nan muredaa kaynanan giderken evdeki eşyaları da mı götürdü gıı adamcağız yerlerde sürünüyo
hoşgeldin canım ne oldu kuzum ne yaptı herifinnaber kızlar
kaç gündür pek bakamıyorum azcık bakıp çıkıyorum muhabbete dahil olamıyorum bi türlü.
dün baya sinirim de bozuktu kocişe kızdım baya
bugün de limoniyiz bakalım
sizde ne var ne yok
moral bomuyorum tatlım hayatın acı gerçeklerini söylüyorumkaydirigubbakcemile3:sinifsinif::sinifsinif: nan morel bozma nan :mymeka:
emme benim kocişko bakar nann :asigim:
:roflol::roflol: bencede nann :roflol:
ne oldu kızz herkes kocişinemi sarıyo nedirr :bbo:
:lepi: inşallah bakar cnm yaa :Saruboceq:
karıya bak nann yatıyo bileee :roflol::roflol:
:roflol:yatak odası niyetinede kullanmışlardır kuzum:jeyyar:nan siz kaç yıllık evlisiniz de eskittiniz nan çekyatları kafamçokkarıştı üzerinde baya zıpladınız heralde :jeyyar: :jeyyar:
bu garudan ev köy olmaz deyom dinlemiyonuz beni 3 yılda çekyat atıyo naan
biz 2 yıldır evliyiz çekyatların kollarının yatma aparatı bozulur kimin oldu nan seneye bizimkiler de mi atılcak :1shok:
yok nannn niye atıyon sakla kızının çeyizine koyarsın:roflol::roflol:
walla ben koltuklar halılar batmasın diye hep örtü örtüyorum üzerine yoksa bizimkilerinde hali kalmayacak
nie bozuldu nannn :jeyyar:bu garudan ev köy olmaz deyom dinlemiyonuz beni 3 yılda çekyat atıyo naan
biz 2 yıldır evliyiz çekyatların kollarının yatma aparatı bozulur kimin oldu nan seneye bizimkiler de mi atılcak :1shok:
hımm ayıp etmişş nan bırakımcaktı neeen bırakcam dedi ki o zaman hofffff zor iş beee sigarayı bırakmakyahu hanımlar suç bende deil vala...
sigarayı bırakıcam ben ddi destek çıktım ben de ona, evde içirmiyodum zaten
2-3 gün hiç içmedi sonra bir tane bir tane derken gene başladı uyardım filan yok abartıyor gene. dün bi geldi eve leş gibi sigara kokuyor ben de bana sarılmasına izin vermedim küstüm:) bebeği de sevmesine izin vermedim
biz bayanlar bi dünya şeye katlanıyoruz fedakarlıklar yapıyoruz ama beyefendi kendi rızasıyla bıraktığı sigaraya gene başlıyor dedim ki yardım al bant filan tak yok burnunun dikine gitti
ben de sinirlendim annemler de bizde dün akşam da gitti öbür odada oturdu annem de soğukluğu sevmiyorum hiç dedi anneme kıyamadım ayağına gitti gel çay içiyoruz die ama beyefendi yok ben kola koydum kendime burda film izliyorum dedi gelmedi ne kadar ayıp.
dur daha ben intikamımı fena alıcam ondan.
aaaaa rezüllükkkk şinci ne yapıy kaynanatör ?kız o gitmedi yüzsüz adamdan boşandı hala oturuyodu babam tasındıı :sinifsinif:
kıyafetlerini aldırmadı adamaa sokağa atmış 2-3 gün sonraaa:sinifsinif::sinifsinif:
canım sen sonuna kadar haklısın tamam küs olabilirsiniz ama ailene böyle yapması çok yanlış.biz birbirimize kızmış bile olsak ailelerimizin yanında yağlı ballıyız walla ayıp etmiş enişte hemde çokyahu hanımlar suç bende deil vala...
sigarayı bırakıcam ben ddi destek çıktım ben de ona, evde içirmiyodum zaten
2-3 gün hiç içmedi sonra bir tane bir tane derken gene başladı uyardım filan yok abartıyor gene. dün bi geldi eve leş gibi sigara kokuyor ben de bana sarılmasına izin vermedim küstüm:) bebeği de sevmesine izin vermedim
biz bayanlar bi dünya şeye katlanıyoruz fedakarlıklar yapıyoruz ama beyefendi kendi rızasıyla bıraktığı sigaraya gene başlıyor dedim ki yardım al bant filan tak yok burnunun dikine gitti
ben de sinirlendim annemler de bizde dün akşam da gitti öbür odada oturdu annem de soğukluğu sevmiyorum hiç dedi anneme kıyamadım ayağına gitti gel çay içiyoruz die ama beyefendi yok ben kola koydum kendime burda film izliyorum dedi gelmedi ne kadar ayıp.
dur daha ben intikamımı fena alıcam ondan.
