2009 Kasm Anneleri

kız bende kazıklanmamışım bunnardan hee hemen hemen aynı paralara aldım bendee :lepi:
lazımmış gögüs pedi yaavv çok kullanılıyomuş opuyorumnanaktan

nan insan yeni doğuracak karılara öle şeyler anlatırmı çatlak.şöyle güzel güzel şeylerden bahsette gözümüz korkmasın.

nan güzel taraflarıda var tabe mesela ben kızımı beşiğe bile koyamazdım onun kokusu çok hoşuma gididi yüz yüze yatıyodum sabaha kadar kokluyodum kızımı çok duygulanıyo insan çoğu kez ağladımsenağlama sevinçten bu benim kızımmı dedim inanamadım uyku aralarında gülmeleri çok hoş ve klomik oliiikaydirigubbakcemile3 hepsini kameraya çektim şimdi izleyince ağlıyorum ne günlerdi beee hele göğsümde uyuması yokmuydu bak şimcik yine duygulandım yaaaaaaa
senağlamasenağlama

saolun kıslar darısı eksiklerini tamamlayamayanlara inşallah
bi de kelebekli kapı süsü yaptık
orayı tavsiye ederim
biz adamla birlikte yaptık
benim evde de yapacağım bir kaç süslemesi olcak yarın bitirirsem fotosunu koyarım
kelebek bana 15 ytl mal oldu
bebek şekerlerini de ucuza getirdik onlarıda evde kendim yapacam
kelebek aldık renk renk tülmıknatısla yapıp verecem millete

opuyorumnanaktan güle güle kullaanınnn opuyorumnanaktan

:mymeka::mymeka: korkutma nan biziiiii :mymeka::mymeka:

bende korse giyem diyom yavvv :kedi::kedi:

gıııı peki biz korseyi kaç beden alcaz hamilelikten önceki beden ölçümüze göremi alsak.ben şort gibi olanlardan alam diyom malum selülitte oldu ya belkim faydası olur.hem kilo verene kadar moral verir gııııııı

canım valla bende aldım ama gerekli olurmu hiç bilemiyom.ama süt geliyomuş göğüsten ya o zaman sütyene geçmiyomuş kullanınca.

anaaaammmmm ne güzel annaatıın kızzz senağlama valla bende çok duygulandım yaaaa senağlamasenağlama
allahımm bebelerimizee sağlıkla kavuşturrr :Saruboceq::Saruboceq:

kız bende hani bebekler minicik ellerini annenin memişine koyup uyuyo ya ayyyyyyyy bayılıyom yaaaaaaaaaaaaa.ay benimki yaparsa yerim ben o sırada herhal.

edam sen nerden aldıydın onları bakem
senin eksiğin yoktu sanırsam
bizim bi karyola kaldı onuda yarın alcaz model belli zaten
bide kadife tulumlar aldım 5 ytl 7.5 ytl 10 ytl toplam 3 adet
2 adet de pijama takımı onun da tanesi 5 ytl
kanguruda aldım 13 ytl
cibinlik de 15 ytl

nan ne anlatıyon bize böle şeylerr:mymeka:
olan war olmayan warrrr:çok üzgünüm:
biz daha 3 ay beklicezz :çok üzgünüm:

güle güel kullan cnm herşeyii :Saruboceq:
resimleri koy valla çok merak ettim hepsini ayyy :kedi::kedi:

hee onu bende bilmiim valla cnm yaaa emme ben doğrunca aldırcam onu krispimin dediği gibi bide sezeryan olursak giyemeyiz boşa para vermiyekk :umursamaz:

ay bu süt her geçen gün eziyet oluyo bana ya.valla kaç aydır iç iç bi hal oldum.hayatın boyunca bu kadar süt içmemişimdir herhal.ay ben bide sevmezdim sütüüüüü.ıyyyyy doğumdan sonrada içmek lazım dimi

bende izmirde bi mağazadan aldımdı cnm çok oca bi yer baya bi indirim yaptılardı bizedee..
benimde pek eksik kalmadı cnm bi küçük beşik alcam,bi oto koltuğu bide belki kanguru cnmm opuyorumnanaktan

anaaaammmmm ne güzel annaatıın kızzz senağlama valla bende çok duygulandım yaaaa senağlamasenağlama
allahımm bebelerimizee sağlıkla kavuşturrr :Saruboceq::Saruboceq:
amin bacım inşallah hep beraber yaşayacaz o günleri ben ikinci kez siz ilk kez ha ha ha:lepi::lepi::lepi:
kız bende hani bebekler minicik ellerini annenin memişine koyup uyuyo ya ayyyyyyyy bayılıyom yaaaaaaaaaaaaa.ay benimki yaparsa yerim ben o sırada herhal.

evet oda çok hoş anlardan birisi biraz büyüyünce elleriyle göğsünü yakalayıp sıkıyolar hiç bırakmıyo belki ağzından alırsın deyü korkiler kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

devam tabi cnmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bizim adam zatii artık kolilen yığıy önümee laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

kız niye giyemeyelim.sezeryan olursada bikaç ay sonra giyeriz ne var.sonuçta bu selülit falan filan kalcak.

delü nan biz dünden beri ne konuşuyoz eminmnüye gitcem dediydim ya
gelin dedim gelmediniz
eksiğin varsa mutlaka git herbişeyini tamamlar rahat edersin
hem ben taa kartaldan gittim sen bi de oralardasın

demek yakalayıp bırakmıyo ha.kız biraz büyüyüncede oyuncak oluyo dimi

devam tabi cnmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
bizim adam zatii artık kolilen yığıy önümee laelaelaelaelaelaelaelaelaelae

ay ne yapak bebişler için katlancaz dimi ama.

kız niye giyemeyelim.sezeryan olursada bikaç ay sonra giyeriz ne var.sonuçta bu selülit falan filan kalcak.

ee kocaman gelirse ozaman ne bilecez bedeni kıııı fisfisfis

demek yakalayıp bırakmıyo ha.kız biraz büyüyüncede oyuncak oluyo dimi

ay ne yapak bebişler için katlancaz dimi ama.

ben nefret etmeem emme bıktım valla gari su niyete içiyimm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

anam bırakın şu korse işini yaaa kullanılmıyo bacım lohusa kadın rahat şeyler giymesi lazım koşturmacada napacanız o sıkı fıkı korseyi nan benden sölemesi yinede siz bilirsiniz o sarkmalar kilolardan kaynaklaniii bence fazla kilo almazsan sarkmanda olmaz hacıııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…