güzeller selam nasılsınız bakalım
yaa oğluşumu bana verdiklerinde tertemizdi pamuk gibiydi walla
ben doğum çantamı hazırlarken bebişimin kıyafetlerini küçük bir hurca koymuştum hemşire isteyince annemler hurçla birlikte vermişler kıyafetleri
odama gelincede ben değiştirmiştim üzerimdekileri
kıs dua et kesin kabul olur bak benim dayımın 2,5 yaşında oğlu var enes doğmadan önce hep ona benzesin derdim gerçektende benziyor sarışın ve yeşil gözlü
şimdide inş.bebişim abisine benzer diyorum:kedi:
hoşgeldin canııım
güzeller selam nasılsınız bakalım
canım valla ozaman bitane doğuma girerken vercez bebiş için kıyafet sonra odamıza gelince değiştircez en iyisi bu.kız hastanede kalın olmasına gerek yok dimi.üşümez yani hastanede.
selam canım iyiyiz şükür sen nasılsın
dilmuhum bende aynıyım.napıyım tırnağımla uğraşıyom.çok ağrıyo.gece uyumadım gene.sabhta yanlışlıkla çarptım yatağa.kanadı.nifsinif:
canım valla ozaman bitane doğuma girerken vercez bebiş için kıyafet sonra odamıza gelince değiştircez en iyisi bu.kız hastanede kalın olmasına gerek yok dimi.üşümez yani hastanede.
selam canım iyiyiz şükür sen nasılsın
dilmuhum bende aynıyım.napıyım tırnağımla uğraşıyom.çok ağrıyo.gece uyumadım gene.sabhta yanlışlıkla çarptım yatağa.kanadı. :sinifsinif:
ewet öyle yaparsın yedek kıyafetinide başka yere koyarsın odanda da onları giydirirsin hatta 2 yedek al çünkü yeni doğan bebişler kakasını birden çok yapabiliyorkaydirigubbakcemile3
canım istersen yelek yada hırka al bebişe hastane ne kadar sıcak olsada o daha minicik birşey üşüyebiliyor
enesin altını açtığımızda ayakları morarmıştı üşümekten düşün hastane sıcak çorabı patiği hepsi vardı sen yinede tedbirli olyerimseniben
offfff çok acı veriyodur yaaaa.canım dikkat et
ilaç kullamayı denesen benim arada olunca şuruptan içiyorumay bugün midem çok yanıyo su içip duruyorum ama yok faydası deli oldum
aaaa o zaman ben bi tane doğuma girerken verilecek kıyafet bi tane hastane çıkışı bi tanede kalın bi kıyafet alayım.yelek hırka çorap patik battaniye tamamdır bebiş için dimi
sorma dilmuhum ya ağladım resmen.
aylar alırsa tırnağın düşmesi yandım.yürüyemiyorum yaa.doğuma nasıl gidicem bu ayakla.
sorma dilmuhum ya ağladım resmen.
aylar alırsa tırnağın düşmesi yandım.yürüyemiyorum yaa.doğuma nasıl gidicem bu ayakla.
ilaç kullamayı denesen benim arada olunca şuruptan içiyorum
tamamdır canım daha ne olsunkaydirigubbakcemile5
ayy canım yaa bende enese 9 aylık hamileydim hatta son günlerdi binanın önünde ayağım burkuldu ve düşmüştüm
2 gün yataktan kalkamamıştım koca göbekle ve geceleri hep ağlardım ben bu ayakla doğuma nasıl gideceğim diye
inş.kısa zamanda geçer hast. gittin mi hiç canım
ben kızımda sadece bir tane hastane çıkışı götürmüştüm. yeterli olmuştu.gerçi 1gececik kaldık.yedek almamıştım yanıma.battaniyesinide almıştım okadar.tecrübesizdim ozamanda ne bileyim ben.
bu kez sezeryan istediğim için yedek götürücem yanımda.kendimede yedek gecelik götürücem.sabahlıkta.kan olmuştu heryerim kzımda.yedekte yoktu.kendime hırka bebişe hırka veya yelekde götürücem.daha var listede bişeylr.kapının arkasına astım çantaya konacakları.
ya hamileyken dahda zor oluyo dimi?
kimseye vermesin allah.inş geçer cnm.aylar alır diyolar düşmesi.yandım valla.
hastaney gitmedim.gitsem hemen çekiyolar.biliyorum.çektiremem.acısına dayanamam.
doğuma kadar düşmezse bu tırnak doğumda onuda hallaedin diyecem.başka çare yok.baygınken oda biter.ama ayılınca çifte ağrı çekerim. :1shok:
kız bi doktora git istersen.ya tırnak çekiyolar ama nasıl oluyo onu bilmiyorum.kız doğuma kadar düşer heralde.daha var üç ay nasıl olsa tırnağın uzayacak kız.
ay tamamdır dimi iyi ya o zaman.ayyy çantaya ne koycam diye içim içimi yiyodu ohhh gerisi kolay artık
kızlar gece yan yattığınızda sizin ufaklıklarda çok hareket ediyomu?uyutmuyo beni benimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?