2009 Kasm Anneleri

kaldı işte uyku seti :roflol::roflol::roflol:

seninde bitti sayılır canım hayırlı olsun ..opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sağol canımm bende uyku seti nevresim ve anne bebek cantası kaldı büyük parca diğerleri basit seyler bez sütyen camasır falan gercekten pek bişi kalmamıs

sağol canımm bende uyku seti nevresim ve anne bebek cantası kaldı büyük parca diğerleri basit seyler bez sütyen camasır falan gercekten pek bişi kalmamıs

kendime bi çöp almadım hastane için eylül gib alırım artık onlarıdazemuszemus

Düz Örgü nasıl örülür - örgü öğrenmek - Blogcu
burdada var cok kolay kız bikaç sıra örmeye calıs bakalım belki yaparsın
ya anneme ne kadar kızıyorum bilemezsin
ne zaman elime bişey alsam örüym diye benim elimden alıp sen bırak ben örerim diodu
onun yüzünden öğrenemedim tam olarak yemek yapmadada aynısını yaptı hep
Allahtan yemek konusunda becerikliyim kendim öğrendim yapmayı
inşallah örgü işinide öğrencem

cersu nerde hata yaptını buldum canım
düz örgüde bi taraftan düz örüyorsan diger taraftan harosa öreceksin
bi düz bi harosa anca o zaman bi tarafını tamamen düz yapabilirsin :))

ya bu buhar makinaları soğuk havamı sıcak havamı üflüyo yada ne özelliği olması lazım.bende alcamda belki bu marka bulamazsam

ben cocuk dr tavsiyesiüzerinealdım bunu soğuk buhar olmalıymış sıcak mikrop üretiomus doktor evinde bunu kullanıomus edoşta aldızemuszemuszemuszemus

kendime bi çöp almadım hastane için eylül gib alırım artık onlarıdazemuszemus

canım ben hastanede doguma girerken önü tamamen düğmeli bir gecelik aldım 5 liraya
nasıl olsa bi kere kullanılacak batıyor falan dediler cıkarıp atarsın dediler gerci sen gecen doguma girdin ne giydirdiler arkadasına bana illa al dedi halamın kızı

yeşil önlük vardı arkadasımda başkada bişe yoktuzemuszemuszemuszemus

arabada bunu aldım ilk model lite way yazan başka rengini aldım ama

http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/296965-chicco-lite-way-multi-way-yardim-lutfen.html

ay bende kendime hiçbişey almadım daha.gecelik giymek istemiyom ben ya.gerçi rahattır ama olsun.ya bide bişey sorcam şimdi doğuma giriyoz ya bebişin cicilerini veriyoz hemşirelere falan.e o hazırladığımız çantayımı vercez.içinde bizimde eşyalarımız olacak.acaba o çantanın içine minik bi çantada versek bebişin hastane çıkışlarını diğerlerini vermek olmaz herhal

çanta manta vermion nan bebişe ne giydirsinler istiosan onu verion ama ben sizin yerinizde olsam ilk bas basit bişe veririm giydirsinler cünkü hep kan oluo güzel olanı sonra silin kendiniz giydirin ben gecen arkadasın dogumunda gördüm hep hastane cıkısı kan oldu bebişin zemuszemus

yıkamıyolarmı bebişi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…