoldumben mafoldumben

naber kızlar
kaç gündür pek bakamıyorum azcık bakıp çıkıyorum muhabbete dahil olamıyorum bi türlü.
dün baya sinirim de bozuktu kocişe kızdım baya
bugün de limoniyiz bakalım

sizde ne var ne yok

valla benim koçiş bakacak başka şansı yok. bu sene okulu 2 de bitiyormuş. 2 den sonrası ona ait. şimdilik hevesli sen uyursun ben bakarım yemeğinizide yaparım diyo ama bakalım inşallah

naber kızlar
kaç gündür pek bakamıyorum azcık bakıp çıkıyorum muhabbete dahil olamıyorum bi türlü.
dün baya sinirim de bozuktu kocişe kızdım baya
bugün de limoniyiz bakalım

sizde ne var ne yok

benım tıcek yın eolmamıs hehir applaaaaaaaaaaaaa verdıgı kopyalıyom yapıştırıyom böle cıkcıyo valla ben bişi etmedım hacı nan :sinifsinif:

doğumdan sonrada baş ağrısı:roflol::roflol:uykusuzluktan tabiiiiii
ama kocişlere baktırırsanız bi sorun yok zemuszemus

:sinifsinif::sinifsinif: nan morel bozma nan :mymeka:
emme benim kocişko bakar nann :asigim:

ayy benim herüf kendine baksa yeter bana laelaelaelaelae

:roflol::roflol: bencede nann :roflol:

ne oldu kızz herkes kocişinemi sarıyo nedirr :bbo:

valla benim koçiş bakacak başka şansı yok. bu sene okulu 2 de bitiyormuş. 2 den sonrası ona ait. şimdilik hevesli sen uyursun ben bakarım yemeğinizide yaparım diyo ama bakalım inşallah

:lepi: inşallah bakar cnm yaa :Saruboceq:

:roflol: yok nan uzandım az bıde müsterı geldı yoldum ondan nan delikafadulden

karıya bak nann yatıyo bileee :roflol::roflol:

benım tıcek yın eolmamıs hehir applaaaaaaaaaaaaa verdıgı kopyalıyom yapıştırıyom böle cıkcıyo valla ben bişi etmedım hacı nan :sinifsinif:

çocuuna çince isim koyma diye yüz kere dedim :mymeka: ahanda beele olur iştee

şekercik niye dövüştün nan kocannaa

delikafaduldendelikafadulden benim kociş çekyatları yollamış adamlarla laaann delikafaduldendelikafadulden

eskimişti deyüüü :dance::dance:
gidecez şimdik bi dene alacazzz :dance::dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…