ben arif eniştemin burcundanım bende eğlenceli bi ayıyım tubanın deyimiyleee :roflol::roflol::roflol: yay burcuyum nannnnn:roflol::roflol:
millletttttttttttttttt ben geldim nannnn cerin geldiiiiiiiiii napıyonus manyak karularrr özledim hepinizi haaaa
benimde yükselenim yay bende mi ondan böleyim nann bi sinirliyimki bazen farkına varıyorum ama genede alttan almıyorum bu hamilelikte dahada bi değiştim yaa kötüyüm resmen
nan benim herifftee 13aralık doğumlu heeeee
o yüzden siz benziyonuss birbirinize bu kadar :roflol:
özge sen malatyalıymışsın gıııı
toprağım benimmmmm bende malatyalıyımm Şeniz
demı yaffkaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
dılmuh canım ben eklemıyorumsenı sen hesabını dondurdun mu gıı sen ekle benııı..
ne fenayım demı özge halem ekleyın deyomm
ben dün alacaklarımın listesını kaybettım sandım ağlamaya başlıcaktımm yaaakızlar ben bebişimin çantasını hazırlamaya başlıyom artık.tabi tam anlamıyla hazırlamak değil.sadece eksik ne var diye görmek için.eksikler bitincede yıkar koyarım çantaya.mantıklı hemi.
nan nehir ahanda gene başladım sorulara
he canım haklısın affet biiziii:kedi::1hug:ben arif eniştemin burcundanım bende eğlenceli bi ayıyım tubanın deyimiyleee :roflol::roflol::roflol: yay burcuyum nannnnn:roflol::roflol:
he nan yeter ekle ekle koptun haaahihoyyythihoyyyt
hoşgeldın tatlımm nasılsın bakalım biz iyiyiz..millletttttttttttttttt ben geldim nannnn cerin geldiiiiiiiiii napıyonus manyak karularrr özledim hepinizi haaaa
he bende cabuk sinirlenir tez söenerim valla sende bizdensin ozaman :roflol::roflol:
abowwwwwwwwww 14 aralukta ben doğmusum nanopuyorumnanaktan
demek hemşoyuk haaaaaaaaaaaaaa onun için kan çekti nan seni çok seviom ben bayılıomm valla toprammmmmmmmmmŞenizŞenizŞenizŞeniz
ölee resimlerde gördükk pekte özlemiş gibi bi haliniz yoktu hanfandii :dilcikar:
angaralı hatunlarlan keyfiniz gayet yerindeydiii :dilcikar:
millletttttttttttttttt ben geldim nannnn cerin geldiiiiiiiiii napıyonus manyak karularrr özledim hepinizi haaaa
he bende cabuk sinirlenir tez söenerim valla sende bizdensin ozaman :roflol::roflol:
abowwwwwwwwww 14 aralukta ben doğmusum nanopuyorumnanaktan
demek hemşoyuk haaaaaaaaaaaaaa onun için kan çekti nan seni çok seviom ben bayılıomm valla toprammmmmmmmmmŞenizŞenizŞenizŞeniz
nan bizim heriftee çok sabırlıdır geç sinirlenir ama zor yatışır :1ninca:
hee gıı hemşoyukk demek kan çekiyoduuu
maaaaaalatya maaaaaalatya bulunmaz eşii
tey tey teyyyyy:teytey: :teytey: :teytey:
hoşgeldin şekeirm
kız bende boğa burcuyum ama bende çok çabuk sinirlenirim çok çabuk sönerim.
şark için malatyaya gitmek istemiştik ama olmadı vana geldüüüüüüüüük.:sinifsinif:
anam malatya sark deimi geciy polislerde bizde ara bölge deyin gecio şark deyi geçmiyyzemuszemuszemuszemus
he ya şark deyi geçiyi.demek askerlerle polislere farklı şark illeri.
facete ebişin sayfasında gitte bakkkhee hacı resmi koydu mu nan bu karular hemen basıldık yane desene kaydirigubbakcemile3 dur oglum senne de buluşup çekunuruk hem ben azmettim dere tepe dolanıp topicteki tüm karularnan tanışazaamm
ay resim nerdeki bende bi göreydim gıı
bende boğa burcuyummm hihoyyythoşgeldin şekeirm
kız bende boğa burcuyum ama bende çok çabuk sinirlenirim çok çabuk sönerim.
şark için malatyaya gitmek istemiştik ama olmadı vana geldüüüüüüüüük.:sinifsinif:
he nan neresindensin hemsom yahuuu opuyorumnanaktan
gönülleri coşturur ayla güneşinnn :teytey::teytey::teytey::teytey:
facete ebişin sayfasında gitte bakkk
bende boğa burcuyummm hihoyyyt
güneş miydii gı oo
ben güreş biliyodummm:uhm:
ben az kacıyom kızlar anamın yanına buralardayım geneee
:gitme::gitme::gitme:
off bende uzansam azıcık otur otur dötüm acıdıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?