çanta manta vermion nan bebişe ne giydirsinler istiosan onu verion ama ben sizin yerinizde olsam ilk bas basit bişe veririm giydirsinler cünkü hep kan oluo güzel olanı sonra silin kendiniz giydirin ben gecen arkadasın dogumunda gördüm hep hastane cıkısı kan oldu bebişin zemuszemus
selam kızlar, nasılsınız a.s.
yıkamıyolarmı bebişi
canım geçmiş olsun aman dıkkat et kendıne canımmmgünaydın kıslar dün geceden beri çok fenayım yaaa birden bire bir ishal başladı gece mide bulantısı falan derken öldüm yaaaa
allahtan şimdi iyiyim biraz daha
bugün bizim ankaradaki gacılar buluşacak ama bensiz:umursamaz:
oy hadi bakalım hayırlısı canımmm.heyecan basmaz mı kız ben bıle heyecan yaptım haaakızlarrrrrrr bebişimin odası kuruluooooeda gibi benide heycan kapladı :))
saol canım
çok saol canım ya farkında olmadan kendi kendimi hasta ettim
aman sakın klimanın vantilatörün karşısında kalmayın
cok güzel canım bunlar cokta uygun
baston pusetlermi daha iyi
ben alsam pembe lacivert yada kırmızı lacivertini alırdım
canım geçmiş olsun aman dıkkat et kendıne canımmm
oy hadi bakalım hayırlısı canımmm.heyecan basmaz mı kız ben bıle heyecan yaptım haaa
aman canım sende bıdaha gecme çok çok geçmiş olsun tatlım....
nasılsınız bakalım kızlarrrr
ozaman bende ucuz aldığım bişeyi giydiriymeskiden yıkıolarmıs yeni prosedürde yıkanıomus göbeği düşene kadar yıkamayın diolar
ben bunu aldım bi arkadasta gördüm cokta tatlıı yaaaaaaaaaaopuyorumnanaktan
saol canım valla sanki hayatımda hic bi oda kurulrken görmemiş gibiyim :kedi::kedi:
ozaman bende ucuz aldığım bişeyi giydiriym
yada hastanede kendimiz sili temizleyip giydircez çıkarken
olurmu acaba CADIARZU
aman canım sende bıdaha gecme çok çok geçmiş olsun tatlım....
nasılsınız bakalım kızlarrrr
renk süper canım cok begendim güle güle kullanın opuyorumnanaktan
anammm kız nehir sen 30. haftaya girmisin masallahhh
ay bide oğluusm maviş sarı saclı olursa bunun içinde düşünemiom yerim ben onu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan saol canımcımmmopuyorumnanaktan
he yenimi gördün kısss yeğenin geldi gelcekk:roflol::roflol:saol tatlım darısı basınaa:lepi:
Allah gönlünüze göre versin inş.
ben oglum olursa kapkara kömür gibi kara kaslı kara gözlü bi oglan istiyom
valla halamın oglu kumral karısıda kumral bi kızları var sapsarı ve maviş hiç benzemiyo onlara
sizin babanız sarısın mı
he kızz yeni gördüm valla
amin canımm
benim aile tarafımda cok sarısın mavi gözlü var annem kuzenim babam vs.. kocişimin ailesini saymıom bile zira onlar tekirdağlı hepsi sarı mavi :lepi:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
o zaman cok yüksek ihtimalle sarısın maviş bi bebişiniz olacak
sağlıklıca gelsin Allah annenin gönlüne göre verirmiş hamişlerin duası kabul olurmus
ay inşallah canım behlül doğsun stiom acaba bunuda gönlüme göre verirmii:roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?