2009 Kasm Anneleri

ya bende sezeryan yapmak istiyorum ama korkuyorum normal doğumdan dahada çok korkuyorum of ben ne yapıcam yaaaaaaaaaa

valla ben ikisindende çoooooooook korkuorum ama nasıl olsa bi şekilde doğurcaz.umarım hakkımızda en hayırlısı hangisiyse o şekilde olur.valla ben doktor hangisi derse o olacak ne kadar korkarsam korkayım

ya bende sezeryan yapmak istiyorum ama korkuyorum normal doğumdan dahada çok korkuyorum of ben ne yapıcam yaaaaaaaaaa
canım korkma Rabbım inş kolaylık verir öylede böylede çatır çatır doğurcaz..
canım seninkide kötü bi tesadüf olmuş yaaaa.ama kadın narkozun etkisindedir
evet canım narkozun etkısındeydıı.bizim bi akrabada narkozun etkisiyle anne benı çok içirdiler neden izin verdın die sölenıp durmuşkaydirigubbakcemile3
ben cıkıom dısarı kıslar görüşürüsssssssss
hadi bakalım canım güle güle dikkat et asrınımla kendıne oldu muu
valla ben ikisindende çoooooooook korkuorum ama nasıl olsa bi şekilde doğurcaz.umarım hakkımızda en hayırlısı hangisiyse o şekilde olur.valla ben doktor hangisi derse o olacak ne kadar korkarsam korkayım

aynen canım Rabbım hepimize kolaylık versın.çabucak kurtarsınn..bende saf gibi anlattım ama kusura bakmayın olur mu kızlarr kızmayın bana sakınn:ecrin_bebek:

yok kız ne kusuru alemsin valla.biz biliyoz zaten başımıza geleceği

canım acayip sıkılıyo kızlar yaaaaaaa.uyudum geldim gene zaman geçmiyo.ayyyyyy ne yapsam offffff

ay ne güzel uyumuşsun yaaaa ben çalışıyorum ve hala işteyim keşke bende yatabilsem benneyaptımki bu iş beni öldürecek haftanın 6 günü çalışıyorum sabah 8,5 akşam 7 canım çıkıyo valla patronumda yok tatilde daha izne bile çıkamadım çok bunaldım

ne bıleyım kıtap okumayı sevıyosan kıtap oku yada örgü ör bebişine...
bende yemek yaptım çamasır asıp heryeri viledalıcam.zaten kocaiş gelır ozamana kadar..anca yemeğe otururuz..

canım bende yemek yaptım evi süpürdüm ama silemedim belim ağrıdı koca evi süpürünce,uzandım uyudum ama yok zaman geçmiyo.kociş sabah sekizde gitti işe akşam onda gelecek.

oooooo senin iş zormuş be güzzelim bu sıcakta iş hiç çekilmez.ben hamile kalmadan önce çıkmıştım işten hamile kalınca başlamadım artık işe.

zormuş gercekten işin aman sen genede dikkat et..inş en kısa zamanda gelır patronun izne çıkar dınlenırsın canım
üzme kendini bacım aaaa

tamam canımm zemuszemus

umarım izne çıkabilirimde dinlenebilirim kızlar ya adam hergün arıyo tatilden bizde şimdi sahile iniyoruz falan diye ay ölüyorum sinirimden bulsan boğucam adamı ya

slm kıslar ben geldim nasılsınız ben iiyim tatilin bitmesine az kaldı kızıma kavuşmayada inş. sizde ne var ne yok görüşmek dileğiyle sık sıık giremiyorum

yaa oğluşumu bana verdiklerinde tertemizdi pamuk gibiydi walla
ben doğum çantamı hazırlarken bebişimin kıyafetlerini küçük bir hurca koymuştum hemşire isteyince annemler hurçla birlikte vermişler kıyafetleri
odama gelincede ben değiştirmiştim üzerimdekileri
ay inşallah canım behlül doğsun stiom acaba bunuda gönlüme göre verirmii:roflol::roflol::roflol::roflol:
kıs dua et kesin kabul olur bak benim dayımın 2,5 yaşında oğlu var enes doğmadan önce hep ona benzesin derdim gerçektende benziyor sarışın ve yeşil gözlü
şimdide inş.bebişim abisine benzer diyorum:kedi:
slm kıslar ben geldim nasılsınız ben iiyim tatilin bitmesine az kaldı kızıma kavuşmayada inş. sizde ne var ne yok görüşmek dileğiyle sık sıık giremiyorum

hoşgeldin canııım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…