2009 Kasm Anneleri

cerin hoşgeldin...

dün çok yormuşsunuz kendinizi şekerkaydirigubbakcemile2 hasta edeceniz kendinizi, bugün dinlenin bariii...

cerin hoşgeldin...

dün çok yormuşsunuz kendinizi şekerkaydirigubbakcemile2 hasta edeceniz kendinizi, bugün dinlenin bariii...

sen nie gelmedin ulennnn :mymeka: ben teee istanbıllardan yetiştim geldim de sen ve itek gelmediniz çakma angaralılar siziiiiiiiiiiii
valla hacı gezdik oturduk ben bide istanbula da döndüm abuu yorgunum yarın izin bitio iş başı hiiçç çekilmessssssss :sinifsinif:

canım hem eşim hem de kayınvalidem şehir dışına gittiler... onlarla uğraştım yaaa. eşimn planları vardı ama onları bile yapamadık... önde lkocişimi yolcu ettim sonra da annesini... çok sterdim yoksam kıııızzz...:kedi:

heee ben çakma angaralıyım... ben kendime angaralı demiyom ki zatiiiiilülülülülülü
ooo yarın zorlu bir iş günü bekliyo seni.şimdiden kolay gelsin şekerim:gitme:

millletttttttttttttttt ben geldim nannnn cerin geldiiiiiiiiii napıyonus manyak karularrr özledim hepinizi haaaa

delikafaduldendelikafadulden hşgeldinn nann delüüü Şeniz özledüm seniii

ohhh zemuszemus allah içine sindirsin cnmm :Saruboceq:

ölee resimlerde gördükk pekte özlemiş gibi bi haliniz yoktu hanfandii :dilcikar:
angaralı hatunlarlan keyfiniz gayet yerindeydiii :dilcikar:

demi nannn :dilcikar::dilcikar:

bidahakine beni görmeye gel nan

ay bacılar ya ben zahmet edip artık şu magnezyumu içsem ei olacak ayy sabah bi sağ bacak bi sol bacak ööle bi kramp girdiki uykuda geberiodum sankeee

iç nm valla çok faydası var yaaaa kaydirigubbakcemile5

biz öle duymadııııkkk

kızlar minik kuşumun odasını boyadı koçiş şimdi pek güzel oldu yeşil yeşilzemuszemus

ohhh güle güle kullanın cnmmm opuyorumnanaktan

edoşummmmmmmmmmmmm napıyon egemin taşıyıcısııııııı ( bu taşıyıcı daaa nehirin lafı haa :))

özlicen tabeeeee bende ösledim yaaa
edoşşşşşş angarada bi polar takım gördüm maviş inekli ::)) alt üst polar içine de penye den oluşan bi takım ama didim oğluşun poları var dunya kaa bu tarz şeyleri var alem mii almayem mi yoh didim ben en iyisi o takıma taktım kafayı gidem ona bakam allam işallah kalmıştır ona o kaa taktım ki kafayı satılırsa yıkılırım fallaa o takım egemin olmalı yaaaaaaaa :lepi:

naaaan bu aradaa hediyeleri en son ne zaman yolluyos nan ben dötümü kaldıramda gidem o takımı alam yane bi zahmet deee mi :))

ayyy kuzuuumm ordadamı egemi düşündünn kızzz :kedi::kedi:
alırsın kuzum acele etmee.
ben aldııım özgemin cicisiiiniii :lepi: emme komadım resiim sürpriz olsun sey koy eline geçinceekk opuyorumnanaktan

bencede işe yolla hem ordada hava basarun arkadaşım teee marmarislerden kızıma hediye yolladı deyü kaydirigubbakcemile2 orda ayrı bi posta sorada eve gelirken poşeti sallaya sallaya gelürün kaynana görümce kim varsa gösterurun baaakkk arkadaşım yolladı deyü delikafadulden

:roflol::roflol::roflol::roflol: görgüsüzzz:roflol::roflol:

ay şu hediyemi alamda bende yolliyam diğer emanetleri sanki bebiş varda giydiremiyon gibi gelio nası huzursuz oluyom annatamam hem insan cicişlerini bi an önce görmek ister demi gıı yolliyamda sev egenin cicişleriniii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…