2009 Kasm Anneleri

banada öle dediler bende basit bişi aldım hastaneden cıkınca giysin diye

canım geçmiş olsun aman dıkkat et kendıne canımmm
kızlarrrrrrr bebişimin odası kuruluooooeda gibi benide heycan kapladı :))
oy hadi bakalım hayırlısı canımmm.heyecan basmaz mı kız ben bıle heyecan yaptım haaa
saol canım

çok saol canım ya farkında olmadan kendi kendimi hasta ettim
aman sakın klimanın vantilatörün karşısında kalmayın

aman canım sende bıdaha gecme çok çok geçmiş olsun tatlım....
nasılsınız bakalım kızlarrrr

cok güzel canım bunlar cokta uygun
baston pusetlermi daha iyi
ben alsam pembe lacivert yada kırmızı lacivertini alırdım

ben bunu aldım bi arkadasta gördüm cokta tatlıı yaaaaaaaaaaopuyorumnanaktan

saol canım valla sanki hayatımda hic bi oda kurulrken görmemiş gibiyim :kedi::kedi:

ay bide oğluusm maviş sarı saclı olursa bunun içinde düşünemiom yerim ben onu opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan saol canımcımmmopuyorumnanaktan

Allah gönlünüze göre versin inş.
ben oglum olursa kapkara kömür gibi kara kaslı kara gözlü bi oglan istiyom
valla halamın oglu kumral karısıda kumral bi kızları var sapsarı ve maviş hiç benzemiyo onlara
sizin babanız sarısın mı

he kızz yeni gördüm valla
amin canımm

benim aile tarafımda cok sarısın mavi gözlü var annem kuzenim babam vs.. kocişimin ailesini saymıom bile zira onlar tekirdağlı hepsi sarı mavi :lepi:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

benim aile tarafımda cok sarısın mavi gözlü var annem kuzenim babam vs.. kocişimin ailesini saymıom bile zira onlar tekirdağlı hepsi sarı mavi :lepi:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

o zaman cok yüksek ihtimalle sarısın maviş bi bebişiniz olacak
sağlıklıca gelsin Allah annenin gönlüne göre verirmiş hamişlerin duası kabul olurmus

o zaman cok yüksek ihtimalle sarısın maviş bi bebişiniz olacak
sağlıklıca gelsin Allah annenin gönlüne göre verirmiş hamişlerin duası kabul olurmus

ay inşallah canım behlül doğsun stiom acaba bunuda gönlüme göre verirmii:roflol::roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…