2009 Kasm Anneleri

saol cnmmopuyorumnanaktan

he ama uzun sürer cnm bugün kurulumu bitcek halısı dekoru perdesi onlar daha bitince cekerim resminiiopuyorumnanaktan

tamam canım ozaman çek sende.kız halısı perdesi ohoooooo çok işin var senin.ben halı perde almadım almayacak kendi odasına geçene kadar.

saol cnmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bittimi senin odaazemuszemus

ben arabasını ana kucağını falanda aldım pazartesi gelir sanırsam opuyorumnanaktan

bitti yani parkeler yapıldı perdenin ölçüsü alındı o kadar benim mobilya kaldı en önemlisi onuda 1 haftada teslim ediyorlar ramazandan sonraki hafta yaptırıcam
güle güle kullan arabasınıda ana kucagınıda
bizim odayı annemler alacak
arabasınıda kayınvaldemler alırlarsa tabi

ay ne güzel herşeyi almışsınız allah iyi günlerle kullanmayı nasip etsin hepinize. ben daha yeni yeni başladım almaya ama çok kararsızım odasında zaten bir gardolap ve tek kişilik yatağı var o yüzden 1 tane beşik almak istiyorum ama nasıl alıcağımı bilmiyorum edirnede oturuyorum ve burda fazla seçene yok offff bu gidişle bişeyi olmıycak

canım madem yatakla gardrop var ozaman al bi beşik gitsin.bende gardrop falan yok almadımda sadece büyüyen beşik aldım.

kız seninkinin eksiği kalmadı ozaman.

kaldı işte uyku seti :roflol::roflol::roflol:

seninde bitti sayılır canım hayırlı olsun ..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ya anlamadım bende baktım onlara ben ne örsem haroşa olyuo yaaa
mafoldumben mafoldumben

böle burdan nasıl anlatcam canım görmeden anlayamazsınki tek ipucu ipi her zaman şişin önünde tutacaksın düz örgü için
haroşa için nasıl arkada tutuyorsan tam tersi

kız cersu haroşo örüyon düz örgümü öremiyon delüüüüüüü.valla anlatmak isterdim ama kız görmeden nasıl anlatılır onu bilemiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…