2009 Kasm Anneleri

ay bacılar ya ben zahmet edip artık şu magnezyumu içsem ei olacak ayy sabah bi sağ bacak bi sol bacak ööle bi kramp girdiki uykuda geberiodum sankeee

hem ben senlen daha buluşmam şekerimmm senin hamile olup olmadığın bilee belli değilmişş
senin yanında dolanıpta komplekse giremem :umursamaz:

hee yaa ölemiş bende şimdi üşenmedim araştırdım internette
ne biliyim ben nan bu türküyü heç ölee dinlemedim kii
hep halay çekerken dinledimm
halay çekerkende kendimden geçtiğimi göz önünde bulundurursak sözleri anlamamış olmam gayet normalll :teytey:

çok acıktım yaa koçişi bekledım işten nasıl çıkcak die.mesaiye kalcakmış aklımdakı yemeği değiştirdim.pratikbişi pişiriyorum yarım saate hazır...mafoldumben

kızlar ben kaçıyom.kocişim çıkmış geliyomuş eve.gidem yemek falan hazırlayam.dikkat edin kendinize.
:gitme: güle güle tatlımmm
ay bacılar ya ben zahmet edip artık şu magnezyumu içsem ei olacak ayy sabah bi sağ bacak bi sol bacak ööle bi kramp girdiki uykuda geberiodum sankeee

yol yorgunluğundan olmuş olmasın canımmm

hem ben senlen daha buluşmam şekerimmm senin hamile olup olmadığın bilee belli değilmişş
senin yanında dolanıpta komplekse giremem :umursamaz:

yoh nan o angaralu karularun gözleri bozuk bi kerem ayu gibi göbeem var benimmmm sositososito gömleem çookk genişti hacı o yüzden onnar annayamadı bady giyersen pırtlar tabe ben giymişim bilmem kaç beden gömleği kamuflaj yane :jeyyar:
bide ben kız anası olarak her bi yanlarımdan kilo aldığım içünnn de onnara öle gelmiş olabülüüü aaaaaa iki saat açıklama yapıyos ulan bende nişantaşı çocuğuyum benimde göbeem var taaa mıııı :mymeka: hemide hamile olduğum belli kiiiiiiii otobüste bağa yer veriylerr kara kaşıma kara gözüme deeeel heralde demiiiiiiiiiiiiiiiiiiii delikafadulden

bilmem artık ben görenlerin yalancısıyımmm :sinifsinif:
neyse kızlar biz kayınvaldemlere gitcez görüşrüzü hade opm by by

:gitme: güle güle canım

kızlar minik kuşumun odasını boyadı koçiş şimdi pek güzel oldu yeşil yeşilzemuszemus
ayyy ne güzel yaaaa
güle güle kullan zemuszemus
tabe kızlar kötü bişi dediyse de buluşmak istemiosan bilemem artık göbee bahane mi yapıyon nan yoksa hıı :çok üzgünüm:

yok nan sadece hamile olup olmadığı belli bile değil dedi ebişş
senin yanında dolanırken hep boynu bükük dolaşmışşş kaydirigubbakcemile3

kızların hepsi çok tatlıydı ya çok güzel oluy ha hamile hamile topluca gezmek falla :)istanbulda da yapmak lazım nan böle bi organizasyonn

kimler var nan istanbıllı sen ben krispi danası gelse memleketten zeytün var karakız varr başka kimler istanbullu aslında bi eminönü yapabülürük abuuu 10 tanee hamile karu harika olur laaa :)))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…