2009 Kasm Anneleri

faceden msj attım ona bakalım tlf no vermişti başka biri çıkıyor. sizler aldınız mı geçen morelim çok bozuktu gittim hediye almaya kızımada bir iki şey aldım

bizde daha yolllamadık cnmm acele etme yaa illa 20 si sart değill :kedi:

güle güüle giysin berraaa :Saruboceq:

kizlar nane nasil kurutur biliyonuz mú
balkonda nanelerim vardi cok büyümüsler kestim onlari simdi ama nasil kurutucam bilmiyorum kendi hallerine biraksam kururmu acaba

ananem kurutuyo bana canım ,sofra bezine serip bi odada kurutuyo hiç bişe yapmıyosun sadece kurudukca ufalarsın elinlee aradaa yerimseniben

gastenin üstüne ser güneşe koy kurusunlr bi kaç gün sonra elinle onu ezzz annanem öle yapıoozemuszemuszemuszemus

güneş rengini alırmış yaavv yeşili gitmesin diye benim ananem odada kurutuyo opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

he gı bi mallık var deemiiiii üstümde bilmemki aslında iyiyim eme CADIARZU

heee çok afedersin varrrr bişeylerr :roflol::roflol::roflol:

gastenin üstüne ser güneşe koy kurusunlr bi kaç gün sonra elinle onu ezzz annanem öle yapıoozemuszemuszemuszemus

yapraklarını saplarından ayır öyle güneş olmayan bir yere bırak kurur kuruduktan sonra süzgeçte iyicene ez

ananem kurutuyo bana canım ,sofra bezine serip bi odada kurutuyo hiç bişe yapmıyosun sadece kurudukca ufalarsın elinlee aradaa yerimseniben

sagolun sekerleropuyorumnanaktan
yikanmiyomu kurutulmadan önce:uhm:
gerci dün yagmur yagdi ama benim icime sinmiyo yikasam cürürmü kiCADIARZU

saol canım ya şimdide isim konusu beni deli ediyorlar 7 ayıma giriyom kimse beni sormadı şimdide kızıma isim zeynep diyorlar gelde deli olma şimdi eşimde zeynep ikinci ismi olur diyor ben kabul etmiyom

ben de annamıyom bacım ya artık millet dışardan görüyo hareketleri ama kafa nerde bacak nerde ne bilem ben hadi bi sertlik olyo taam da kafa mı toto mu nerden anlıyonuz gıı
nasıl yaaa hatuna bak sanki içeri kamera koymuşş kaydirigubbakcemile3
benim de adım şuursuza çıkcak sanırsammafoldumben
:roflol: :roflol: :roflol:
nan ozzy hosgeldinde hakikaten canlzi kadar mixer kartanesi kadar suursuzsun :)))))))))))))))) nan o alıntılar ne o öle ortalığı kattın nan birbirineee

:roflol: :roflol: :roflol:

saol canım ya şimdide isim konusu beni deli ediyorlar 7 ayıma giriyom kimse beni sormadı şimdide kızıma isim zeynep diyorlar gelde deli olma şimdi eşimde zeynep ikinci ismi olur diyor ben kabul etmiyom

anaam ne bu zeynep takıntısı nann :roflol: herkeste bi zeynep gidiyyy :roflol:
ben seviyom çok zeynebi emme berra çok güzeeell yaa :lepi:

usg yuttum nann :roflol::roflol:
kız vallaa anlıyosun kocaa bebe garii kemikleri batıyy lülülülülülü

bende sıcaklardan iyice mayıştım yaaa bende de var nan cerinnnnnnn o mallıkdan :roflol:

ayyy estagfirullaahhhhh :roflol::roflol::roflol:

kıızz kartanesi ben tv de bu tarifeyi görünce sen sanıyom haaa :roflol::roflol::roflol: aceyip özdeşleştirdimm :roflol::roflol:

ya kızlar benim berram hareket ederken karnım yükseliyor bir de alçalıyor gözlerimlen görüyom hareket ettiğini siz görüyonuz mu

onlar zeynep desinler biz berra diyecez.ben beramın hareketini karnıma bakıyom dışarıdan görüyom karnım bir yükseliyor bir iniyor içinde bir şey hareket ettiğini görüyom

bende sıcaklardan iyice mayıştım yaaa bende de var nan cerinnnnnnn o mallıkdan :roflol:
sicak demeyin yaa bayiliyorum evin icinde bile acayip sicak havalar

yıkayı ver sonra bezin içine sar ıslaklığı gitsin gazete nin üstüne bırak güneş görmeyn bir yer olsun
tamam canim tarif icin mercüü

ya kızlar benim berram hareket ederken karnım yükseliyor bir de alçalıyor gözlerimlen görüyom hareket ettiğini siz görüyonuz mu
tabiki hayatim hatta o gezinirken karninin icinde ben elimi koyuyorum üstüne sert kemik yapisini bile hissedebiliyorum

onlar zeynep desinler biz berra diyecez.ben beramın hareketini karnıma bakıyom dışarıdan görüyom karnım bir yükseliyor bir iniyor içinde bir şey hareket ettiğini görüyom

kızz sade ben değil yanımdakilerde görüy kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bam bamm oğlumun hareketinii kaydirigubbakcemile3

slm canlarım
ben geldim
ne örüyonuz bakem
ben dün tetanoz oldum 2.kez
önce tartıya çıkardılar tabi anam 1 kilo daha almışım moralim bozuk yawww
toplamda 8 kilo etti kendimi heçççç beğenmiyom dünde kociş
sankim selülütlerin artmış dedi mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bide kolum ağrıyyyy offf offfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…