2009 Kasm Anneleri

Günaydın herkese. Sizleri bir süredir takip ediyorum çok tatlısınız kızlaryerimseniben bende 28+5 günlük hamileyim.ankaralılar buluşmuş keşke bende daha önce katılsaydım aranıza bende gelirdim. Kartanesi seninle aynıyız galibavereliniortak. benimde senin gibi göbek deliğimin acıdığı zamanlar oluyor . Özellikle akşamları daha çok hissediyorum.

günaydın herkesler...
kaç gündür giremiyodum misafirler gitti bilgisayar çöktü anca geldi tamirden

ben de ct gezmekten acayip yorulmuşum karnım ağrıdı kociş de korktu noluyo die. ama dinlenince geçti şükür.

dün de ikinci tetanos aşımı oldum kalbini dinledik deli gibi atıyo bide çok hareketlendi yumurcak
dün sabah hele sol tarafımda arka arkaya bi hareketleri yaptı ki takla mı atıyo napıyo anlamadım ama çok heyecanlandım yaaa karnım hop hop oynadı tişörtün üstünden de belli oluyo valla...

aa hoşgeldin canıımm valla keşke gelseymişsin önceden neyse artık bi dahakini kaçırmaa yerimseniben
destna var bi de satımız aynı olan senin kız mı erkek mi? hangi doktora gidiyon?

hoşgeldiin sonunda evini toplayabildin heraldee

benim erkek canım. akay hast. tolga Bey e gidiyorum canım. Fena sayılmaz çok dr. araştırdım bu dr.u övdüler. sen bayan dr. a gidiyorsun galiba

hoşgördük şekerim anca geldim napiim aksilikler üst üste geldi işte
hala da bilgda bi dünya eksik var ben bi sürü şey kaydetmiştim hepsi gitmiş:)
sizin buluşma nası geçtiii

sormuşuzdır gııı hatırlamıyom kii emme internetten bi baksana ne yazıyo

ayyyyyyyy çıtırtım gelmişşşşşşşşşşşşşşşşşş hihoyyyt
hoşgeldim bacıııııııımmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan
çok ösledik nan seniiii ayyy gel bi öpem wallaaaaaa Şeniz
ay ben de dün akşam yoruldumm göbek deliğim acıdı kızlar ya sizde hiç beele bişi oluyomuu sankim bebek ordan çıkmaya çalışcak kiminn fisfisfis
anam senin kızda hep yanlış yollara sapıyoo heee kaydirigubbakcemile3
bi bulamadı çıkış yolunuu
geçen ağzından çıkmaya çalışıyoduu bugünn göbek deliğindennn yarın nerden çıkmaya çalışcak düşünmeye korkuyorrummmm delikafadulden
günaydın kıslar

günaydın ozzyyy hoşgeldiinn
biz seni aşağıda hep görüyoduk zateennn
keşke daha önce katılsaydın bizeeee a.s.

hoşgeldin şekercikkkkk
bende bugün ikinci tetanozz aşımı oldum geldimmmmmm zemuszemus

kızlar pusetler için çok ağır oluyor yokuşlarda , kaldırımlardan inip çıkarırken zor oluyor diyolar, o yüzden tüm anneler ilk başta çok fonksiyonu var diye puset alıp , sonraki yıl ağırlığından bezip kullanamadığından baston tip olan hafiflere geçiyormuş. boşuna almış oluyorlar yane . ben kış bebesi olacağı için bizimkiler ilk altı ay zaten araba kullanmayız sonra da artık oturabileceği için direk baston tiplilerden almak istiyorum.

bu arada cetveli nasıl yapıyorum?

günaydın kızlar.
kartanesi karnında ağrıyla birlikte sertleşme oluyor mu bir de sanki adet sancısı gibi ağrı ama hafiften ve 3-5 saniyeliğine.

[

günaydın ozzyyy hoşgeldiinn
biz seni aşağıda hep görüyoduk zateennn
keşke daha önce katılsaydın bizeeee a.s.

sizleri tanıyım dedim önce çok tatlısınız hepiniz yaaa. diğer ayların annel adaylarıda böyle mi bilmeme ama burası gerçekten çoook hoş.kaydirigubbakcemile3 keşke daha önceden keşfetseydimfisfisfis

ben de puset alıcam ama ilerde. şimdi hemen kullanmıycam şeyleri almıyorum ne gerek var sonra çıkar oğluşumla alırız:)

ozy hoşgeldin şekerim ben de bilemiyordum ama ticker factory e girersen yönlendriyo zatan bi dene istersen

kolum accık ağırlaştı tuğba ama ben aşıyı vurunuyorum sabah tee akşama başlıyo ağırlaşmaya gene de geçen seferki kadar ağır olmuyo

[
anam senin kızda hep yanlış yollara sapıyoo heee kaydirigubbakcemile3
bi bulamadı çıkış yolunuu
geçen ağzından çıkmaya çalışıyoduu bugünn göbek deliğindennn yarın nerden çıkmaya çalışcak düşünmeye korkuyorrummmm delikafadulden

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

valla bende de aynısı oluyor. göbek deliğime içerden sanki birşey bastırıyor gibi geriliyor. ben şimdiye kadar bu ayağı bu kafası falan diyemedim yaaa. siz nasıl anlıyonuz:1shok: gebelik cetvelini nasıl yapıyorum biri söylesin Allah rızası için

teşekkür ederim şekercik deneyim şimdi

Geçmiş olsun , tetanoz aşısı mı vurulduğun ?

slm cnm hoşgeldiinnn a.s.

slm cnmm opuyorumnanaktan geçmiş olsuunnn
bittimi işler sonundaa alkisalkisalkis

:roflol::roflol::roflol::roflol:
ayy tubişim geçmiş olsun yevriimmmm Şeniz

kaydirigubbakcemile5 katılıyorumm bende öle yapacamm vereliniortak

yaa koca bebenin naptığını nasıl anlamıyonuz nann kaydirigubbakcemile3
zaten poposu ve kafası toparlak..şimdi mesela benim oğluşumun kafası aşağıda sağda,poposu solda gövdesi yukarı doğru ayacıklarıda midemdee :roflol::roflol:

kolum accık ağırlaştı tuğba ama ben aşıyı vurunuyorum sabah tee akşama başlıyo ağırlaşmaya gene de geçen seferki kadar ağır olmuyo

benim geçenkide ölee olmuştu buda öle olur herhaldee
ama ikinciler daha az acıyomuşş
yaptıranlar ölee dedii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…