ay ben dısarı cıkcamda serin olsun az die bekliom
çanta manta vermion nan bebişe ne giydirsinler istiosan onu verion ama ben sizin yerinizde olsam ilk bas basit bişe veririm giydirsinler cünkü hep kan oluo güzel olanı sonra silin kendiniz giydirin ben gecen arkadasın dogumunda gördüm hep hastane cıkısı kan oldu bebişin zemuszemus
kızlar valla neyle silcez bz bebişi.hımmm en iyisi pamuk olabilir heralde dimi
aman canım biraz daha bekle olur muu....
buarada kızlar kayınvalıdem duymuş hastanede giycek ve ilk kıyafetlerini bir bohçaya koyup hazırlayıp.3 cuma bohcanın ağzı açılarak yasın okunuyomuş.sonra bohca gene kapatılıyomuş bende daha hazırlamadım ama bıtane daha hastane çıkışı alayım şöyle ucuz yollu onları yıkayıp hazırlayıp okucam 3 cuma.
ya bende bı komşudan duymuştum yıkatma bebeğini hastanede soğuk suya tutuyo kımılerı dedi.kendın odada silersın dediii..özel hastanelerde böle bişi olmaz ama ben develt hastanesıdne doğum yapıcam.neyle temızlıcez ıslak mendıl ile mı????
bencede pamuk en iyisi. yada şu yumuşak bezler var ya mermerşahin diyorlar onlada olabilir
ya en iyisi pamuk galiba yada senin dediğin bezde olabilir.bak ben hiç bilmiyodum yaaa bebişin yıkanmadığını.valla oğluşumun cicileri aaaaa kan olacaktı ayyyy.
burcu nereye koydun tickeri hehehee
ben doğuma 2-3 hafta kala dr a gittiğimde doğumhanedeki hemşireler ve ebelerle konuşacam ne lazım diye onlar daha iyi bilir gerekli olanları bence
ben doğuma 2-3 hafta kala dr a gittiğimde doğumhanedeki hemşireler ve ebelerle konuşacam ne lazım diye onlar daha iyi bilir gerekli olanları bence
evt çok ii olur bızdde mı sızsak hastaneye.ay gecende hastaneye gittim tahlıl için doktorda sezeryana girmiş kapıda beklıyodum.doğuma alınan kadın çıktı doğumhaneden sezeryan olmuş ay ağlıyo sayıklıyodu bende bakakaldımm kadına...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?