faceden msj attım ona bakalım tlf no vermişti başka biri çıkıyor. sizler aldınız mı geçen morelim çok bozuktu gittim hediye almaya kızımada bir iki şey aldım
kizlar nane nasil kurutur biliyonuz mú
balkonda nanelerim vardi cok büyümüsler kestim onlari simdi ama nasil kurutucam bilmiyorum kendi hallerine biraksam kururmu acaba
gastenin üstüne ser güneşe koy kurusunlr bi kaç gün sonra elinle onu ezzz annanem öle yapıoozemuszemuszemuszemus
he gı bi mallık var deemiiiii üstümde bilmemki aslında iyiyim eme CADIARZU
gastenin üstüne ser güneşe koy kurusunlr bi kaç gün sonra elinle onu ezzz annanem öle yapıoozemuszemuszemuszemus
yapraklarını saplarından ayır öyle güneş olmayan bir yere bırak kurur kuruduktan sonra süzgeçte iyicene ez
ananem kurutuyo bana canım ,sofra bezine serip bi odada kurutuyo hiç bişe yapmıyosun sadece kurudukca ufalarsın elinlee aradaa yerimseniben
sagolun sekerleropuyorumnanaktan
yikanmiyomu kurutulmadan önce:uhm:
gerci dün yagmur yagdi ama benim icime sinmiyo yikasam cürürmü kiCADIARZU
heee çok afedersin varrrr bişeylerr :roflol::roflol::roflol:
bizde daha yolllamadık cnmm acele etme yaa illa 20 si sart değill :kedi:
güle güüle giysin berraaa :Saruboceq:
ananem kurutuyo bana canım ,sofra bezine serip bi odada kurutuyo hiç bişe yapmıyosun sadece kurudukca ufalarsın elinlee aradaa yerimseniben
ben de annamıyom bacım ya artık millet dışardan görüyo hareketleri ama kafa nerde bacak nerde ne bilem ben hadi bi sertlik olyo taam da kafa mı toto mu nerden anlıyonuz gııvalla bende de aynısı oluyor. göbek deliğime içerden sanki birşey bastırıyor gibi geriliyor. ben şimdiye kadar bu ayağı bu kafası falan diyemedim yaaa. siz nasıl anlıyonuz:1shok: gebelik cetvelini nasıl yapıyorum biri söylesin Allah rızası için
nasıl yaaa hatuna bak sanki içeri kamera koymuşş kaydirigubbakcemile3slm cnm hoşgeldiinnn a.s.
slm cnmm opuyorumnanaktan geçmiş olsuunnn
bittimi işler sonundaa alkisalkisalkis
:roflol::roflol::roflol::roflol:
ayy tubişim geçmiş olsun yevriimmmm Şeniz
kaydirigubbakcemile5 katılıyorumm bende öle yapacamm vereliniortak
yaa koca bebenin naptığını nasıl anlamıyonuz nann kaydirigubbakcemile3
zaten poposu ve kafası toparlak..şimdi mesela benim oğluşumun kafası aşağıda sağda,poposu solda gövdesi yukarı doğru ayacıklarıda midemdee :roflol::roflol:
:roflol: :roflol: :roflol:benim de adım şuursuza çıkcak sanırsammafoldumben
nan ozzy hosgeldinde hakikaten canlzi kadar mixer kartanesi kadar suursuzsun :)))))))))))))))) nan o alıntılar ne o öle ortalığı kattın nan birbirineee
saol beee :roflol::roflol:
sagolun sekerleropuyorumnanaktan
yikanmiyomu kurutulmadan önce:uhm:
gerci dün yagmur yagdi ama benim icime sinmiyo yikasam cürürmü kiCADIARZU
saol canım ya şimdide isim konusu beni deli ediyorlar 7 ayıma giriyom kimse beni sormadı şimdide kızıma isim zeynep diyorlar gelde deli olma şimdi eşimde zeynep ikinci ismi olur diyor ben kabul etmiyom
ben de annamıyom bacım ya artık millet dışardan görüyo hareketleri ama kafa nerde bacak nerde ne bilem ben hadi bi sertlik olyo taam da kafa mı toto mu nerden anlıyonuz gıı
nasıl yaaa hatuna bak sanki içeri kamera koymuşş kaydirigubbakcemile3
bende sıcaklardan iyice mayıştım yaaa bende de var nan cerinnnnnnn o mallıkdan :roflol:
anaam ne bu zeynep takıntısı nann :roflol: herkeste bi zeynep gidiyyy :roflol:
ben seviyom çok zeynebi emme berra çok güzeeell yaa :lepi:
usg yuttum nann :roflol::roflol:
kız vallaa anlıyosun kocaa bebe garii kemikleri batıyy lülülülülülü
ayyy estagfirullaahhhhh :roflol::roflol::roflol:
sicak demeyin yaa bayiliyorum evin icinde bile acayip sicak havalarbende sıcaklardan iyice mayıştım yaaa bende de var nan cerinnnnnnn o mallıkdan :roflol:
tamam canim tarif icin mercüüyıkayı ver sonra bezin içine sar ıslaklığı gitsin gazete nin üstüne bırak güneş görmeyn bir yer olsun
tabiki hayatim hatta o gezinirken karninin icinde ben elimi koyuyorum üstüne sert kemik yapisini bile hissedebiliyorumya kızlar benim berram hareket ederken karnım yükseliyor bir de alçalıyor gözlerimlen görüyom hareket ettiğini siz görüyonuz mu
onlar zeynep desinler biz berra diyecez.ben beramın hareketini karnıma bakıyom dışarıdan görüyom karnım bir yükseliyor bir iniyor içinde bir şey hareket ettiğini görüyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?