kızlar ben kaçıyom.kocişim çıkmış geliyomuş eve.gidem yemek falan hazırlayam.dikkat edin kendinize.
hem ben senlen daha buluşmam şekerimmm senin hamile olup olmadığın bilee belli değilmişşhee hacı resmi koydu mu nan bu karular hemen basıldık yane desene kaydirigubbakcemile3 dur oglum senne de buluşup çekunuruk hem ben azmettim dere tepe dolanıp topicteki tüm karularnan tanışazaamm
ay resim nerdeki bende bi göreydim gıı
oha diorum sana çakma malatyalı :roflol::roflol::roflol::roflol:
Malatya Malatya bulunmaz eşin
Gönülleri coşturur ayla güneşin
Aman anom aman anom Kernekli misin
Kerneğe gelmeye de yeminli misin
Malatya'yı baştan başa çiçek bürüdü
Tanrı takmış alnına yeşil zümrüdü
(Malatya'nın gençleri almış yürümüş)
Aman anom aman anom Kernekli misin
Kerneğe gelmeye de yeminli misin:teytey::teytey::teytey::teytey:
:gitme: güle güle tatlımmmkızlar ben kaçıyom.kocişim çıkmış geliyomuş eve.gidem yemek falan hazırlayam.dikkat edin kendinize.
ay bacılar ya ben zahmet edip artık şu magnezyumu içsem ei olacak ayy sabah bi sağ bacak bi sol bacak ööle bi kramp girdiki uykuda geberiodum sankeee
hamarat hatunnn vereliniortakçok acıktım yaa koçişi bekledım işten nasıl çıkcak die.mesaiye kalcakmış aklımdakı yemeği değiştirdim.pratikbişi pişiriyorum yarım saate hazır...mafoldumben
anam bu ne nan giden gidene çil yavrısı kimin dağıldınız naaannn
hem ben senlen daha buluşmam şekerimmm senin hamile olup olmadığın bilee belli değilmişş
senin yanında dolanıpta komplekse giremem :umursamaz:
neyse kızlar biz kayınvaldemlere gitcez görüşrüzü hade opm by by
bilmem artık ben görenlerin yalancısıyımmm :sinifsinif:yoh nan o angaralu karularun gözleri bozuk bi kerem ayu gibi göbeem var benimmmm sositososito gömleem çookk genişti hacı o yüzden onnar annayamadı bady giyersen pırtlar tabe ben giymişim bilmem kaç beden gömleği kamuflaj yane :jeyyar:
bide ben kız anası olarak her bi yanlarımdan kilo aldığım içünnn de onnara öle gelmiş olabülüüü aaaaaa iki saat açıklama yapıyos ulan bende nişantaşı çocuğuyum benimde göbeem var taaa mıııı :mymeka: hemide hamile olduğum belli kiiiiiiii otobüste bağa yer veriylerr kara kaşıma kara gözüme deeeel heralde demiiiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden
neyse kızlar biz kayınvaldemlere gitcez görüşrüzü hade opm by by
bilmem artık ben görenlerin yalancısıyımmm :sinifsinif:
ayyy ne güzel yaaaakızlar minik kuşumun odasını boyadı koçiş şimdi pek güzel oldu yeşil yeşilzemuszemus
tabe kızlar kötü bişi dediyse de buluşmak istemiosan bilemem artık göbee bahane mi yapıyon nan yoksa hıı :çok üzgünüm:
ayyy ne güzel yaaaa
güle güle kullan zemuszemus
yok nan sadece hamile olup olmadığı belli bile değil dedi ebişş
senin yanında dolanırken hep boynu bükük dolaşmışşş kaydirigubbakcemile3
kızların hepsi çok tatlıydı yaçok güzel oluy ha hamile hamile topluca gezmek falla :)istanbulda da yapmak lazım nan böle bi organizasyonn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?