kızlarrrrrrr bebişimin odası kuruluooooeda gibi benide heycan kapladı :))
günaydın kıslar
dün vantilötörün karşısında çok kalmışım
bi çarpılmışım gece ne yediysem hepsi
dışarda bi üşüme bi karın ağrısı
battaniyeyle yatttım yahu
bitti yani parkeler yapıldı perdenin ölçüsü alındı o kadar benim mobilya kaldı en önemlisi onuda 1 haftada teslim ediyorlar ramazandan sonraki hafta yaptırıcam
güle güle kullan arabasınıda ana kucagınıda
bizim odayı annemler alacak
arabasınıda kayınvaldemler alırlarsa tabi
dilmuhum bende aynıyım.napıyım tırnağımla uğraşıyom.çok ağrıyo.gece uyumadım gene.sabhta yanlışlıkla çarptım yatağa.kanadı. :sinifsinif:
ay bugün midem çok yanıyo su içip duruyorum ama yok faydası deli oldum
ayy canım yaa bende enese 9 aylık hamileydim hatta son günlerdi binanın önünde ayağım burkuldu ve düşmüştüm
2 gün yataktan kalkamamıştım koca göbekle ve geceleri hep ağlardım ben bu ayakla doğuma nasıl gideceğim diye
inş.kısa zamanda geçer hast. gittin mi hiç canım
kızlar gece yan yattığınızda sizin ufaklıklarda çok hareket ediyomu?uyutmuyo beni benimki
:sm_cool: anladınmı nan simdi beniii delikafadulden
ahh canıım dikkat et kendine yaavvv opuyorumnanaktan
kızzz kenyaa bana baaak öle bekleme ramazan sonunu felaan mobilyaları havalandırman gerekcek bakkk benden demesiiilmaz: lmaz:
ahh fundacım yaa kızz oda ne kadar acır yaaa :sinifsinif::sinifsinif:
süt iç gülüm soğuk soğukk kaydirigubbakcemile5
:1shok: kızz eyi enese bişey olmamış yaaa :Saruboceq:
eveeeet heleki sağıma yatarsam eğerr kaydirigubbakcemile3
şimdiden geceleri uyumuyor haa ufaklıkkaydirigubbakcemile3
benimki sabahları daha çok hareketli oluyorkaydirigubbakcemile2
evet cnım.çok hemde.et tırnaktan ayrılmaz derler ya.valla ayrılmıyo.geçene kadar mahvedecek beni:sm_cool: anladınmı nan simdi beniii delikafadulden
ahh canıım dikkat et kendine yaavvv opuyorumnanaktan
kızzz kenyaa bana baaak öle bekleme ramazan sonunu felaan mobilyaları havalandırman gerekcek bakkk benden demesiiilmaz: lmaz:
ahh fundacım yaa kızz oda ne kadar acır yaaa :sinifsinif::sinifsinif:
süt iç gülüm soğuk soğukk kaydirigubbakcemile5
:1shok: kızz eyi enese bişey olmamış yaaa :Saruboceq:
eveeeet heleki sağıma yatarsam eğerr kaydirigubbakcemile3
fundacım benimkide genelde gece azıyo sağa yatıyom olmuyo sola yatıyom olmuyo.
bu arada kızlar bi arkadaşım vardı ya doğum yaptı sezeryanla.göğüsleri yara olmuş diyoki ameliyat yerimi hiç düşünmüyom göğüs acısı mahvetti beni.kızlar ne yapcaz bizimkide yara olmasın.diyorumki doğuma bir iki hafta kala göğüs ucu kremi kullanmaya başlasakmı
fundacım benimkide genelde gece azıyo sağa yatıyom olmuyo sola yatıyom olmuyo.
bu arada kızlar bi arkadaşım vardı ya doğum yaptı sezeryanla.göğüsleri yara olmuş diyoki ameliyat yerimi hiç düşünmüyom göğüs acısı mahvetti beni.kızlar ne yapcaz bizimkide yara olmasın.diyorumki doğuma bir iki hafta kala göğüs ucu kremi kullanmaya başlasakmı
muredaaaa
sen marmariste yaşıyodun demiiii?
soru sordum ama kaçmak zorundayım gene.yemek saati geldi.bişeyler yiyip ilaçlarımı içmem lazım..öptüm hepinizi .
sorma ya yandım.gündüzde tepikliyo habire ama gece yattımmı yanıma felaket kuduryo beyefendi.sevmiyo galiba o pozisyonu.[/B] kaydirigubbakcemile3
evet cnım.çok hemde.et tırnaktan ayrılmaz derler ya.valla ayrılmıyo.geçene kadar mahvedecek beni
gece faliyet var demek sendede.kaydirigubbakcemile3
benimde kızmda yara olmuştu.ağlayarak emzirmiştim.ilaç sürmüştümde öyle düzelmişti.önceden sürsek faydası olurmu ki :uhm:
dilmuhcum süt iç bencede.bana çok iyi gelir süt
9.ayda başlıcakmışız cnm öle diyolarr
evet cnmmm :lepi:
9.ayda başlıcakmışız cnm öle diyolarr
kıs tam kaçıcam bişey daha yazıyım diyorum gidemedim .kaydirigubbakcemile3
marmariste nerdesiniz?ben armutalanda bide sitelerde oturmuştum.en son devlet hastanesini tam krşıdan gören bir evde oturmuştuk.ışıkların orda.karşıya geçince yukarı yürüyodum hasteanedeydim.ama araç gürültüsünden balkonda kafam şişiyodu.
bak şimcik anılarım depreşti.çok ösledim oraları yaa.canım marmarisim benim.
iyi madem son ay bende başlıyım sürmeye.9.ayda başlıcakmışız cnm öle diyolarr
güle güle afiyet olsun canım
kız valla bence önceden sürelim.ne bilem doktora soralım söylesin bi krem alalım.ben bu gidişimde 30 haftalık olcak bebişim daha erkende ondan sonraki gidişimde sorarım.haftaya gitcemde doktora ay heyecanlandım.ne kadar oldu sıpam acaba
ay içiyom şimdi aldım koca bi bardak soğuk soğuk iyi gidiyo valla
ayy yorulmuşum yaa gezecem deyüü uykum geldii mirmirmirmirmirmirmirmir
yani kaçıncı haftada datlum.şimdi doğuma bikaç hafta kalamı başlayacaz.ay ben bu gidişte sorammı doktora krem ismi önersin
ay siz yazın ben az uzanam sonra gelip cevap yazarım kızlar.belim çok ağrıyo.
aaaaaaaa delüüüüüüüü nispet yapar gibi olmazki ama.ben üç gündür evden çıkmadım ya kociş çok çalışıyo son üç gündür.izinli olduğu ilk gün atacam kendimi dışarı.ay izinli olacağı gün bile belli değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?