2009 Kasm Anneleri

hoşgeldin canım ne oldu kuzum ne yaptı herifin
moral bomuyorum tatlım hayatın acı gerçeklerini söylüyorumkaydirigubbakcemile3
nan siz kaç yıllık evlisiniz de eskittiniz nan çekyatları kafamçokkarıştı üzerinde baya zıpladınız heralde :jeyyar: :jeyyar:
:roflol:yatak odası niyetinede kullanmışlardır kuzum:jeyyar:
bu garudan ev köy olmaz deyom dinlemiyonuz beni 3 yılda çekyat atıyo naan
biz 2 yıldır evliyiz çekyatların kollarının yatma aparatı bozulur kimin oldu nan seneye bizimkiler de mi atılcak :1shok:

yok nannn niye atıyon sakla kızının çeyizine koyarsın:roflol::roflol:
walla ben koltuklar halılar batmasın diye hep örtü örtüyorum üzerine yoksa bizimkilerinde hali kalmayacak

hakkatten yaa trip de yapamıyorum zaten annem gitçek ama kocişin akrabalarından biri var misafir, haftaya gitçek o...
yani gene kolay kolay trip yapamıcam.
aman neyse gidip karnımı doyurayım bari.

yok nannn niye atıyon sakla kızının çeyizine koyarsın:roflol::roflol:
walla ben koltuklar halılar batmasın diye hep örtü örtüyorum üzerine yoksa bizimkilerinde hali kalmayacak

kızz itek ben polar battane örtüyodum işte bunlaraa tüyleri döküldü nan :sinifsinif:

bu garudan ev köy olmaz deyom dinlemiyonuz beni 3 yılda çekyat atıyo naan
biz 2 yıldır evliyiz çekyatların kollarının yatma aparatı bozulur kimin oldu nan seneye bizimkiler de mi atılcak :1shok:
nie bozuldu nannn :jeyyar:
hımm ayıp etmişş nan bırakımcaktı neeen bırakcam dedi ki o zaman hofffff zor iş beee sigarayı bırakmak
kız o gitmedi yüzsüz adamdan boşandı hala oturuyodu babam tasındıı :sinifsinif:
kıyafetlerini aldırmadı adamaa sokağa atmış 2-3 gün sonraaa:sinifsinif::sinifsinif:
aaaaa rezüllükkkk şinci ne yapıy kaynanatör ?

canım sen sonuna kadar haklısın tamam küs olabilirsiniz ama ailene böyle yapması çok yanlış.biz birbirimize kızmış bile olsak ailelerimizin yanında yağlı ballıyız walla ayıp etmiş enişte hemde çoklmaz:
anaa ben de alıp bebemi çıkarun ne güzel izindeykene diyodum gıı

yok anam güreş tutuşmuşlaa :roflol: :roflol:

:roflol: :roflol:
yok yaaa çocukla çok zor oluyor keyfime düşkün olduğum için bırakıyorum bebemikaydirigubbakcemile3
akşamları yemeğe falan çıksakta mama sandalyesi olan bir yere gidiyoruzkaydirigubbakcemile3
kızz itek ben polar battane örtüyodum işte bunlaraa tüyleri döküldü nan :sinifsinif:

yok gııı benimkilerde birşey yok hatta ben yerlere bile serdim ev polardan geçilmiyor:roflol:

şekercik canım takma kafana.bu erkekler bizim gibi ince düşünemiyor.hani annene çaktırmasaydınız iyi olurmuş ya.kadına ayıp olmuş ama yinede sen takma kafana kız bebişi düşün.ay bu adamlar çok nazlı ya.bebişler doğunca b adamlarlamı ilgilenecez bebişlerlemi.gerçi belki o zaman büyürler ha

kız o gitmedi yüzsüz adamdan boşandı hala oturuyodu babam tasındıı :sinifsinif:
kıyafetlerini aldırmadı adamaa sokağa atmış 2-3 gün sonraaa:sinifsinif::sinifsinif:
yuhh ucuz kurtulmuşun kaynanatörden şakkıdı
ben de örtüyom nan aynı renkte biri eflatın biri yeşil pike aldım örtüyom yosam bizim halimiz senin ufaklıktan farklı deel :roflol: :roflol:
nehiiiirrrr aha bi de taç ın siteye bak nan mavi nevresim tkm için TAÇ | BEBEK NEVRESİMLER
nehir arazi kızııımm

benim babam çok kıskanmışmış gıı başta hiç benle ilgilenmiyon demiş annemee baalım bizim kocalar netcek

benim şuan 2 ufaklık var 3 olacak yakında kociş .çok dikkatsiz nasıl başak adamı anlamadım hiç bana çekmemişlmaz::roflol:

Kızlar herkese merhaba ya kusura bakmayın habersiz bıraktım sizi
p.tesi mr çekildim ama nasıl girdim o makinenin içine birde bana sorun ağlaya ağlaya öğleden sonra dr a sonuçları götürdük
dr. şu an için yapılabilecek herhangi bir şey olmadığını bu ağrıları mecburen çekeceğimi söyledi ve bana istirahat etmem gerektiğini söyledi 10 gün rapor yazdı biliyosunuz ben zaten yıllık izne ayrılmıştım ama dr da rapor verince biraz karısıklık oldu işyerime gidip iznimi iptal ettim boşu boşuna iznim yanmasın 10 gün istirahat yeter dedim
evde sadece bugün dinlenme fırsatı bulabildim malesef cünkü evde misafir vardı sonra onlar gitti ben kayınvalideme gittim orda kaldım iki gun dün öğleden sonrada sonunda kızım için alışveriş yapmaya Havuzlu hana gittim ve kızıma alışveriş yaptım en azından belli başlı birkaç parça birşey alabildim sonunda çok şükğr
bugunde sabahtan 2.tetanoz aşımı oldum sıcakta sağlık ocağına gidip geldim ve tansiyonum düştü eve gelir gelmezde hemen uyuyakalmışım
işte böyle arkadaşlar

benim babam çok kıskanmışmış gıı başta hiç benle ilgilenmiyon demiş annemee baalım bizim kocalar netcek

ayyyy görümcem hep derdi sakın çocuk olunca kocanı ihmal etme ben çok pişmanım diye
bende hep ilgilenmeye çalıştım valla yazık kendini yalnız hissetmesin diye:roflol::roflol:

canıım merak ettik yaa neyseki iyisin yapılacak bişi yok demek ha canım benim yaa az kaldı dayan biraz daha tatlımm

canım çok merak ettik çok çok geçmiş olsun yaaaa
inş kısa zamanda düzelirsin kurtulursun bu ağrılardan demek durumuzada ciciler aldın haaa yesinler onun içine girecek bıdığızemuszemus
murada da gelcemiş işte bi sen kaldın :dilcikar: mavi de geliyyoooo

yaaaaaaaaaa banene yaaaaaa ben oynamıyorummafoldumben

kız benim kociş kesin kıskanır.ay şimdiden nazlı bebiş doğuncada böyle olursa ben kendimi atarım bakırköye valla.aaaaaaaaa o zaman yavaş yavaş ben nazlı olmaya başlayamda bebiş doğunca ben benle ilgilenmiyon falan diyem yoksa işim zooooooooooor

yaa kızlar yaa sinir oluyoooommm beni her gören demiimde biri var her gördüünde yorgun gözüküyosun diyip duruyoo klava: benim zaten akşamları uykum geliyo diye canım sıkılıyoo ama gündüz yorgun değilim yaa ayy sinir oluyooommm
hamile bi karı görsem bundan sonra maşallah çok dinçsin dicem yaa klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…