yok yaaa çocukla çok zor oluyor keyfime düşkün olduğum için bırakıyorum bebemikaydirigubbakcemile3anaa ben de alıp bebemi çıkarun ne güzel izindeykene diyodum gıı
yok anam güreş tutuşmuşlaa :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol:
kızz itek ben polar battane örtüyodum işte bunlaraa tüyleri döküldü nan :sinifsinif:
yuhh ucuz kurtulmuşun kaynanatörden şakkıdıkız o gitmedi yüzsüz adamdan boşandı hala oturuyodu babam tasındıı :sinifsinif:
kıyafetlerini aldırmadı adamaa sokağa atmış 2-3 gün sonraaa:sinifsinif::sinifsinif:
ben de örtüyom nan aynı renkte biri eflatın biri yeşil pike aldım örtüyom yosam bizim halimiz senin ufaklıktan farklı deel :roflol: :roflol:hoşgeldin canım ne oldu kuzum ne yaptı herifin
moral bomuyorum tatlım hayatın acı gerçeklerini söylüyorumkaydirigubbakcemile3
:roflol:yatak odası niyetinede kullanmışlardır kuzum:jeyyar:
yok nannn niye atıyon sakla kızının çeyizine koyarsın:roflol::roflol:
walla ben koltuklar halılar batmasın diye hep örtü örtüyorum üzerine yoksa bizimkilerinde hali kalmayacak
nehir arazi kızııımmnehiiiirrrr aha bi de taç ın siteye bak nan mavi nevresim tkm için TAÇ | BEBEK NEVRESİMLER
şekercik canım takma kafana.bu erkekler bizim gibi ince düşünemiyor.hani annene çaktırmasaydınız iyi olurmuş ya.kadına ayıp olmuş ama yinede sen takma kafana kız bebişi düşün.ay bu adamlar çok nazlı ya.bebişler doğunca b adamlarlamı ilgilenecez bebişlerlemi.gerçi belki o zaman büyürler ha
yuhh ucuz kurtulmuşun kaynanatörden şakkıdı
ben de örtüyom nan aynı renkte biri eflatın biri yeşil pike aldım örtüyom yosam bizim halimiz senin ufaklıktan farklı deel :roflol: :roflol:
nehir arazi kızııımm
benim şuan 2 ufaklık var 3 olacak yakında kociş .çok dikkatsiz nasıl başak adamı anlamadım hiç bana çekmemişlmaz::roflol:
benim babam çok kıskanmışmış gıı başta hiç benle ilgilenmiyon demiş annemee baalım bizim kocalar netcek
Kızlar herkese merhaba ya kusura bakmayın habersiz bıraktım sizi
p.tesi mr çekildim ama nasıl girdim o makinenin içine birde bana sorun ağlaya ağlaya öğleden sonra dr a sonuçları götürdük
dr. şu an için yapılabilecek herhangi bir şey olmadığını bu ağrıları mecburen çekeceğimi söyledi ve bana istirahat etmem gerektiğini söyledi 10 gün rapor yazdı biliyosunuz ben zaten yıllık izne ayrılmıştım ama dr da rapor verince biraz karısıklık oldu işyerime gidip iznimi iptal ettim boşu boşuna iznim yanmasın 10 gün istirahat yeter dedim
evde sadece bugün dinlenme fırsatı bulabildim malesef cünkü evde misafir vardı sonra onlar gitti ben kayınvalideme gittim orda kaldım iki gun dün öğleden sonrada sonunda kızım için alışveriş yapmaya Havuzlu hana gittim ve kızıma alışveriş yaptım en azından belli başlı birkaç parça birşey alabildim sonunda çok şükğr
bugunde sabahtan 2.tetanoz aşımı oldum sıcakta sağlık ocağına gidip geldim ve tansiyonum düştü eve gelir gelmezde hemen uyuyakalmışım
işte böyle arkadaşlar
canım çok merak ettik çok çok geçmiş olsun yaaaaKızlar herkese merhaba ya kusura bakmayın habersiz bıraktım sizi
p.tesi mr çekildim ama nasıl girdim o makinenin içine birde bana sorun ağlaya ağlaya öğleden sonra dr a sonuçları götürdük
dr. şu an için yapılabilecek herhangi bir şey olmadığını bu ağrıları mecburen çekeceğimi söyledi ve bana istirahat etmem gerektiğini söyledi 10 gün rapor yazdı biliyosunuz ben zaten yıllık izne ayrılmıştım ama dr da rapor verince biraz karısıklık oldu işyerime gidip iznimi iptal ettim boşu boşuna iznim yanmasın 10 gün istirahat yeter dedim
evde sadece bugün dinlenme fırsatı bulabildim malesef cünkü evde misafir vardı sonra onlar gitti ben kayınvalideme gittim orda kaldım iki gun dün öğleden sonrada sonunda kızım için alışveriş yapmaya Havuzlu hana gittim ve kızıma alışveriş yaptım en azından belli başlı birkaç parça birşey alabildim sonunda çok şükğr
bugunde sabahtan 2.tetanoz aşımı oldum sıcakta sağlık ocağına gidip geldim ve tansiyonum düştü eve gelir gelmezde hemen uyuyakalmışım
işte böyle arkadaşlar
murada da gelcemiş işte bi sen kaldın :dilcikar: mavi de geliyyoooo
benim babam çok kıskanmışmış gıı başta hiç benle ilgilenmiyon demiş annemee baalım bizim kocalar netcek
yaaaaaaaaaa banene yaaaaaa ben oynamıyorummafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?