2009 Kasm Anneleri

hoşgeldin canım.ya ben dediğinden bişey anlamadım.senin sata göre 25+2 ama doktorun dediği 23+6 öylemi.

kızlar ben kaçtıımmm
malum son 2 gün kocişin iznii.
dalyan,göcek fethiye tarafınaa doğru çıkıyoz şööleee

güle güle canım.ay benim içinde gez emi.benim kociş bikaç gün daha erken gidip geç gelecek.evden çıkamıyorum yani.dikkat et bebişe ve kendine

doğru anlamışsın kaydirigubbakcemile3valla öle ama benim sat ne göre takipmi etmem lazım yoksa drun bu dediğinimi onu anlamadım sat ne göremi takılayım

canım benimki sata göre.benimkide sata uyumlu değil bebişim.ama ben değiştirmedim sata göre bıraktım.valla kızlarınki nasıl bilmiyorum.

günaydın kıslar
dün vantilötörün karşısında çok kalmışım
bi çarpılmışım gece ne yediysem hepsi
dışarda bi üşüme bi karın ağrısı
battaniyeyle yatttım yahu

ya benim aklım karıştı şimdi kafamçokkarıştı sata göremi dr a göremi ben hep dr a göre gidiyodum 2 araık diyodu doğuma gerçi kasım annesi olma ihtimalim çok yüksek ama sata göre hesaplarsak tarih dahada öne geliyo ben ne yapayım

canım valla benimkide çok karışık o yüzden hiiiiiç bilmiyorum.benimde sata göre 3 kasım ama doktor ekim diyo bakalım ne olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…