ay çatlak karuuuuu uyku setiyle bozdu yaaaaa.
kaldı işte uyku seti :roflol::roflol::roflol:
seninde bitti sayılır canım hayırlı olsun ..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sağol canımm bende uyku seti nevresim ve anne bebek cantası kaldı büyük parca diğerleri basit seyler bez sütyen camasır falan gercekten pek bişi kalmamıs
ya anneme ne kadar kızıyorum bilemezsinDüz Örgü nasıl örülür - örgü öğrenmek - Blogcu
burdada var cok kolay kız bikaç sıra örmeye calıs bakalım belki yaparsın
buhar mak chicoo lite way araba ve chicco dreams ana kucağı düşünüosanz almayı en uygun fiyatlar burda
Chicco İyonlu Soğuk Buhar Makinesi - Aynı Gün Kargo chicco, kraft, bebek, bilgisayar, hp laptop, acer laptop, lenovo, asus, toshiba, izmir, buca
buhar mak chicoo lite way araba ve chicco dreams ana kucağı düşünüosanz almayı en uygun fiyatlar burda
Chicco İyonlu Soğuk Buhar Makinesi - Aynı Gün Kargo chicco, kraft, bebek, bilgisayar, hp laptop, acer laptop, lenovo, asus, toshiba, izmir, buca
ya bu buhar makinaları soğuk havamı sıcak havamı üflüyo yada ne özelliği olması lazım.bende alcamda belki bu marka bulamazsam
kendime bi çöp almadım hastane için eylül gib alırım artık onlarıdazemuszemus
ben cocuk dr tavsiyesiüzerinealdım bunu soğuk buhar olmalıymış sıcak mikrop üretiomus doktor evinde bunu kullanıomus edoşta aldızemuszemuszemuszemus
canım ben hastanede doguma girerken önü tamamen düğmeli bir gecelik aldım 5 liraya
nasıl olsa bi kere kullanılacak batıyor falan dediler cıkarıp atarsın dediler gerci sen gecen doguma girdin ne giydirdiler arkadasına bana illa al dedi halamın kızı
canım ben hastanede doguma girerken önü tamamen düğmeli bir gecelik aldım 5 liraya
nasıl olsa bi kere kullanılacak batıyor falan dediler cıkarıp atarsın dediler gerci sen gecen doguma girdin ne giydirdiler arkadasına bana illa al dedi halamın kızı
iyi ya bende alam bi tane soğuk buhar olanından.
yeşil önlük vardı arkadasımda başkada bişe yoktuzemuszemuszemuszemus
arabada bunu aldım ilk model lite way yazan başka rengini aldım ama
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/296965-chicco-lite-way-multi-way-yardim-lutfen.html
bazıları cok ses yapıomus calıısrken bilgin olsun ucuz olsun die tren gibi calısanını alma bi işine yaramazopuyorumnanaktan
aha buda ana kucağımız
ay bende kendime hiçbişey almadım daha.gecelik giymek istemiyom ben ya.gerçi rahattır ama olsun.ya bide bişey sorcam şimdi doğuma giriyoz ya bebişin cicilerini veriyoz hemşirelere falan.e o hazırladığımız çantayımı vercez.içinde bizimde eşyalarımız olacak.acaba o çantanın içine minik bi çantada versek bebişin hastane çıkışlarını diğerlerini vermek olmaz herhal
çok güzelmiş canım.hayırlı olsun.ben biraz uzanamda gelem.
aaaaaa bak bunu dediğin iyi oldu gıııı.bu arada çok şiriiiiiiiiiiiiiiiin
yıkamıyolarmı bebişiçanta manta vermion nan bebişe ne giydirsinler istiosan onu verion ama ben sizin yerinizde olsam ilk bas basit bişe veririm giydirsinler cünkü hep kan oluo güzel olanı sonra silin kendiniz giydirin ben gecen arkadasın dogumunda gördüm hep hastane cıkısı kan oldu bebişin zemuszemus
yeşil önlük vardı arkadasımda başkada bişe yoktuzemuszemuszemuszemus
arabada bunu aldım ilk model lite way yazan başka rengini aldım ama
http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/296965-chicco-lite-way-multi-way-yardim-lutfen.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?