ben daha 4 kilo aldım gerçi kilo verdim bu araslm canlarım
ben geldim
ne örüyonuz bakem
ben dün tetanoz oldum 2.kez
önce tartıya çıkardılar tabi anam 1 kilo daha almışım moralim bozuk yawww
toplamda 8 kilo etti kendimi heçççç beğenmiyom dünde kociş
sankim selülütlerin artmış dedi mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
bide kolum ağrıyyyy offf offfff
kızz sade ben değil yanımdakilerde görüy kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bam bamm oğlumun hareketinii kaydirigubbakcemile3
bende sıcaklardan iyice mayıştım yaaa bende de var nan cerinnnnnnn o mallıkdan :roflol:
yaremcim ben eşimi valla zeynep isminden vazgeçirdim
hemide heç zorlanmadım kendi isteğiyle
ama isim topiğimin faydası çok oldu
zeynep konusunda olumsuz eleştirileri okudu zaten yetti ona
sen de öle yap biz kasım anneleri birleşir zeynep isminin çok olduğunu herkesde olacak falan deyü
kötülerük ha ne dersin.
slm canlarım
ben geldim
ne örüyonuz bakem
slm canlarım
ben geldim
ne örüyonuz bakem
yok kıııı küsmem öyle kolayına . şu face teki gruba şekercik üye oldu ya bende oldum kim kimdir diye bakınıyordum. herkes yok ama orda dimi? Bende tanıttım gendümü :1rolleyes:ozzzy küstünmü kıııııı :dilcikar::dilcikar:
slm canlarım
ben geldim
ne örüyonuz bakem
kız dikkatlie bakarsan göbeğine hareketini görürsün karnının inip çıktığını hissedersin
kıslar yaww karakızım nerde iznemi ayrıldı göremedimde bayadır
ben hala sırtüstü yatıyom dra sordum 30. haftaya kaa bişe olmaz dedi ben de son ana kadar hakkımı kullanmaya çalışıyom :roflol: :roflol:bide dün aşı oldum ya hadi kolumun üstüne yatmıyım dedim ama sola doğru da yatçaz ya:) acayip bi yatış geliştirdim korkudan da kolumu yan kıvırmışım elim kolum uyuşmuş gece bi uyandım ki tutulmuş sol tarafım inleye inleye sağa döndüm aman bide bacağımı makineye çarpıp çürüttüydüm onu da unuttum küt die gene aynı yerden vurdum:) sağa döndüm karnımı tuta tuta uyumaya çalıştım:) halim haraptı dün sormayın nasıl bi bilinçaltıysa bebişe bişi olcak die tırstığımdan uyuştum kaldımgece
bide dün bana iğne vuran hemşire, kalp atışlarını dinleyip kalkarken aman yavaş hızlı kalkma filan die bana hasta muamelesi yaptı ya ben normalde hızlı hareket ediyorum alla alla yanlış mı yapıyorum acep yoksa hemşire mi abartıyo anlamadım
hof benim herifte bana şimdi bizimki anneeee dermiş şimdi gibi salakça şeyler söyleyip sinir ediyor beni yaaaa gıcık şey zorla kabus gördürecek bana rüyalarımda. zaten zor uyuyorum , kızlar burnu tıkanan varmı gebelikte yaaa. benim 4. aydan itibaren burnum tıkanıyor özellikle yatıncamafoldumben
benim deeeeee oof hem de ne zamandır tıkalı yaa nefret ettimmevet canım benim de sürekli tıkanık gibi burnum ve aldığım nefes yetmiyor gibi geliyo bana... ama normalmiş o yüzden takmıyom kafamaa.s...
ben şimdilik ondan da vazcaydım sallamaya alışmasın yatırıp sırtını sıvazlayarak uyutmayı planlıyorum baktım dinlemiyo o zaman alabülürüm ööle bişeekızlarrr dün bebe dükkanına gittim bayaaa bi büyük bi yer kraf dondolino vardı ya sleeper olarak ta geçiodu hani ona baktım
ya karar veremiom bi türlü özellikleri güzele benziodu aslında ama yatacağı şey çok yumuşak altındaki plastik sert gelir gibi geldi bana kızda böyle direk yatırmassınız zaten bi battaniye falan koyarsınız dedi ay ne bülem ya çok kararsız kaldım yauw
yaa mureda benim çok hoşuma gitti şu dondiler ama sen böle diyince kafam karıştı:uhm: bizde 2 yıl garantisi olursa alırık:lepi:
haaa aklıma gelmişken KARTENESİ nerde baktınız dondolinoya canım.. ben hiçbiyerde görmediiim
hosgeldin zeytüünnkarazeytin .!.:slm canlarım
ben geldim
ne örüyonuz bakem
sankim selülütlerin artmış dedi
he naann öleee opuyorumnanaktanyapma yauwwwwww laelaelaelaelae
hosgeldin zeytüünn
kilolari niye dert ediyosun ki bende 7 aldim ama hic umrumda degil
hem senin face den resmine baktim ben hic öyle tombalak durmuyo....
selülit konusunda bisey diyemem cünkü bende de var ve giderek artiomafoldumben
gecen gün tv de ender sarac diyodu kadinlarin birazcik selilütli olmalari cinsel acidan aktif bi hayat yasadiklarini gösterir diye :jeyyar:
duyda inanma valla ne aktiflik ne aktiflik:1no2:
şekerciğim geçmiş olsun sana da cnm
annelik belli olsunda doğumdan sonra bişey kalmasa bari
bide arkideşten duydum doğumdan 2-3 ay sonra acayip saç dökülmesi oluyormuş avuç avuç
bebiş vücuttaki çinkoyumu ne alıyormuş ondan o yüzden vitamin veriyorlarmış
onlarda daha da kilo yapıyormuşmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?