2009 Kasm Anneleri

muredaa bitti sayılır ya ufak tefek kaldı ama ben son haftalarda acayip yorulmuşum bakalım bugün dinlencem dün de evi temizledim bi daha:)

bugüne sadece çamaşır işim var o kadar

muredaa bitti sayılır ya ufak tefek kaldı ama ben son haftalarda acayip yorulmuşum bakalım bugün dinlencem dün de evi temizledim bi daha:)

bugüne sadece çamaşır işim var o kadar

güle güle kirlen cnmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bilmem kuzuummmmm
siz daha iyi bilirsinizzzz :dilcikar:

mafoldumbenmafoldumben amaa misafirim vardı yaaaaaa mafoldumbenmafoldumben

saol muredacım
artık ağırlaştım sanırım zorlanıyorum iş yaparken
aman normaldir normaldir

yaaa ben bütün gece inlemişim bel ağrısındaann :sinifsinif: kociş aradı şimdi belin nasıl diye dedim eccük ağrıyo sabaha kadar inledin diyoo :sinifsinif::sinifsinif:

:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

yaa koca bebenin naptığını nasıl anlamıyonuz nann
zaten poposu ve kafası toparlak..şimdi mesela benim oğluşumun kafası aşağıda sağda,poposu solda gövdesi yukarı doğru ayacıklarıda midemdee

--------------------------------------------------------------------------------
benim de adım şuursuza çıkcak sanırsammafoldumben

bende çok inliyomuşum belimden hooof naapçazz dah 2 ay var

üsülme cnm bn de anlamıyom

nehir hoşgeldin iiyiz şeker sen nasılsınnn

ozy ben de bazen fark ediyorum ama her zaman deil

azcık belim ağrıyo benm de... ama iyiyim şükür yok öyle bi sıkıntım
kızlar ya benm canm çok sıkılıyo bu yaz tatile de çıkamadık ya bunaldım 15 gün sonra gne işe başlıcam of aslında derdim gezmek deil de burdan uzakta bi yerde kocamla başbaşa azcık kafa dinlemek yoksa denize filan giremem heralde

nan ozzy hosgeldinde hakikaten canlzi kadar mixer kartanesi kadar suursuzsun :)))))))))))))))) nan o alıntılar ne o öle ortalığı kattın nan birbirineee

:roflol::roflol::roflol: nası biliyon başına gelceğiii :roflol:

slmm cnmm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

saolun kısslarrr bana bakın rüyamdaoğlumu gördüm nan cok mutluyum bembeyazdı doğurmustum anam tontik yanakları vardı fekat şişman değildi dolgun yanaklıydı ağlıodu kucağıma alıodum elimi yüzüne sürüodum susuodu gözünü dikip bana bakıodu diodum senmiydin içerden bana vuran hoşgeldin ama cokkkkkkkkkkkkkkkkk güzel bakıodu gözümeee yaaaaaaaaaaaaaaaaaa:kedi::kedi::kedi::kedi::kedi:

bide dün aşı oldum ya hadi kolumun üstüne yatmıyım dedim ama sola doğru da yatçaz ya:) acayip bi yatış geliştirdim korkudan da kolumu yan kıvırmışım elim kolum uyuşmuş gece bi uyandım ki tutulmuş sol tarafım inleye inleye sağa döndüm aman bide bacağımı makineye çarpıp çürüttüydüm onu da unuttum küt die gene aynı yerden vurdum:) sağa döndüm karnımı tuta tuta uyumaya çalıştım:) halim haraptı dün sormayın nasıl bi bilinçaltıysa bebişe bişi olcak die tırstığımdan uyuştum kaldımgece

bide dün bana iğne vuran hemşire, kalp atışlarını dinleyip kalkarken aman yavaş hızlı kalkma filan die bana hasta muamelesi yaptı ya ben normalde hızlı hareket ediyorum alla alla yanlış mı yapıyorum acep yoksa hemşire mi abartıyo anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…