nann otururken baktım ben ayaga kalkınca delik tamamen görünmüyo :roflol:
allahın delüsü oturunca bende görüom ayaktayken bakacan hey allahım yaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: bızde lazum dıye geçinion nan :mymeka:yanlız ben heç bişe anlamadım kızların dediğinde
nee kaaa fıransız kalmıım karadeniz şivesine:roflol::roflol::roflol::roflol:
allahın delüsü oturunca bende görüom ayaktayken bakacan hey allahım yaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
korktum nannnn :Saruboceq::kedi:
:roflol: bızde lazum dıye geçinion nan :mymeka:
:roflol: :roflol: he hacı banadamı alsak nee
o zaman sen aşağı karadenizdensin habarın yok baksana sen anlamışsın sor bakem anana babana seni nerden almışlar nan:roflol::roflol:anam sen yukarı karadenizlisin sizin orası kibar o bakımdan anlamadın :roflol::roflol::roflol:
nan ben ne ayaktayken ne otururken göremedim delüğüü ozaman benim oğlanın pek gelmeye niyeti yok heee:roflol::roflol::roflol:allahın delüsü oturunca bende görüom ayaktayken bakacan hey allahım yaaaaaa:roflol::roflol::roflol::roflol:
:roflol: bızde lazum dıye geçinion nan :mymeka:
:roflol: :roflol: he hacı banadamı alsak nee
slm güzeller ben geldim sabah enesimi dr.a götürdük sabahtan beri kusması vardı ishal başlangıcıymış bu aralar çok salgın var yaaaa
o zaman sen aşağı karadenizdensin habarın yok baksana sen anlamışsın sor bakem anana babana seni nerden almışlar nan:roflol::roflol:
nan ben ne ayaktayken ne otururken göremedim delüğüü ozaman benim oğlanın pek gelmeye niyeti yok heee:roflol::roflol::roflol:
heee asıl laz senmişsin nan baksana çillerinde var karadenizlilerde çillide oliii:roflol::roflol:
kızlarrrr ben kaçıyom nan egeme ciciş bakmaya didiom akşama anca dönerün heralll
anam valla nerden bildin benim temellerim ordu fatsada atılmış :roflol::roflol: anamların ilk görev yeri yani ben aşşağı karadenizliyim :roflol::roflol::roflol::roflol:
hemşom nasılsın
sağa demedim nan ben sen çillimisin:roflol::roflol:
iyiyim canım ya. dr gidecem birazdan tahlil sonuçlarını almaya. arkadaşı bekliyom. sen ne ediyon. bebiş nasıl
e uyus benim yazımın altına yazmısın artı benimde çillerim var:umursamaz::umursamaz:
ölemi yapmışım aa pardon şekerim
senindemi çillerin var anaaaa bunu yeni duydum sütççiii çiilliiiiii:roflol::roflol:
sağlık ocağına gittim tansyonum büyük 8 küçük 5 düşük yani eşim bir şey söylediğind artık kaldıramıyom hemen üzülüyom ve sonuç tansiyon düşüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?